Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Batva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 17:32

Ako je tako, onda je bezvezno iz samo jednog razloga, Robijasa nece biti na BP pa ce sablasno biti pod reflektorima, a nije to to.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jul 2015, 19:40

zbog tv prenosa i vrucina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 jul 2015, 17:36

Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicica :D za pocetak nije los album :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2015, 17:41

bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicica :D za pocetak nije los album :D
Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara! :urnebes: Tako da ko me vise vidi da kupim, nek me j..
Bahati, bahati Željkan!
1946

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 jul 2015, 18:45

joker90 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicica :D za pocetak nije los album :D
Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara! :urnebes: Tako da ko me vise vidi da kupim, nek me j..
Hahah kralj si :D ... ja cu ovo po otvarat kad se vratim nazad pa da to poljepim :) fino je vidit da i ovoga ima, znam prije uvjek sam se pito kad ce doc album nase lige da i to dozivim :D znaci trebam se cuvat Regoje :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 jul 2015, 19:53

Samo pravi igraci su dostupni :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 12:47

Najskuplji igraci BH lige :bow:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 13:07

Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jul 2015, 13:10

ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
A Slavija jednu od najstarijih. :mrgreen:

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 13:22

Pappy je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
Zar :D Prelazeci po TM nije mi nesto specijalno odudaralo od ostalih. Jedino Borac onako bas zapeo za oko.
Decimale su onda u pitanju :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jul 2015, 13:27

ren_hz je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Zar :D Prelazeci po TM nije mi nesto specijalno odudaralo od ostalih. Jedino Borac onako bas zapeo za oko.
Decimale su onda u pitanju :D
Ma i ja onako od oka. :mrgreen: Pošto smo sada raspustili ove juniore Želje i Sarajeva što nam se naklate na kosti prvog tima, a doveli malo iskusnije igrače. Spale 38, Bane 32, Marković 29, Ristić 28, Grujičić 28, Rovčanin 28, Lučić 30.. :D Doduše imamo i ove mlađarije po 19,20,21 godinu.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 13:32

Ma ja, kompenzira se to ;) Mada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka :mrgreen:
Vidim po krilima da ste tanki pravo.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jul 2015, 13:39

ren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se to ;) Mada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka :mrgreen:
Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vaš :mrgreen: ) nam je startno lijevo, i Hasković će mu biti rezerva. A umjesto Rovčanina na desnom imaćemo Đipa, i može pomoći Barić. Jbg Šivšić nas izjebo, Osmanagića nisu uspjeli privoljeti, sa Bučanom se bili dogovorili, i ovi naši nešto otezali, pa im se on nije javljao, i ode u Čelik. Beljić ima bolje ponude, i jbg. Vidjećemo do kraja prelaznog možda nešto uleti. :D

Nemoj vaših da dolaze ljeba ti. Kad se samo sjetim Peljta, ili sada na probi Muharemovića. Željo nam je uvijek slao bolje igrače, bolje su komšije vazda bili. :mrgreen: Ah, da, nemoj da zaboravim i Čamparu, koji dva puta nije uspio probu proći. :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jul 2015, 13:47

pappy eto zalio si se na borac, poslo je mile paket pomoci i za slaviju :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 13:48

Pappy je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se to ;) Mada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka :mrgreen:
Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vaš :mrgreen: ) nam je startno lijevo, i Hasković će mu biti rezerva. A umjesto Rovčanina na desnom imaćemo Đipa, i može pomoći Barić. Jbg Šivšić nas izjebo, Osmanagića nisu uspjeli privoljeti, sa Bučanom se bili dogovorili, i ovi naši nešto otezali, pa im se on nije javljao, i ode u Čelik. Beljić ima bolje ponude, i jbg. Vidjećemo do kraja prelaznog možda nešto uleti. :D

Nemoj vaših da dolaze ljeba ti. Kad se samo sjetim Peljta, ili sada na probi Muharemovića. Željo nam je uvijek slao bolje igrače, bolje su komšije vazda bili. :mrgreen: Ah, da, nemoj da zaboravim i Čamparu, koji dva puta nije uspio probu proći. :mrgreen:
Ma ovaj Haskovic je vise za klasicne sredine (centralni, zadnji) a i Rovcanin za nekog spica ili povucenog spica.
Osmanagic krila ocima nije vidio, ne zali za njim vjeruj :mrgreen:

hahahahaha Odakle ove izvadi samo :lol: E svasta ste i vi uzimali.
Nemoj zezat, Oglecevac i Coma su vam valjali :D

Pa nije vala Muharemovic tako los, znaci nije proso probu ?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jul 2015, 14:00

Rovčanin je kod nas ovu polusezonu odigrao ekstra na desnom krilu. Ja sam se malo pribojavao da je zbog tih amaterskih ekipa gdje je igrao poslije odlaska iz BiH zaboravio fudbala, al' definitivno nije. OVe sezone bi trebao biti još bolji.

Jao pa sjetih se još igrača Sarajeva. Nail Šehović, pa onda Škafin sin, Adnan Smajić,, pa jao. Imamo dovoljno da zaratimo sa vama za sva vremena. :urnebes: A mi vama šaljemo Baneta, Belog, Mumija, Vučinu, Tošu... Eto ti komšija. :mrgreen:

Ma kakav Muharemović, sav mi nekakav nezgrapan za beka, nema tu pomoći. :D Ogli i Čoma su posebna priča. Ja bih sad potpisao da se Čoma vrati. :D

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 14:10

Pripazili ste nas, nema sta ;)
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba. :mrgreen: Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli. :D
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jul 2015, 14:23

ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta ;)
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba. :mrgreen: Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli. :D
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...
Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu. :lol: :tralala:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jul 2015, 14:30

Nove Cijena na transfermarktu su Online.morate na igrace klick da vidite nove.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 23 jul 2015, 14:32

Pappy je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta ;)
Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu. :lol: :tralala:
Morate predsjednika prvo promijeniti, onda stizu pojacanja sa Koseva :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.