Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

adal
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la adal » 22 jul 2015, 11:07

EmirTM87 je napisao/la:
adal je napisao/la:Je li se ovdje prica o lovi ili o fudbalu??
Kako to danas mozes pricati o fudbalu a da iskljucis lovu? Jbni Mancester za MUllera daje 100 mil eura :wtf: :wtf: :shock:

procitaj reakcije prije nas
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jul 2015, 16:09

SlevinKelevra je napisao/la:
Kome nije jasno da nije do Dzeke, nek se okupa, sutra ranije ustane, fino obuce i kod doktora.
Pa nije sad, al' imao je do sada 54623523 prilike da ode iz ovog usranog kluba al' jok on je ostajao svaki put dok se nije dotjerao do toga da hladi muda ne na klupi nego na tribinama. Eh sada nek' mu je Bog na pomoći ;)[/quote]

Nemoj zayebavati. Pretprosle sezone im bio medju tri najvaznija igraca u pohodu na titulu. Ko bi otisao, molim te: prvak engleske, LP, i bogovska plata... Sve se to srusilo u ovoj zadnjoj, i evo odmah hoce da ide.

Brate, realno on nikad nije bio ni među 5 njihovih najvažnijih igrača. Možda jest u našim glavama ali u glavama onih iz kluba nikada nije niti će ikada biti. On je sigurno jedan od najkorisnijih igrača City-a al' u fazonu jokera sa klupe. Kada treba vaditi iz govana Edin uđe i dadne gol, kada treba početi derbi tekmu Edin se ostavi na klupi jer tamo neki Negredo više trči od njega. I na stranu to sve, Edinu to nikada nije smetalo i puštao je da ga yebu kako stignu i evo do čega se danas dotjerao. Trebao je otići na kraju prošle sezone za siću da im se posere u usta i ne potpiše novi ugovor ali...

I normalno da će sad City gledati da što bolje finansijski prođe, boli njih tuki i za Džekom i za sve ono što im je on uradio za klub.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 jul 2015, 16:16

FaraonTM je napisao/la:
Brate, realno on nikad nije bio ni među 5 njihovih najvažnijih igrača. Možda jest u našim glavama ali u glavama onih iz kluba nikada nije niti će ikada biti. On je sigurno jedan od najkorisnijih igrača City-a al' u fazonu jokera sa klupe. Kada treba vaditi iz govana Edin uđe i dadne gol, kada treba početi derbi tekmu Edin se ostavi na klupi jer tamo neki Negredo više trči od njega. I na stranu to sve, Edinu to nikada nije smetalo i puštao je da ga yebu kako stignu i evo do čega se danas dotjerao. Trebao je otići na kraju prošle sezone za siću da im se posere u usta i ne potpiše novi ugovor ali...

I normalno da će sad City gledati da što bolje finansijski prođe, boli njih tuki i za Džekom i za sve ono što im je on uradio za klub.
Pa, vidis li gore ona quote sto sam stavio. Mourinho tvrdio da je upravo Dzeko najbolji igrac pretprosle sezone u Premiershipu. Kako ona nije medju top 5 najvaznijih igraca u Cityu? Prosla sezona mu je najgora u karijeri, i zbog povrede i svega, i kao posljedicu toga vjerovatno ide odmah.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jul 2015, 16:23

Ja ti kažem da on nikad za njihov klub u njihovim glavama nije bio jedan od važnijih igrača pored Aguera, Silve, Yaye, Kompanya, Harta... bio je jedan od najkorisnijih sigurno. A tu odlično sezonu je jednostavno trebao iskoristiti i otići iz Citya za sitno obeštećenje da im se dobro posere u usta za to što su ga yebavali kad kod su stigli, još je i mogao naći vrlo jak klub, a on još potpiše ugovor i zayebe sam sebe još više.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2015, 16:42

