FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 jul 2015, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- champions1921
Na Grbavici jos ima karata za sve tribine..themaniaks je napisao/la:hocel biti ranije na grbavici ili negdje karti
BUDI ŽELJO !!!
E kako sam lud san sanjao ne vjerujem. Prvo sanjam Čuhaia i onu scenu kad nam daje gol
a onda 2 gola Baje na Koševu i eksploziju radosti na stadionu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:SamoGrbavica@ ti je u Drveniku, malom, pa se nadjite i zajedno na utakmicuFKZ1921 je napisao/la:Baška Voda...lije kiša koja iz kabla,temperatura pala desetak stepeni.
Konto oko podne krenuti...
Koliko će dočekati...odmah i lagano do Jablanice (da se ja lično uvjerim da nije nestalo ono za ono[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]).
Sabur, sabur, sabur...
A sada ozbiljno. Svi znate kako sam bio optimista i prije prve utakmice, kako sam u trenutcima ludila najavljivao prolaz, a sada sam na korak od genijalca jer Zeljo ima velike sanse za prolaz u drugo kolo. Istina taj korak nije bas mali i jos dosta znoja i truda treba za njega, ali ne sumnjam da cemo ga zajedno napraviti ma koliko tezak bio.
Euforija je nevidjena sto nas sve posebno raduje, pogotovu radi situacije sa clanskim kartama.
Klub je definitivno u velikom naletu, dosta stvari nam ide u korist pa ovom prilikom jos jednom pozivam sve da podrze Zelju na sve moguce nacine.
2-1 za nas. Strijelci; Bajic-Hadziahmetovic.
Volim te Zeljo
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ali zato imamo dovoljno vremena poslije utakmiceAsharaK je napisao/la:Krivo mi je sto je tekma u 6, nemamo bas vremena za neko ludilo u gradu ali nemaaaa vezeeee ... IDEMOOOOO

Nadam se da ce Ipe snimiti sve sto je bitno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jarane ako dolazis hajde na pivuVirtu4l je napisao/la:Nadam se da ce Ipe snimiti sve sto je bitno

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nema sanse, sve sam pokusao.Neandertalac je napisao/la:Jarane ako dolazis hajde na pivuVirtu4l je napisao/la:Nadam se da ce Ipe snimiti sve sto je bitno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
corleone87 je napisao/la:Ma i ovde ce sigurno,evo vec sad kad pogledas napolje vidis da se mijenja vrijeme u odnosu na protekle dane,od ranog jutra dosta oblaka ali i vise sparine..Bilo bi dobro kad bi prije utakmice jedno 2-3 sata palo kise da malo osvjezi pa da prestane do tekme a poslije neka radi sta hoce..FKZ1921 je napisao/la:Baška Voda...lije kiša koja iz kabla,temperatura pala desetak stepeni.
Konto oko podne krenuti...
Koliko će dočekati...odmah i lagano do Jablanice (da se ja lično uvjerim da nije nestalo ono za ono[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]).
Sabur, sabur, sabur...
voli Bog Želju svog

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Samo da ne nestane juga, fooorzaaa Zeljooo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Izgleda da su Mađari stigli do granice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
[youtube][/youtube]
Južnu stranu kad pogledaš, znaš da moraš da se predaš
IDEMO ŽELJOOOOOOO!
Južnu stranu kad pogledaš, znaš da moraš da se predaš

IDEMO ŽELJOOOOOOO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ne moze se spavati nikakoooo
Pa gdje ces spavati u 11 sati??roleeee je napisao/la:Ne moze se spavati nikakoooo

[youtube][/youtube]
ovako, samo 100-put' jače, glasnije

ovako, samo 100-put' jače, glasnije

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
blue36 je napisao/la:Pa gdje ces spavati u 11 sati??roleeee je napisao/la:Ne moze se spavati nikakoooo

Naprijed zeljo ljubavi moja!!
Oni mozda imaju na papiru bolje i skuplje igrace, ali nisu Zeljo, nemaju manijake, nemaju momke koji igraju svim srcem..
Samo hrabro i jako i bit ce dovoljno aBd
Oni mozda imaju na papiru bolje i skuplje igrace, ali nisu Zeljo, nemaju manijake, nemaju momke koji igraju svim srcem..
Samo hrabro i jako i bit ce dovoljno aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
noćas biće pakao, noćas biće ludnica..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja ovo malo što sam uspio zaspati sanjao da smo primili gol u 90.' i odma sa centra krenuli ka njihovom golu i zakucali ga i mi za prolaz. Daj Bože molim te ako može ikako bez ovih horor završnica, daj da ih glat prođemo bez ovih ludnica u posljednjim minutama koje jesu slađe ali ko će mi herc nadoknaditi kasnije.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sada kupio jos 2 ulaznice za istok u Ferhadiji, ima jos na stanju.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 45 gostiju.