EmirTM87 je napisao/la:Kako to danas mozes pricati o fudbalu a da iskljucis lovu? Jbni Mancester za MUllera daje 100 mil euraadal je napisao/la:Je li se ovdje prica o lovi ili o fudbalu??![]()
![]()
procitaj reakcije prije nas
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
EmirTM87 je napisao/la:Kako to danas mozes pricati o fudbalu a da iskljucis lovu? Jbni Mancester za MUllera daje 100 mil euraadal je napisao/la:Je li se ovdje prica o lovi ili o fudbalu??![]()
![]()
Pa nije sad, al' imao je do sada 54623523 prilike da ode iz ovog usranog kluba al' jok on je ostajao svaki put dok se nije dotjerao do toga da hladi muda ne na klupi nego na tribinama. Eh sada nek' mu je Bog na pomoćiSlevinKelevra je napisao/la:
Kome nije jasno da nije do Dzeke, nek se okupa, sutra ranije ustane, fino obuce i kod doktora.
Pa, vidis li gore ona quote sto sam stavio. Mourinho tvrdio da je upravo Dzeko najbolji igrac pretprosle sezone u Premiershipu. Kako ona nije medju top 5 najvaznijih igraca u Cityu? Prosla sezona mu je najgora u karijeri, i zbog povrede i svega, i kao posljedicu toga vjerovatno ide odmah.FaraonTM je napisao/la:
Brate, realno on nikad nije bio ni među 5 njihovih najvažnijih igrača. Možda jest u našim glavama ali u glavama onih iz kluba nikada nije niti će ikada biti. On je sigurno jedan od najkorisnijih igrača City-a al' u fazonu jokera sa klupe. Kada treba vaditi iz govana Edin uđe i dadne gol, kada treba početi derbi tekmu Edin se ostavi na klupi jer tamo neki Negredo više trči od njega. I na stranu to sve, Edinu to nikada nije smetalo i puštao je da ga yebu kako stignu i evo do čega se danas dotjerao. Trebao je otići na kraju prošle sezone za siću da im se posere u usta i ne potpiše novi ugovor ali...
I normalno da će sad City gledati da što bolje finansijski prođe, boli njih tuki i za Džekom i za sve ono što im je on uradio za klub.
Manchester City:FaraonTM je napisao/la:Ja ti kažem da on nikad za njihov klub u njihovim glavama nije bio jedan od važnijih igrača pored Aguera, Silve, Yaye, Kompanya, Harta... bio je jedan od najkorisnijih sigurno.
''edin ne igra jer nismo sigurni da li ce ostati ili ne, ali jos uvijek radi i trenira sa ostatkom ekipe.''Pellegrini: “Edin non ha giocato l’ultima partita perché non è chiaro se lui resterà qui, ma sta ancora lavorando qui con tutta la squadra“.
Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa.Fordinjo je napisao/la:Sabatini je opet U Londonu radi pregovora o transferima Salaha , Dzeke i Szeseznia ....
moguce je.SlevinKelevra je napisao/la:Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa.
Ako se to desi, samo da ne bude neko lijevi sa jakom ponudom, tipa Porto ili neki Turci, Grci... Njemacka, Italija, Engleska, Spanija dok je jos na vrhu.Evil Genius II je napisao/la:moguce je.SlevinKelevra je napisao/la:Kako imam osjecaj da ce im ga neko uzeti ispred nosa.
previse sabatini odugovlaci i sve karte polaze na usmeni dogovor s igracem i njegovo prijateljstvo s pjanicem.
Pa, dobro, Porto je gigant, LP i sve, ali ipak igra u poprilicno nezanimljivoj i malo popracenoj ligi. Neuporedivo sa ovim ligama sto sam nabrojao.Evil Genius II je napisao/la:ne bih bas nazvao porto nekim lijevim klubom. ovo ostalo si u pravu
Nije. Ali WC napadac im treba k'o budali samar. Gledao sam 20ak njihovih utakmica prosle sezone, i u skoro svakoj je najveci problem bila realizacija. Jednostavno previse su se morali oslanjati na vezni red, prodore, suteve sa distance upravo zato sto nisu imali kvalitet u protvnickom sesnaestercu. Sa Dzekom rjesavaju najveci igracki problem. Pa, posudili bi pare da imaju mozga.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa dobro, polako sad. Nije Roma City, Chelsea, ili Real da dijeli milione ko bombone.