2-0 uzimamo braćo, strijelci Sadiković i Bajić

GAZI GAZI GAZI mađareee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
zašto bi spavoAsharaK je napisao/la:Bracooo kako zaspati?
Od 15h se pustaju u prodaju ispred stadiona.invincible1921 je napisao/la:Raja znal iko kad pocinje prodaja karti na kosevu tj od koliko sati se mogu uzet ?
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Od 15h se pustaju u prodaju ispred stadiona.invincible1921 je napisao/la:Raja znal iko kad pocinje prodaja karti na kosevu tj od koliko sati se mogu uzet ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od 15:00 na Koševu ide prodaja karti,korteo kreće oko 16:00 od mosta Suade DIlberović....a za parking druže ne znam bit će guravosajo10 je napisao/la:Narode hoceli bi zeznuto sutra za karte? Gdje se mogu kupiti i od kolko sati? Ako je se vec pisalo o tome, halalite, nisam na forumu cijeli dan skoro pa u ove kasne sati planiram za put sutra AkoBogda. Hoceli se moci kupiti kod Koseva ili se mora do Grbavice?
!
Ma lik je totalno nervozan, onaj sat na ruci je stavio i skino jedno 3 puta, nije ni u jednom momentu mirno sjedio, a nekako s nonsalancijom kao prica, ono kao naplatice oni sve...al kurko ce mu bit aBd hahahMakanaky je napisao/la:Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
Nisam dojma da je ovaj Doll emocionalno izbalansiran, u pojedinim momentima mi liči na ludaka. Takođe sam dojma da je očekivao jedno 2-3 gola u našoj mreži (za šta i sam kaže da su imali šanse) i da je izrazito ljut zbog poraza. On jedva čeka utakmicu i neki brz pogodak, da pokaže ovima iz tamo nekog kluba iz tamo neke Bosne. Barem se meni tako čini.
Hvala svakom slucaju. Dobro makar za karte nece biti frka haha. Ma haj nace se i parking... Sve se moze, kad se hoce!Jaozinho22 je napisao/la:Od 15:00 na Koševu ide prodaja karti,korteo kreće oko 16:00 od mosta Suade DIlberović....a za parking druže ne znam bit će guravosajo10 je napisao/la:Narode hoceli bi zeznuto sutra za karte? Gdje se mogu kupiti i od kolko sati? Ako je se vec pisalo o tome, halalite, nisam na forumu cijeli dan skoro pa u ove kasne sati planiram za put sutra AkoBogda. Hoceli se moci kupiti kod Koseva ili se mora do Grbavice?
!![]()
![]()
HAJDEEE SVAANIIIIIIIIIIIII AAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na zvanicnoj ih nema medju sponzorima,gdje si vidio to?bagrcavi je napisao/la:Jel' nama KONZUM bio sponzor od prije ili to nešto novo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.