Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako je tako, onda je bezvezno iz samo jednog razloga, Robijasa nece biti na BP pa ce sablasno biti pod reflektorima, a nije to to.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicica
za pocetak nije los album 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara!bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicicaza pocetak nije los album
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hahah kralj sijoker90 je napisao/la:Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara!bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicicaza pocetak nije los album
Tako da ko me vise vidi da kupim, nek me j..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo pravi igraci su dostupni 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najskuplji igraci BH lige

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
ZarPappy je napisao/la:A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
Decimale su onda u pitanju
Ma i ja onako od oka.ren_hz je napisao/la:ZarPappy je napisao/la:A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.Prelazeci po TM nije mi nesto specijalno odudaralo od ostalih. Jedino Borac onako bas zapeo za oko.
Decimale su onda u pitanju
Ma ja, kompenzira se to
Mada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka
Vidim po krilima da ste tanki pravo.
Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vašren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se toMada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka
![]()
Nemoj vaših da dolaze ljeba ti. Kad se samo sjetim Peljta, ili sada na probi Muharemovića. Željo nam je uvijek slao bolje igrače, bolje su komšije vazda bili.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pappy eto zalio si se na borac, poslo je mile paket pomoci i za slaviju 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma ovaj Haskovic je vise za klasicne sredine (centralni, zadnji) a i Rovcanin za nekog spica ili povucenog spica.Pappy je napisao/la:Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vašren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se toMada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka
![]()
Vidim po krilima da ste tanki pravo.) nam je startno lijevo, i Hasković će mu biti rezerva. A umjesto Rovčanina na desnom imaćemo Đipa, i može pomoći Barić. Jbg Šivšić nas izjebo, Osmanagića nisu uspjeli privoljeti, sa Bučanom se bili dogovorili, i ovi naši nešto otezali, pa im se on nije javljao, i ode u Čelik. Beljić ima bolje ponude, i jbg. Vidjećemo do kraja prelaznog možda nešto uleti.
![]()
Nemoj vaših da dolaze ljeba ti. Kad se samo sjetim Peljta, ili sada na probi Muharemovića. Željo nam je uvijek slao bolje igrače, bolje su komšije vazda bili.Ah, da, nemoj da zaboravim i Čamparu, koji dva puta nije uspio probu proći.
Osmanagic krila ocima nije vidio, ne zali za njim vjeruj
hahahahaha Odakle ove izvadi samo
Nemoj zezat, Oglecevac i Coma su vam valjali
Pa nije vala Muharemovic tako los, znaci nije proso probu ?
Rovčanin je kod nas ovu polusezonu odigrao ekstra na desnom krilu. Ja sam se malo pribojavao da je zbog tih amaterskih ekipa gdje je igrao poslije odlaska iz BiH zaboravio fudbala, al' definitivno nije. OVe sezone bi trebao biti još bolji.
Jao pa sjetih se još igrača Sarajeva. Nail Šehović, pa onda Škafin sin, Adnan Smajić,, pa jao. Imamo dovoljno da zaratimo sa vama za sva vremena.
A mi vama šaljemo Baneta, Belog, Mumija, Vučinu, Tošu... Eto ti komšija.
Ma kakav Muharemović, sav mi nekakav nezgrapan za beka, nema tu pomoći.
Ogli i Čoma su posebna priča. Ja bih sad potpisao da se Čoma vrati. 
Jao pa sjetih se još igrača Sarajeva. Nail Šehović, pa onda Škafin sin, Adnan Smajić,, pa jao. Imamo dovoljno da zaratimo sa vama za sva vremena.
Ma kakav Muharemović, sav mi nekakav nezgrapan za beka, nema tu pomoći.
Pripazili ste nas, nema sta
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.
Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli. 
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...
Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli.
Nove Cijena na transfermarktu su Online.morate na igrace klick da vidite nove.
Morate predsjednika prvo promijeniti, onda stizu pojacanja sa KosevaPappy je napisao/la:Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli.
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.