FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dzekooooTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 13:27

solinas je napisao/la:Hoce husara pola para.zato nema potpisa.
Reko ja prekipilo husicu.

Savez samo nas kara za dozvole.vjecito je tako.**** im mater.
Bez obzira imamo Jaku ekipu dostojne zamjene.boricemo SE sta drugo reci
Kod nas se opet nek negativa osjeti
LJUDI NISMO DUGO IMALI OVAKVU EKIPU OVAKVU SIRINU OVAKVOG TRENERA I OVAKOG PREDSJEDNIKA,pa i ako se ne do bog u Zenici kiksa nije smak svijeta jer kao sto vidite u klubu se radi na duze staze

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 13:30

pa Savez "kara" samo nas i Celik zato sto samo mi i Celik nemamo rijesen reprogram sa poreskom

a sta ste iznenadjeni nije mi jasno :D otkad vam se vec govori da od Kostica i Skahica nema nista za sad, tak da ne znam otkud ovo iznenadjenje

valjda se nesto rijesi uskoro jer ova odbrana mi ni malo ne ulijeva povjerenje...bojim se da napad nece moc dat golova koliko ovi mogu bezveze primiti, kao i prosli put u Zenici

sto se tice Pirije, ne bih imao nista protiv i da ostane do zime- taman da rijesimo brigu oko u-21 igraca...

sa Skahice, Kosticem i eto Stevanovicem (uglavnom jos jednim ofanzivcem) smo ekipa za evrope..ovako je odbrana vise nego diskutabilna..sastav NA PAPIRU mozda i slabiji od onog koji je zadnji put istrcao na Bilino Polje, ali je sigurno da su svi igraci koji su tu duze vrijeme napredovali pojedinacno tako da ce realnu sliku pokazati teren..kazem na papiru smo slabiji nego zadnji put u Zenici ali jedino mjerilo je teren
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 jul 2015, 14:24

Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme :mrgreen: ). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 14:33

Vrijedimo na TM sada 5.58 mil bez Kise, Skahica i Todorovica :)

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 14:36

tuzlak1987 je napisao/la:Vrijedimo na TM sada 5.58 mil bez Kise, Skahica i Todorovica :)
Piric ordagic i zeba ja mislim najskuplji :clap:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 jul 2015, 14:37

Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.
Nije se jednom desilo da usamljen odnosno da nema protivnickog igraca na 10 m do njega izbacuje loptu glavom iako za toga nije postojala nikakva potreba. Umjesto da je smiri on je vraca glavom gdje je po obicaju gubimo. Imao je i on svojih kikseva i te kako jedna od najgorih partija bila je protiv Sirokog ono vracanje Piricu na par metar gdje umalo da nam zabiju go zbog toga a i sam go je njegov markirani igrac dao koliko se sjecam. Imao je nenadjebivo izvodjenje auta bez daljneg.
Ne kazem da je sada on los igrac ali nije onoliko kvalitetan koliko ga mi ovdje forsiramo.

Moranjkica se ovdje pribojavamo koji je odigrao dobru partiju prosli put u Zenici i pritome postigao evro gol. Ipak ne idemo Bayernu pa da ovdje tripujemo toliko jer ako nismo u stanju odigrati dobru partiju sa ovom zadnjom linijom protiv oslabljenog Celika onda nista. U svakom slucaju treba poraditi da se ova papirologija sredi sto prije i da sirina bude tu.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2015, 14:38

kao da je transfermarkt mjerilo bilo čega, da ne kažem relevantan faktor :lol:

obično sranje koje nema veze s vezom

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 14:43

merak je napisao/la:Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.
Nije se jednom desilo da usamljen odnosno da nema protivnickog igraca na 10 m do njega izbacuje loptu glavom iako za toga nije postojala nikakva potreba. Umjesto da je smiri on je vraca glavom gdje je po obicaju gubimo. Imao je i on svojih kikseva i te kako jedna od najgorih partija bila je protiv Sirokog ono vracanje Piricu na par metar gdje umalo da nam zabiju go zbog toga a i sam go je njegov markirani igrac dao koliko se sjecam. Imao je nenadjebivo izvodjenje auta bez daljneg.
Ne kazem da je sada on los igrac ali nije onoliko kvalitetan koliko ga mi ovdje forsiramo.