FaraonTM je napisao/la:Ja ti kažem da on nikad za njihov klub u njihovim glavama nije bio jedan od važnijih igrača pored Aguera, Silve, Yaye, Kompanya, Harta... bio je jedan od najkorisnijih sigurno.
Manchester City:
1) Neizostavni igraci:
Hart
Zabaleta
Kompany
Yaya Toure
Silva
Aguero
Sterling ( najvjerovatnije od ove sezone )

2) igraci koji igraju oko 50%+ bitnih utakmica
Fernando
Fernandinho
Mangala
Kolarov
Navas ( on je doduse igrao puno prosle sezone mada ovu bi trebao manje da igra zbog Sterlinga )

3) Rotacijski igraci:
Demichelis
Clichy ( Mada Clichy se je sve do zadnje sezone rotirao sa Kolarovom 50%-50% a ovu ga je izgleda Kolarov skroz izbacio )
Nasri ( Mislim da ce Nasri opet imati minutazu blizu 50% utakmica ove sezone po lijevoj strani )
Dzeko
Bony

4) Rezervni igraci:
Caballero
Sagna
Jovetic
Delph ( najvjerovatnije )

5) Mladi potencijalni igraci na koje se racuna:
Iheanacho
Lopes
Ünal
Denayer
Barker
Roberts

Dzeko je imao odlican drugi dio pretprosle sezone koji nije uspio da maksimalno iskoristi u prosloj sezoni i da postane jedan od najvaznijih igraca kluba. Sto zbog povreda ali isto tako i zbog nedovoljno upotrebljivih lopti ( sebicni saigraci ) kao i sebicnosti Aguera sto je bilo i ocekivano jer je on takav igrac i isto ce biti i kod Bonya koji ce raditi za Aguera ili ce pronaci boljeg od njega. Trebao je otici vec prije par sezona kao sto ti rece. Pretprosle sezone je iskoristio povrede drugih igraca ove sezone on sam nije imao srece sa povredama ali i sa formom poslje toga.

Roma je transfer iz snova za njega u ovom trenutku ( zbog Pjanica jos i vise ) sve ostalo su lose varijante. Porto izgleda nudi 15 miliona a od Arsenala izgleda nema nista jer vjerovatno dovode Benzemu iz Reala. Vrijednost mu je vec pala na 20 miliona i ako ponovi jos jednu onakvu sezonu nece ga vise ni Roma zeljeti.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jul 2015, 20:07

Jedan od najiskusnijih igraca sa klupe i jedan od najskupljih igraca sa klupe sa ogromnim iskustvom ako gdje predje imace olaksicu da mu klupa ne predstavlja neki problem osim ako klupe nisu od istog materijala tj kakva je njihova udobnost.Dakle kako god okrenes on ima iskustvo koje je od velikog znacaja.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 jul 2015, 01:17

Jedan napadac ode a to nije Dzeko. City i Inter dogovorili za Jovetica. Prvo posudba pa ako bude igrao odredjen broj utakmica/minuta, onda za godinu dana neizbjezan transfer od 15 miliona.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 jul 2015, 10:49

Pellegrini: “Edin non ha giocato l’ultima partita perché non è chiaro se lui resterà qui, ma sta ancora lavorando qui con tutta la squadra“.
''edin ne igra jer nismo sigurni da li ce ostati ili ne, ali jos uvijek radi i trenira sa ostatkom ekipe.''

dakle, potvrdjeno je ono sto smo i svi znali, s tim sto je ovo prva manuelova (pellegrinijeva, ne manuela forumasa) izjava na tu temu ako se ne varam. oduzila se transfer saga jer sabatini pokusava na sve nacine da iscupa dzeku za sto manje novca dok u medjuvremenu prodaje doumbiu i destra (skoro pa nemoguca misija). nije to los plan . . . u teoriji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2015, 11:26

