FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme
). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrijedimo na TM sada 5.58 mil bez Kise, Skahica i Todorovica 
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Piric ordagic i zeba ja mislim najskupljituzlak1987 je napisao/la:Vrijedimo na TM sada 5.58 mil bez Kise, Skahica i Todorovica
Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.
Nije se jednom desilo da usamljen odnosno da nema protivnickog igraca na 10 m do njega izbacuje loptu glavom iako za toga nije postojala nikakva potreba. Umjesto da je smiri on je vraca glavom gdje je po obicaju gubimo. Imao je i on svojih kikseva i te kako jedna od najgorih partija bila je protiv Sirokog ono vracanje Piricu na par metar gdje umalo da nam zabiju go zbog toga a i sam go je njegov markirani igrac dao koliko se sjecam. Imao je nenadjebivo izvodjenje auta bez daljneg.
Ne kazem da je sada on los igrac ali nije onoliko kvalitetan koliko ga mi ovdje forsiramo.
Moranjkica se ovdje pribojavamo koji je odigrao dobru partiju prosli put u Zenici i pritome postigao evro gol. Ipak ne idemo Bayernu pa da ovdje tripujemo toliko jer ako nismo u stanju odigrati dobru partiju sa ovom zadnjom linijom protiv oslabljenog Celika onda nista. U svakom slucaju treba poraditi da se ova papirologija sredi sto prije i da sirina bude tu.
Nije se jednom desilo da usamljen odnosno da nema protivnickog igraca na 10 m do njega izbacuje loptu glavom iako za toga nije postojala nikakva potreba. Umjesto da je smiri on je vraca glavom gdje je po obicaju gubimo. Imao je i on svojih kikseva i te kako jedna od najgorih partija bila je protiv Sirokog ono vracanje Piricu na par metar gdje umalo da nam zabiju go zbog toga a i sam go je njegov markirani igrac dao koliko se sjecam. Imao je nenadjebivo izvodjenje auta bez daljneg.
Ne kazem da je sada on los igrac ali nije onoliko kvalitetan koliko ga mi ovdje forsiramo.
Moranjkica se ovdje pribojavamo koji je odigrao dobru partiju prosli put u Zenici i pritome postigao evro gol. Ipak ne idemo Bayernu pa da ovdje tripujemo toliko jer ako nismo u stanju odigrati dobru partiju sa ovom zadnjom linijom protiv oslabljenog Celika onda nista. U svakom slucaju treba poraditi da se ova papirologija sredi sto prije i da sirina bude tu.
samo Sloboda
kao da je transfermarkt mjerilo bilo čega, da ne kažem relevantan faktor
obično sranje koje nema veze s vezom
obično sranje koje nema veze s vezom
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hmm nije bas Jasko odigrao najbolje u Zenici..istina dao je go, ali dao je i autogo ako samo to posmatramo...meni od obje te stvari vise muci sto ih je Mahir Karic je.avao kako hoce, nisu ni jednog duela mu uzeli, kasnili su u blokove itd itd..Moranjkic i Mehmedagic su dobri igraci, ali je fazon sto su jako diskutabilni kad igraju u parumerak je napisao/la:Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
mah, to ultrasstyle baca hejt, pusti ga, ekipa je jača, kvalitatativno i kvantitativno
vezni red nam je mnogo jači, Govedarica je pojačanje u odnosu na Beku, Ahmetović je svjež, spreman, meni lično je Kostić bolji od Zrnanovića, tako da, jedino gdje smo slabiji je na golu, možda se odlazak Pirije (ako ode) i ne osjeti, a ukoliko se i osjeti, mislim da će to bit' zanemarivo, vidjet' ćemo kako će se pokazat' Hamzabegović 
Ova odbrana prosle polusezone bila 4. u ligi i sad cemo primiti vise golova nego sto mozemo dati?ultrasstyle_tz je napisao/la:pa Savez "kara" samo nas i Celik zato sto samo mi i Celik nemamo rijesen reprogram sa poreskom
a sta ste iznenadjeni nije mi jasnootkad vam se vec govori da od Kostica i Skahica nema nista za sad, tak da ne znam otkud ovo iznenadjenje
valjda se nesto rijesi uskoro jer ova odbrana mi ni malo ne ulijeva povjerenje...bojim se da napad nece moc dat golova koliko ovi mogu bezveze primiti, kao i prosli put u Zenici
sto se tice Pirije, ne bih imao nista protiv i da ostane do zime- taman da rijesimo brigu oko u-21 igraca...
sa Skahice, Kosticem i eto Stevanovicem (uglavnom jos jednim ofanzivcem) smo ekipa za evrope..ovako je odbrana vise nego diskutabilna..sastav NA PAPIRU mozda i slabiji od onog koji je zadnji put istrcao na Bilino Polje, ali je sigurno da su svi igraci koji su tu duze vrijeme napredovali pojedinacno tako da ce realnu sliku pokazati teren..kazem na papiru smo slabiji nego zadnji put u Zenici ali jedino mjerilo je teren
Pa papiru slabiji, nego prosle godine - Beka/Kiso/Mujic vs. Ordaga/Govedarica/Mehidic?
Drug, fakat te ne razumijem, da nisam redovan ovdje pomislio bih da ne pratis nas fudbal uopste.
