http://fkzeljeznicar.ba/izazov-sve-smo- ... ova/15620/AsharaK je napisao/la:Nisam pratio, koliko imamo clanova do danas?
759

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
http://fkzeljeznicar.ba/izazov-sve-smo- ... ova/15620/AsharaK je napisao/la:Nisam pratio, koliko imamo clanova do danas?
Može se iza istoka napraviti podzemna garaža sa nekoliko etaža i trg na njoj za okupljanje. A već sam negdje objašnjavao kako bi se mogao izvesti i trg iza sjeverne tribine u visini ulaza, i koji bi išao iznad longitudinale i stepenicama se spuštao kod Lorisa na jednoj strani i kod one zgrade preko puta Lorisa na drugoj strani.AnelZ je napisao/la:Stadion od nekih 22000 je za nas optimalan, max 25000. Sto se tice istoka, obavezno se treba onda raditi i betonski teren iza te tribine tako da se napravi od njega trg/plato za okupljanje jer je plato ispred sjevera neuslovan trenutno + ce se uskoro prosiriti juzna longitudinala gdje se planira kruzni tok na ukrstanju sa trecom transverzalom. Ako zelimo Evropu na Grbavici, potrebni su prateci objekti koji se kod nas nalaze ispod zapada (a mnogi nedostaju).
vidim da snimku da nisu to pokazali... elem vjerujem uefi vise nego reziseru utakmice...avlami97 je napisao/la:Na zvaničnoj stranici Uefe, piše da jeste.jovanmaksimovic je napisao/la:ako neka ima gif kako onaj madjar pada nakon gola dzenisa bio bi zahvalanne mogu da prestanem da gledam onaj gol... stvarno melem za oci...
btw, jel diatta dobio zuti u susretu sa ferencom?
Od 11 do 18.aVDo8 je napisao/la:braćo od koliko sutra mogu uzet člansku?
jovanmaksimovic je napisao/la:vidim da snimku da nisu to pokazali... elem vjerujem uefi vise nego reziseru utakmice...avlami97 je napisao/la:Na zvaničnoj stranici Uefe, piše da jeste.jovanmaksimovic je napisao/la:ako neka ima gif kako onaj madjar pada nakon gola dzenisa bio bi zahvalanne mogu da prestanem da gledam onaj gol... stvarno melem za oci...
btw, jel diatta dobio zuti u susretu sa ferencom?
nego... da li neko moze napraviti gif sa madjarom kako pada nakon gola?!
Peterski je napisao/la:Od samog jutra sam imao osječaj tmurnog dana. Bilo je sparno, topao vjetar je golicao zastore na prozoru moje sobe. Žeđ me odveć uzela i već desetak minuta se prenemažem da ustanem i dođem do nekog izvora vode, poželjno česme.
Onda sam ugledao svjetlo. Ekran mog Sonija je zasvijetlio i obasjao moje oči. A one su čitale. Čitale su poruku mog dobrog druga, te se pomalo skupiše, dajući prostora mojim obrazima da dođu do izražaja, što je bila predača širokog keza na mom licu. "Imat ću ja auto za tekmu" je rečenica koja je jednostavno obilježila ovaj, u početku tmuran a kasnije prekrasan dan.
Malo mi za sriću triba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.