Pametan potez Citya rijesli su se losijeg treceg/drugog napadaca od dvojice koji odlaze prvo. Ipak im je Dzeko puno vise valjao i na neki nacin garantuje golove kada drugi napadaci zakazu ili se povrijede. Ovo nije dobro za Dzeku i nevidim zasto su Joveticu isli na ruku za transfer od 15 miliona MOZDA poslje godine dana a za Dzeku su odbili 15 miliona odma. Ipak im je covjek pomogao sa novim ugovorom da ne ide dzabe kao Milner sto je otisao. Bice opet Dzeko otjerao Jovetica a momak bi trebao imati poprilicnu ulogu u Interu. Mancini voli yugo igrace.

Eto vam primjer Stefana Savica kojega su svi ismijavali kao cetvrtog/petog stopera Citya. I sta bi covjek otisao u Fiorentinu za male pare i vratio staru formu i evo sada je potpisao za cak 25 miliona za Atletico Madrid. Bravo tako se to radi. Jes se zajebo a i Nastasic peti stoper u svojoj zadnjoj sezoni u Cityu je propao u Schalkeu skroz. Aha yes yes :roll: :roll:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 23 jul 2015, 14:25

Sabatini je opet U Londonu radi pregovora o transferima Salaha , Dzeke i Szeseznia ....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 14:41

Fordinjo je napisao/la:Sabatini je opet U Londonu radi pregovora o transferima Salaha , Dzeke i Szeseznia ....
Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa. :hmmmm:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 jul 2015, 14:43

SlevinKelevra je napisao/la:Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa. :hmmmm:
moguce je.
previse sabatini odugovlaci i sve karte polaze na usmeni dogovor s igracem i njegovo prijateljstvo s pjanicem.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 14:48

Evil Genius II je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa. :hmmmm:
moguce je.
previse sabatini odugovlaci i sve karte polaze na usmeni dogovor s igracem i njegovo prijateljstvo s pjanicem.
Ako se to desi, samo da ne bude neko lijevi sa jakom ponudom, tipa Porto ili neki Turci, Grci... Njemacka, Italija, Engleska, Spanija dok je jos na vrhu. :pray:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 jul 2015, 14:54

ne bih bas nazvao porto nekim lijevim klubom. ovo ostalo si u pravu :thumbup:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 jul 2015, 15:04

Cigance od pocetka, uopste me nebi cudilo da im ga neko uzme ispred nosa. Jedina im je sreca sto imaju Pjanica i Dzeko zbog toga naginje ka Romi.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 15:05

Evil Genius II je napisao/la:ne bih bas nazvao porto nekim lijevim klubom. ovo ostalo si u pravu :thumbup:
Pa, dobro, Porto je gigant, LP i sve, ali ipak igra u poprilicno nezanimljivoj i malo popracenoj ligi. Neuporedivo sa ovim ligama sto sam nabrojao.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 jul 2015, 15:34

Evo Jova ode na posudbu, ajmo sad i ti :)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 jul 2015, 15:38

Ne bi bilo lose ni to da ga neko drugi Romi ispred nosa uzme. Bas su ciganija. Cekaju jos da im City kaze "ok, evo vam Dzeko i 20 miliona".
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 jul 2015, 15:41

Pa dobro, polako sad. Nije Roma City, Chelsea, ili Real da dijeli milione ko bombone.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 15:46

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa dobro, polako sad. Nije Roma City, Chelsea, ili Real da dijeli milione ko bombone.
Nije. Ali WC napadac im treba k'o budali samar. Gledao sam 20ak njihovih utakmica prosle sezone, i u skoro svakoj je najveci problem bila realizacija. Jednostavno previse su se morali oslanjati na vezni red, prodore, suteve sa distance upravo zato sto nisu imali kvalitet u protvnickom sesnaestercu. Sa Dzekom rjesavaju najveci igracki problem. Pa, posudili bi pare da imaju mozga. :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Drum, kakarut i 36 gostiju.