FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je on los trener zato je i nervozan prosle godine ih Rijeka izblamirala kazu da je igrao rijetko vidjen bunker na kantridi , oni imaju para ali nemaju trenera kako treba sto mi je izuzetno dragozubar je napisao/la:Ma lik je totalno nervozan, onaj sat na ruci je stavio i skino jedno 3 puta, nije ni u jednom momentu mirno sjedio, a nekako s nonsalancijom kao prica, ono kao naplatice oni sve...al kurko ce mu bit aBd hahahMakanaky je napisao/la:Ne, Doll se ubacio da kaže da nije u pitanju samo obična povreda kod Ramireza već da je ozbiljna a onda je dodao "it was a f***ing foul", aludirajući na situaciju iz Budimpešte.zubar je napisao/la:Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio
Nisam dojma da je ovaj Doll emocionalno izbalansiran, u pojedinim momentima mi liči na ludaka. Takođe sam dojma da je očekivao jedno 2-3 gola u našoj mreži (za šta i sam kaže da su imali šanse) i da je izrazito ljut zbog poraza. On jedva čeka utakmicu i neki brz pogodak, da pokaže ovima iz tamo nekog kluba iz tamo neke Bosne. Barem se meni tako čini.

-
- Kontakt:
@sajo10 ako ti nije belaj parkiraj na skenderiji i sacekaj pa sa korteom kreni prema gore. U 16h krece korteo
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Vidi mene budale, ne mogu da spavam i eto ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:

Ja u 1 zaspao u 5 i 2o se probudio...AsharaK je napisao/la:Vidi mene budale, ne mogu da spavam i eto ...
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Krivo mi je sto je tekma u 6, nemamo bas vremena za neko ludilo u gradu ali nemaaaa vezeeee ... IDEMOOOOO
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Danas očekujem najmanje 500 novih članova...
VTŽ
Danas očekujem najmanje 500 novih članova...
VTŽ
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Harisharis je napisao/la:Na zvanicnoj ih nema medju sponzorima,gdje si vidio to?bagrcavi je napisao/la:Jel' nama KONZUM bio sponzor od prije ili to nešto novo?

evo ima na ovoj slici
- corleone87
- Kontakt:
Da Vam se malo pohvalimo i da objavimo da je o akciji 3za1921 juče pisao i Avaz, ali svi komplimenti pripadaju samo Vama. Vi ste pokretačka snaga kluba, Vi ste pozvali prijatelje da se učlane i samo zahvaljujući Vama prebacili smo broj od 1.000 članova i odgovorili na challenge kluba.
Svima koji su kupili godišnje karte zahvaljujemo na potpisanoj vjernosti klubu za narednu sezonu.
#3za1921 #ZivimoZeljeznicar

Svima koji su kupili godišnje karte zahvaljujemo na potpisanoj vjernosti klubu za narednu sezonu.
#3za1921 #ZivimoZeljeznicar

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sirimo sve zastave i salove derimo grla i dlanove...
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- corleone87
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

Baška Voda...lije kiša koja iz kabla,temperatura pala desetak stepeni.
Konto oko podne krenuti...
Koliko će dočekati...odmah i lagano do Jablanice (da se ja lično uvjerim da nije nestalo ono za ono[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]).
Sabur, sabur, sabur...
Koliko će dočekati...odmah i lagano do Jablanice (da se ja lično uvjerim da nije nestalo ono za ono[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]).
Sabur, sabur, sabur...
pozivaš na sabur, a nije baš ni tebi dobro? 

- corleone87
- Kontakt:
Ma i ovde ce sigurno,evo vec sad kad pogledas napolje vidis da se mijenja vrijeme u odnosu na protekle dane,od ranog jutra dosta oblaka ali i vise sparine..Bilo bi dobro kad bi prije utakmice jedno 2-3 sata palo kise da malo osvjezi pa da prestane do tekme a poslije neka radi sta hoce..FKZ1921 je napisao/la:Baška Voda...lije kiša koja iz kabla,temperatura pala desetak stepeni.
Sabur, sabur, sabur...

- corleone87
- Kontakt:
Klub je izazvao svoje navijače i pozvao ih da se učlane i da dođu do broja od 1000 članova do susreta sa Ferencvarosem. Navijači su na odličan način uzvratili i jučer, dan prije utakmice, već dostigli pomenutu cifru. Danas se navijači mogu učlaniti od 9 do 13:30 sati.
http://fkzeljeznicar.ba/navijaci-ispuni ... uba/15646/
http://fkzeljeznicar.ba/navijaci-ispuni ... uba/15646/

- zubanovic89
- Kontakt:
U odnosu na pocetak sedmice, vrijeme je predobro, ko jos nije izasao napolje da prenesem atmosferu, moze se disat

PS: Evo da ne bude poslije zuban nije kupio, zuban vaki, zuban naki

PS: Evo da ne bude poslije zuban nije kupio, zuban vaki, zuban naki

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Pitanje za ove clanske, jel se treba ova prijava negdje isprintat pa popunit il samo odem u plavi salon i dole mi sve daju?
Možeš uzeti u plavom salonu, popuniš za minutu i članska bude za dvije i to je to...AMAR TM87 je napisao/la:Pitanje za ove clanske, jel se treba ova prijava negdje isprintat pa popunit il samo odem u plavi salon i dole mi sve daju?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], greenwood, Levin, Napaceni87, sassari i 62 gosta.