Opusti(te) se ba. Ako Husic nije siguran za Kostica i Skahica, logicno da ne bi ih forsirao na pripremama i ostavio na Tusnju nakon istih. I dalje sumnjas kako ide ucoravo bez da se nije informisao i poslao ljude da to zavrse cim prije? E svasta...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kompletni smo jaci sigurno ...ali je pitanje kad cemo biti kompletni..bojim se da ovo nije stvar jednog kola (osim Skahica)..ali eto bar jedan stoper i extra je to..bilo koji od njih dva, jer oba su tip stopera kakav nam treba sa Mehmedagicem i Moranjkicem..visoki, jaki, solidni na lopti.
a ovo sto govorim na papiru losiji (protiv Celika konkretno)
Piric >Hamzabegovic
odbrana: ista
vezni: jaci za Ordagica
napad: Bekic> Govedarica (na papiru ponavljam, jer realno ne serite da sam u maju pitao ovdje ko je Miljan Govedarica niko ne bi znao tako da
)
Piric >Hamzabegovic
napad: Bekic> Govedarica (na papiru ponavljam, jer realno ne serite da sam u maju pitao ovdje ko je Miljan Govedarica niko ne bi znao tako da
-
dzekooooTz
- Kontakt:
GOVEDARICA DAJE GOL U ZENICIultrasstyle_tz je napisao/la:kompletni smo jaci sigurno ...ali je pitanje kad cemo biti kompletni..bojim se da ovo nije stvar jednog kola (osim Skahica)..ali eto bar jedan stoper i extra je to..bilo koji od njih dva, jer oba su tip stopera kakav nam treba sa Mehmedagicem i Moranjkicem..visoki, jaki, solidni na lopti.
Piric >Hamzabegovic
napad: Bekic> Govedarica (na papiru ponavljam, jer realno ne serite da sam u maju pitao ovdje ko je Miljan Govedarica niko ne bi znao tako da)
Beka je odigrao dvije odlične tekmu za polusezonu, to je bilo baš u Zenici i kuću protiv Travnika, sve poslije toga je bilo da te bog sačuva
shodno tome, Govedarica je sam po sebi pojačanje, jer ne može gore od onog što je Beka pokazao, a momak će razvalit', ne sumnjam
dakle, govorim o igrama Beke, ne o njegovom kvalitetu, kad igra na svom najboljem nivou, tad je ponajbolje krilo u ligi, sigurno 
Za razliku od Govedarice, za Beku su svi culi pa kakve fajde? 
Moze Beka i razvaliti naredne sezone, ali to ne znaci da smo mi oslabljeni, jer kod nas je odigrao ispod svakog prosjeka. Ako Govedarica iole vise doprinese klubu, to znaci da smo se pojacali u ovoj sezoni.
Jedino na golu smo slabiji u nadolazecoj sezoni i nadam se da ce odbrana to nekako nadomjestiti jer dzaba ti i vrhunski golman ako protivnici ti orgijaju po sesnaestercu.
Koliko nas ide tamo? Izgleda ce biti masa kombija, nema se vise gdje iznajmiti jbt.
Moze Beka i razvaliti naredne sezone, ali to ne znaci da smo mi oslabljeni, jer kod nas je odigrao ispod svakog prosjeka. Ako Govedarica iole vise doprinese klubu, to znaci da smo se pojacali u ovoj sezoni.
Jedino na golu smo slabiji u nadolazecoj sezoni i nadam se da ce odbrana to nekako nadomjestiti jer dzaba ti i vrhunski golman ako protivnici ti orgijaju po sesnaestercu.
Koliko nas ide tamo? Izgleda ce biti masa kombija, nema se vise gdje iznajmiti jbt.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno bolje bi Beki Bekic odigrao 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma pokidace Miljan ove sezone, uz malo srece..ne daje on puno golova, al je to igrac koji dize publiku na noge prodorima posebno..Beka je igrao preko qrca i sigurno je da ce nam Miljan biti bolji i korisniji i to puno..al onako govorim, ja prvi realnno nisam imao pojma prije 2 mjeseca ko je MIljan Govedarica 
-
dzekooooTz
- Kontakt:
nazalost ja sam znao na football manageru kad igram protiv slavije uvijek mi da gol dva 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znali smo svi za Hamzabegovica
Ako ne bude sredjeno ovo za stopere dovest Fadila Cizmica naklon
Ako ne bude sredjeno ovo za stopere dovest Fadila Cizmica naklon
Taj dan strana Efendic i Moranjkic je imala strasne probleme. Onaj autogo Moranjkica 90% ide na dusu Efendicu koji je prvi bio do protivnickog igraca pri primanju lopte a onda ga Moranjkic samo zasolio.ultrasstyle_tz je napisao/la:hmm nije bas Jasko odigrao najbolje u Zenici..istina dao je go, ali dao je i autogo ako samo to posmatramo...meni od obje te stvari vise muci sto ih je Mahir Karic je.avao kako hoce, nisu ni jednog duela mu uzeli, kasnili su u blokove itd itd..Moranjkic i Mehmedagic su dobri igraci, ali je fazon sto su jako diskutabilni kad igraju u parumerak je napisao/la:Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.
samo Sloboda
Cuce SE uskoro.Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čelik se nije nešto pojačao, a ne igra im Selimović, čovjek im je faktiči sam donio remi prošli put
trebalo bi to sve bit' dobro, jedva čekam da vidim kako nam u praksi izgledaju vezni red i krila
P.S. lično bih volio da Mehidić bude starter, jednostavno je krilo, a momak ima potencijala
trebalo bi to sve bit' dobro, jedva čekam da vidim kako nam u praksi izgledaju vezni red i krila
P.S. lično bih volio da Mehidić bude starter, jednostavno je krilo, a momak ima potencijala
-
samke12345
- Kontakt:
kazino nekisolinas je napisao/la:Cuce SE uskoro.Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.