Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
shminka je napisao/la:Rezultat iz novembra 2014. je baš bitan za juli 2015.![]()
![]()
SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.
Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!
Igrao je neke futurese u junu i julu, odlične rezultate ostvarioshminka je napisao/la:To ti misliš, ali nije tačno
Moze, javi se na pp.remA1 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.
Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!
Može li neki screeenshot !?
Tako nekakoshminka je napisao/la:Jah, a onaj meč iz novembra koji si spomenuo je bio na World Tour Finalu, pa je on bitan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
SiouxLukavac je napisao/la:Dobro, normalno da će ga manijaci braniti, razumijem.
Kao prvo, momku nisam psovao da bi se zbog toga javio i ovako pisao, kritikovao kao i 90% ostalih.
Lično nemam ništa protiv momka, čak šta više, dok je bio junior, bio sam ponosan i navijao za njega jer sam mislio da bi mogao napraviti veliku karijeru, ali vremenom me demantovao i sa svojim ponašanjem mi je postao mrzak.
Slao mi je sa pravog profila poruke, poslao mi je njegov fan u inbox njegov link i profili se podudaraju, mada ne mogu otvoriti jer me blokirao. Opet kažem, nemam ništa protiv njega, postavit ću ove slike i neću se više uključivat u raspravu, jedino ako bude potrebno, slike sve govore. Sad ne znam jel on pisao ili neko ko vodi taj njegov profil, ali opet kako god treba ga biti SRAMOTA.
Ironija da ti pises ovo a na avataru lik kojem je plakanje svakodnevnica i baljenje pred kameramaEdoMajka100 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
Eto vidite ko je i sta jema jasta nego da je on ako se onako ponasa pred svojim protivnikom,sudijom i publikom koja dode na mec zasto ne bi tebi tako nesto napisao mali je obicna kerina od covjeka
![]()
![]()
sramota za BIH.. SRAMOTA
Sta rece bolan..Heller je napisao/la:Ironija da ti pises ovo a na avataru lik kojem je plakanje svakodnevnica i baljenje pred kameramaEdoMajka100 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
Eto vidite ko je i sta jema jasta nego da je on ako se onako ponasa pred svojim protivnikom,sudijom i publikom koja dode na mec zasto ne bi tebi tako nesto napisao mali je obicna kerina od covjeka
![]()
![]()
sramota za BIH.. SRAMOTA
![]()
Na kraju krajeva navijaca je na hiljadu i uvijek ce se naci neko, ali on je jedan i ovakvo ponasanje nema opravdanja da je Roger Federer, a ne neki lik koji je skoro usao u top 100.Unofficialpage je napisao/la:Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.
Samim odabirom sporta kao profesijom si sebi odabrao da će ti neko psovat, po neku ružnu riječ reći. To treba samo ignorisat. Ovo je seljačko ponašanje, ovako se ne ponaša sportista. On je ambasador BiH i treba dobro da pazi šta piše, šta govori.Ethel je napisao/la:Na kraju krajeva navijaca je na hiljadu i uvijek ce se naci neko, ali on je jedan i ovakvo ponasanje nema opravdanja da je Roger Federer, a ne neki lik koji je skoro usao u top 100.Unofficialpage je napisao/la:Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.