Moranjkica se ovdje pribojavamo koji je odigrao dobru partiju prosli put u Zenici i pritome postigao evro gol. Ipak ne idemo Bayernu pa da ovdje tripujemo toliko jer ako nismo u stanju odigrati dobru partiju sa ovom zadnjom linijom protiv oslabljenog Celika onda nista. U svakom slucaju treba poraditi da se ova papirologija sredi sto prije i da sirina bude tu.
hmm nije bas Jasko odigrao najbolje u Zenici..istina dao je go, ali dao je i autogo ako samo to posmatramo...meni od obje te stvari vise muci sto ih je Mahir Karic je.avao kako hoce, nisu ni jednog duela mu uzeli, kasnili su u blokove itd itd..Moranjkic i Mehmedagic su dobri igraci, ali je fazon sto su jako diskutabilni kad igraju u paru

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2015, 14:43

mah, to ultrasstyle baca hejt, pusti ga, ekipa je jača, kvalitatativno i kvantitativno :!: vezni red nam je mnogo jači, Govedarica je pojačanje u odnosu na Beku, Ahmetović je svjež, spreman, meni lično je Kostić bolji od Zrnanovića, tako da, jedino gdje smo slabiji je na golu, možda se odlazak Pirije (ako ode) i ne osjeti, a ukoliko se i osjeti, mislim da će to bit' zanemarivo, vidjet' ćemo kako će se pokazat' Hamzabegović ;)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jul 2015, 14:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa Savez "kara" samo nas i Celik zato sto samo mi i Celik nemamo rijesen reprogram sa poreskom

a sta ste iznenadjeni nije mi jasno :D otkad vam se vec govori da od Kostica i Skahica nema nista za sad, tak da ne znam otkud ovo iznenadjenje

valjda se nesto rijesi uskoro jer ova odbrana mi ni malo ne ulijeva povjerenje...bojim se da napad nece moc dat golova koliko ovi mogu bezveze primiti, kao i prosli put u Zenici

sto se tice Pirije, ne bih imao nista protiv i da ostane do zime- taman da rijesimo brigu oko u-21 igraca...

sa Skahice, Kosticem i eto Stevanovicem (uglavnom jos jednim ofanzivcem) smo ekipa za evrope..ovako je odbrana vise nego diskutabilna..sastav NA PAPIRU mozda i slabiji od onog koji je zadnji put istrcao na Bilino Polje, ali je sigurno da su svi igraci koji su tu duze vrijeme napredovali pojedinacno tako da ce realnu sliku pokazati teren..kazem na papiru smo slabiji nego zadnji put u Zenici ali jedino mjerilo je teren
Ova odbrana prosle polusezone bila 4. u ligi i sad cemo primiti vise golova nego sto mozemo dati?
Pa papiru slabiji, nego prosle godine - Beka/Kiso/Mujic vs. Ordaga/Govedarica/Mehidic?

Drug, fakat te ne razumijem, da nisam redovan ovdje pomislio bih da ne pratis nas fudbal uopste. :mrgreen:

Opusti(te) se ba. Ako Husic nije siguran za Kostica i Skahica, logicno da ne bi ih forsirao na pripremama i ostavio na Tusnju nakon istih. I dalje sumnjas kako ide ucoravo bez da se nije informisao i poslao ljude da to zavrse cim prije? E svasta...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 14:50

kompletni smo jaci sigurno ...ali je pitanje kad cemo biti kompletni..bojim se da ovo nije stvar jednog kola (osim Skahica)..ali eto bar jedan stoper i extra je to..bilo koji od njih dva, jer oba su tip stopera kakav nam treba sa Mehmedagicem i Moranjkicem..visoki, jaki, solidni na lopti.

a ovo sto govorim na papiru losiji (protiv Celika konkretno)

Piric >Hamzabegovic
odbrana: ista
vezni: jaci za Ordagica
napad: Bekic> Govedarica (na papiru ponavljam, jer realno ne serite da sam u maju pitao ovdje ko je Miljan Govedarica niko ne bi znao tako da :mrgreen: )

