Zar i ti imaš veze sa Stocem?xaves je napisao/la: To za cure je 100% tacno
Sent from my ST26i using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zar i ti imaš veze sa Stocem?xaves je napisao/la: To za cure je 100% tacno
sa mostarom imam, pa nije to dalekomandraX je napisao/la:Zar i ti imaš veze sa Stocem?xaves je napisao/la: To za cure je 100% tacno
Koliko jos moramo cekati ?messilla je napisao/la:
Još malo pa će nam Don Kihot i Madona sa medenog.
Ne daj mu da pretjera, vazda pizdariju napravi.Otelo je napisao/la:Cashman i ja pijemo a ovih alkoholičara nigdje....
brate samo nek pada i nekad je ledeno.Unofficialpage je napisao/la:Ovo je bolje da zaobiđe, samo može biti jakog nevremena. Kiša, pljuskovi, grmljavina već od sutra navečer a bit' će izražene i u četvrtak i petak. Do nedjelje vruće, poslije od 27.7 do 29.7 osvježenje, kiša. Još uvijek modeli lutaju, jedšni izlazi daju jače pogoršanje dok drugi samo blaže, za 2-3 dana će se stabilizovat. Ovu promjenu će osjetit samo Bosna dok u Hercegovini skoro pa i neprimjetno će biti. Poslije 29.7 se nastavljaju vrućine, neće biti kao ove, bit' će malo ugodnije.
Ma amidža leto, nisam nešto dugo bioelbflorenz je napisao/la:Sto se nisi javio ?Dex je napisao/la:
Bio sam u Moštrama jutros
Jesi jucer primio vakcinu ?
Trajni uštipče...MS7 je napisao/la:Da Bog da mu zena iz Banovica bila, pa svako malo mor'o kod njenih ici.
Papucamessilla je napisao/la:MS7 jbt.
Što je banova, sad joj se moram na fejsu javljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.