FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Broj je 2015 sto je tekuca godina. A redni broj je sa druge strane.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ooo Edin Džekoooofedeltafrotta je napisao/la:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kad se uclanis vidjet ces o cemu se radiavlami97 je napisao/la:Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nek' nam je sretno i da se aBd svi zajedno veceras radujemo prolazu u naredno pretkolo!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Da li je stvarno moguce da vnogovnogo.ba nista ne objavljuje o danasnjoj tekmi?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Libo ih jos poraz tepsija pa nemogu da saraju.Volim te Zeljoooooooooooo.Samo u kost misice butine koljena zglobove samo hrabro od pickaste igre nema nista vidjelo se sinoc.
Već su dva druga otkazala radi kiše koji smo mi pehovi
- modusvivendi
- Kontakt:
Buduci da je jedan od novinara portala sportsport.ba također i clan ovog foruma, aleksandar_veliki ili kako vec, zanima me razlog zasto danas ne mozemo nista procitati o nasem Željkanu, njegovim navijacima i sl.? Je li to dan zalosti u redakciji zbog "divova"? Trebali ste i forum zakljucati danas zbog njihovog ispadanja. Logicno, ako ne prodjemo veceras Madjare, objavit ce 1946 clanaka (vec priprememljenih) o nasem ispadanju.
Nije ovo lijepo od vas, nimalo!
ma ko ih sisa svakako su postali smiješni, pogledaš samo vijesti o transferima sve će ti biti jasno.modusvivendi je napisao/la:Buduci da je jedan od novinara portala sportsport.ba također i clan ovog foruma, aleksandar_veliki ili kako vec, zanima me razlog zasto danas ne mozemo nista procitati o nasem Željkanu, njegovim navijacima i sl.? Je li to dan zalosti u redakciji zbog "divova"? Trebali ste i forum zakljucati danas zbog njihovog ispadanja. Logicno, ako ne prodjemo veceras Madjare, objavit ce 1946 clanaka (vec priprememljenih) o nasem ispadanju.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Čisto sumnjam da ću se učlaniti. Jučer bio u Klubu oko pola 11. Kupio godišnju P., svratio u Fan shop i djetetu kupio dres (plavi, bijelih nije bilo) Sačekao prodaju ulaznica i oko pola jedan kupio sinu jug. Joja ode u sekundi, al' mi nije žao, jer sam je uložio u budućnost. Frajer ispred mene uzima 16 zapada VIP galerija.pintol_TM87 je napisao/la:Kad se uclanis vidjet ces o cemu se radiavlami97 je napisao/la:Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
Gledat će tekmu na TVu. Ne idem na lavor ove godine. Mali je već otišao na okupljanje. Valjda je dovoljno od mene, nismo svi u mogućnosti otići i kupti članske.
Mislim da će biti golova i za prolaz moramo dati barem jedan-dva gola. Naprijed Željo ljubavi moja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Imaju potpisan ugovor sa djl fk amidza i vjerovatno imaju klauzulu u ugovoru o mrzim zelju
- Neandertalac
- Kontakt:
Interesantno kako smo zapostavljeni kod klixa i tanajevoTanajevo.ba...
Bas bezveze...
Al smo zato mogli citatati o nekim Zeljinim porazima u davnini, a u isto vrijeme necijim pobjedama iako nemaju nista sa tim...
Pih...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas bezveze...
Al smo zato mogli citatati o nekim Zeljinim porazima u davnini, a u isto vrijeme necijim pobjedama iako nemaju nista sa tim...
Pih...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma drug ko im J**+ mater nisu bitni...mi idemo gore i idemo po pobjeduNeandertalac je napisao/la:Interesantno kako smo zapostavljeni kod klixa i tanajevoTanajevo.ba...
Bas bezveze...
Pih...
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta je sa tim kukanjem vise? Ko je sta objavio i ko nije? Jel ides da navijas za svoj klub ili da budes vidjen, da ispadnes faca?? Jbt. I portali, i instangram i fejs.
Don't believe the hype.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma nije bas da psujem, znam neke od njih, fini su ljudi, prate Zelju... Eto zato...Enemy00 je napisao/la:Ma drug ko im **** mater nisu bitni...mi idemo gore i idemo po pobjeduNeandertalac je napisao/la:Interesantno kako smo zapostavljeni kod klixa i tanajevoTanajevo.ba...
Bas bezveze...
Pih...
A ovaj ispod, ne rise zdravlja ti...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Radio-sarajevo (blokirali su i ime jbt) danas citav dan na radiu prati desavanja, razgovaraju sa ljudima u klubu i slicno. Jutros sam u autu slusao interview sa nasim PR-om
Kakva kiša, već je prestala, a nije je nešto ni bilo. Nadam se da drugovi ne traže izgovor radi kiše.CARSON je napisao/la:Već su dva druga otkazala radi kiše koji smo mi pehovi
Svi na Koševo!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Sretno danas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.