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 14:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:kompletni smo jaci sigurno ...ali je pitanje kad cemo biti kompletni..bojim se da ovo nije stvar jednog kola (osim Skahica)..ali eto bar jedan stoper i extra je to..bilo koji od njih dva, jer oba su tip stopera kakav nam treba sa Mehmedagicem i Moranjkicem..visoki, jaki, solidni na lopti.

a ovo sto govorim na papiru losiji (protiv Celika konkretno)

Piric >Hamzabegovic
odbrana: ista
vezni: jaci za Ordagica
napad: Bekic> Govedarica (na papiru ponavljam, jer realno ne serite da sam u maju pitao ovdje ko je Miljan Govedarica niko ne bi znao tako da :mrgreen: )
GOVEDARICA DAJE GOL U ZENICI :pray: :pray:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2015, 14:55

Beka je odigrao dvije odlične tekmu za polusezonu, to je bilo baš u Zenici i kuću protiv Travnika, sve poslije toga je bilo da te bog sačuva :roll: shodno tome, Govedarica je sam po sebi pojačanje, jer ne može gore od onog što je Beka pokazao, a momak će razvalit', ne sumnjam :!: dakle, govorim o igrama Beke, ne o njegovom kvalitetu, kad igra na svom najboljem nivou, tad je ponajbolje krilo u ligi, sigurno :!:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jul 2015, 14:55

Za razliku od Govedarice, za Beku su svi culi pa kakve fajde? :D

Moze Beka i razvaliti naredne sezone, ali to ne znaci da smo mi oslabljeni, jer kod nas je odigrao ispod svakog prosjeka. Ako Govedarica iole vise doprinese klubu, to znaci da smo se pojacali u ovoj sezoni.

Jedino na golu smo slabiji u nadolazecoj sezoni i nadam se da ce odbrana to nekako nadomjestiti jer dzaba ti i vrhunski golman ako protivnici ti orgijaju po sesnaestercu.

Koliko nas ide tamo? Izgleda ce biti masa kombija, nema se vise gdje iznajmiti jbt. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 14:57

Realno bolje bi Beki Bekic odigrao :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2015, 15:00

ma pokidace Miljan ove sezone, uz malo srece..ne daje on puno golova, al je to igrac koji dize publiku na noge prodorima posebno..Beka je igrao preko qrca i sigurno je da ce nam Miljan biti bolji i korisniji i to puno..al onako govorim, ja prvi realnno nisam imao pojma prije 2 mjeseca ko je MIljan Govedarica :mrgreen:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 15:02

nazalost ja sam znao na football manageru kad igram protiv slavije uvijek mi da gol dva :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 15:05

Znali smo svi za Hamzabegovica :)

Ako ne bude sredjeno ovo za stopere dovest Fadila Cizmica naklon :)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 jul 2015, 15:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:
merak je napisao/la:Hajd ovako da vidimo ovaj "hendikep" odlaskom Zrnanovica i da li je on bas toliko bio dominantan koliko mi ovdje pisemo. Prateci njegovu igru bio je u poznim godinama i kao takav apsolutno mi nije djelovao tako iskusno kao sto sam ocekiva da ce svojim prisustvom doprinjeti.

hmm nije bas Jasko odigrao najbolje u Zenici..istina dao je go, ali dao je i autogo ako samo to posmatramo...meni od obje te stvari vise muci sto ih je Mahir Karic je.avao kako hoce, nisu ni jednog duela mu uzeli, kasnili su u blokove itd itd..Moranjkic i Mehmedagic su dobri igraci, ali je fazon sto su jako diskutabilni kad igraju u paru
Taj dan strana Efendic i Moranjkic je imala strasne probleme. Onaj autogo Moranjkica 90% ide na dusu Efendicu koji je prvi bio do protivnickog igraca pri primanju lopte a onda ga Moranjkic samo zasolio.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jul 2015, 15:12

Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme :mrgreen: ). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
Cuce SE uskoro.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 8 gostiju.