Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma imacu oko 7og na kamari para i kad krenem trositelbflorenz je napisao/la:Kupis zemljanu kasu i ubacujes novac. Kada ti zatreba samo je razbijes, inace nema drugog nacina za uzimanje novca. Ja se tako kontrolisem.
Bio sam u Moštrama jutroselbflorenz je napisao/la:Kupis zemljanu kasu i ubacujes novac. Kada ti zatreba samo je razbijes, inace nema drugog nacina za uzimanje novca. Ja se tako kontrolisem.
Sto se neofirno pohvalireds_forever je napisao/la:E belaja u turskoj, odmah mi suhvu svezase pred pohode...
kakva pohvala, danas uplatila i dodjem kuci citam belaj tamo... sad ici ili ne ici.... sve su mi u zivotu dileme, u svakoj oblastihodža je napisao/la:Sto se neofirno pohvalireds_forever je napisao/la:E belaja u turskoj, odmah mi suhvu svezase pred pohode...
Ne sikiraj se, nece X zraka kroz Bosnjaka
Hajd u Samarsakli(Ayvalik), ko da si u Bosnireds_forever je napisao/la:kakva pohvala, danas uplatila i dodjem kuci citam belaj tamo... sad ici ili ne ici.... sve su mi u zivotu dileme, u svakoj oblastihodža je napisao/la:Sto se neofirno pohvalireds_forever je napisao/la:E belaja u turskoj, odmah mi suhvu svezase pred pohode...
Ne sikiraj se, nece X zraka kroz Bosnjaka
Sto se nisi javio ?Dex je napisao/la:
Bio sam u Moštrama jutros
Ma Stolac je jos gori...cuj gdje ih trazis, zar ima ihdje ljepsih cura?Lillard je napisao/la:Nije ni u Stocu hladnije uh, bijah neki dan sa curom dje ih i ja trazim..
To za cure je 100% tacnomandraX je napisao/la:Ma Stolac je jos gori...cuj gdje ih trazis, zar ima ihdje ljepsih cura?Lillard je napisao/la:Nije ni u Stocu hladnije uh, bijah neki dan sa curom dje ih i ja trazim..
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore, Slatinash_7 i 8 gostiju.