FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
BlueFamily
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svani više da kafu popijem jutarnju i da se pozicioniram u kafani.Drmno 2 ljute,vjerujte mi ni da me dirne,nece san na oci pa da hebes.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- invincible1921
- Kontakt:
Raja znal iko kad pocinje prodaja karti na kosevu tj od koliko sati se mogu uzet ?
=\_1921_/=
Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
Nisam dojma da je ovaj Doll emocionalno izbalansiran, u pojedinim momentima mi liči na ludaka. Takođe sam dojma da je očekivao jedno 2-3 gola u našoj mreži (za šta i sam kaže da su imali šanse) i da je izrazito ljut zbog poraza. On jedva čeka utakmicu i neki brz pogodak, da pokaže ovima iz tamo nekog kluba iz tamo neke Bosne. Barem se meni tako čini.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Ljiljani87
- Kontakt:
zašto bi spavoAsharaK je napisao/la:Bracooo kako zaspati?
@invincible1921 od 15:00
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Od 15h se pustaju u prodaju ispred stadiona.invincible1921 je napisao/la:Raja znal iko kad pocinje prodaja karti na kosevu tj od koliko sati se mogu uzet ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
I kad budem dedo voljet cu te Željo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- invincible1921
- Kontakt:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Od 15h se pustaju u prodaju ispred stadiona.invincible1921 je napisao/la:Raja znal iko kad pocinje prodaja karti na kosevu tj od koliko sati se mogu uzet ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
=\_1921_/=
- elninho_resTO
- Kontakt:
je.biiiiiiiiiii
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Al tebe volim, volim te fakat ti si mi ljubav jedina!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Braćo,proći će i ova tekma aBd,aBd da prodjemo,al' u nedjelju opet igra Željo,pa onda aBd opet,pa opet..
Podržite Želju kroz čitavu sezonu,pokažimo svima da smo najjači,da nas najviše ima,kakav god ishod meča danas bio..
Siguran sam da je ovo "naša godina",siguran sam,budite braćo dio PLAVE PRIČE!
Danas samo jako,srcem,za mene su već prošli šta god bilo,jer onaj go' u 90-oj se ne može riječima opisati..
Sretno nam,da nas Bog pogleda i da gonimo i u tu Belgiju aBd
Volim te Željo!
Podržite Želju kroz čitavu sezonu,pokažimo svima da smo najjači,da nas najviše ima,kakav god ishod meča danas bio..
Siguran sam da je ovo "naša godina",siguran sam,budite braćo dio PLAVE PRIČE!
Danas samo jako,srcem,za mene su već prošli šta god bilo,jer onaj go' u 90-oj se ne može riječima opisati..
Sretno nam,da nas Bog pogleda i da gonimo i u tu Belgiju aBd
Volim te Željo!
Volim te Željo !
Narode hoceli bi zeznuto sutra za karte? Gdje se mogu kupiti i od kolko sati? Ako je se vec pisalo o tome, halalite, nisam na forumu cijeli dan skoro pa u ove kasne sati planiram za put sutra AkoBogda. Hoceli se moci kupiti kod Koseva ili se mora do Grbavice?
I kako ce biti za parking. Glupo bi bilo uopste pokusavati traziti kod Koseva. Mislio sam da u "najgorem" mogucem slucaju dole ostavim kod Skenderije skoro, i ako ima dosta i prosetati...
Eto, ako bi ko mogao da mi malo bolje pojasni bio bi vrlo zahvalan... Moze i u PP komotno. Hvala!
I kako ce biti za parking. Glupo bi bilo uopste pokusavati traziti kod Koseva. Mislio sam da u "najgorem" mogucem slucaju dole ostavim kod Skenderije skoro, i ako ima dosta i prosetati...
Eto, ako bi ko mogao da mi malo bolje pojasni bio bi vrlo zahvalan... Moze i u PP komotno. Hvala!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Od 15:00 na Koševu ide prodaja karti,korteo kreće oko 16:00 od mosta Suade DIlberović....a za parking druže ne znam bit će guravosajo10 je napisao/la:Narode hoceli bi zeznuto sutra za karte? Gdje se mogu kupiti i od kolko sati? Ako je se vec pisalo o tome, halalite, nisam na forumu cijeli dan skoro pa u ove kasne sati planiram za put sutra AkoBogda. Hoceli se moci kupiti kod Koseva ili se mora do Grbavice?
!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- themaniaks
- Kontakt:
hocel biti ranije na grbavici ili negdje karti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma lik je totalno nervozan, onaj sat na ruci je stavio i skino jedno 3 puta, nije ni u jednom momentu mirno sjedio, a nekako s nonsalancijom kao prica, ono kao naplatice oni sve...al kurko ce mu bit aBd hahahMakanaky je napisao/la:Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
Nisam dojma da je ovaj Doll emocionalno izbalansiran, u pojedinim momentima mi liči na ludaka. Takođe sam dojma da je očekivao jedno 2-3 gola u našoj mreži (za šta i sam kaže da su imali šanse) i da je izrazito ljut zbog poraza. On jedva čeka utakmicu i neki brz pogodak, da pokaže ovima iz tamo nekog kluba iz tamo neke Bosne. Barem se meni tako čini.
Hvala svakom slucaju. Dobro makar za karte nece biti frka haha. Ma haj nace se i parking... Sve se moze, kad se hoce!Jaozinho22 je napisao/la:Od 15:00 na Koševu ide prodaja karti,korteo kreće oko 16:00 od mosta Suade DIlberović....a za parking druže ne znam bit će guravosajo10 je napisao/la:Narode hoceli bi zeznuto sutra za karte? Gdje se mogu kupiti i od kolko sati? Ako je se vec pisalo o tome, halalite, nisam na forumu cijeli dan skoro pa u ove kasne sati planiram za put sutra AkoBogda. Hoceli se moci kupiti kod Koseva ili se mora do Grbavice?
!![]()
![]()
HAJDEEE SVAANIIIIIIIIIIIII AAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ti pobijedi sutra Zeljeznicare....
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Harisharis
- Kontakt:
Na zvanicnoj ih nema medju sponzorima,gdje si vidio to?bagrcavi je napisao/la:Jel' nama KONZUM bio sponzor od prije ili to nešto novo?
Aldine javi se ,svi smo mi aldin
Samo polako strpljivo I sabur, nek momci daju srce na terenu pa sta Bog da. Ovo za clansku ekstra,nominacije "salji daje magarac ko vrati"
Sretno nam I hairli! Molim te Boze da pobijedi ljoZe
Samo polako strpljivo I sabur, nek momci daju srce na terenu pa sta Bog da. Ovo za clansku ekstra,nominacije "salji daje magarac ko vrati"
Sretno nam I hairli! Molim te Boze da pobijedi ljoZe
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mislim da je on los trener zato je i nervozan prosle godine ih Rijeka izblamirala kazu da je igrao rijetko vidjen bunker na kantridi , oni imaju para ali nemaju trenera kako treba sto mi je izuzetno dragozubar je napisao/la:Ma lik je totalno nervozan, onaj sat na ruci je stavio i skino jedno 3 puta, nije ni u jednom momentu mirno sjedio, a nekako s nonsalancijom kao prica, ono kao naplatice oni sve...al kurko ce mu bit aBd hahahMakanaky je napisao/la:Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.