Nije to redni brojavlami97 je napisao/la: Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.

2015
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije to redni brojavlami97 je napisao/la: Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.
Hvalapintol_TM87 je napisao/la:Hoce, do 18.Ako bude promjena javim u roku od 30 minuta..pozzzeljeznicar1 je napisao/la:Da li ce fan shop raditi oko pet sati?
Ovo ti je 2015 godinaavlami97 je napisao/la:Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
ooo Edin Džekoooofedeltafrotta je napisao/la:
Kad se uclanis vidjet ces o cemu se radiavlami97 je napisao/la:Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
ma ko ih sisa svakako su postali smiješni, pogledaš samo vijesti o transferima sve će ti biti jasno.modusvivendi je napisao/la:Buduci da je jedan od novinara portala sportsport.ba također i clan ovog foruma, aleksandar_veliki ili kako vec, zanima me razlog zasto danas ne mozemo nista procitati o nasem Željkanu, njegovim navijacima i sl.? Je li to dan zalosti u redakciji zbog "divova"? Trebali ste i forum zakljucati danas zbog njihovog ispadanja. Logicno, ako ne prodjemo veceras Madjare, objavit ce 1946 clanaka (vec priprememljenih) o nasem ispadanju.
Nije ovo lijepo od vas, nimalo!
Čisto sumnjam da ću se učlaniti. Jučer bio u Klubu oko pola 11. Kupio godišnju P., svratio u Fan shop i djetetu kupio dres (plavi, bijelih nije bilo) Sačekao prodaju ulaznica i oko pola jedan kupio sinu jug. Joja ode u sekundi, al' mi nije žao, jer sam je uložio u budućnost. Frajer ispred mene uzima 16 zapada VIP galerija.pintol_TM87 je napisao/la:Kad se uclanis vidjet ces o cemu se radiavlami97 je napisao/la:Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
Ma drug ko im **** mater nisu bitni...mi idemo gore i idemo po pobjeduNeandertalac je napisao/la:Interesantno kako smo zapostavljeni kod klixa i tanajevoTanajevo.ba...
Bas bezveze...
Al smo zato mogli citatati o nekim Zeljinim porazima u davnini, a u isto vrijeme necijim pobjedama iako nemaju nista sa tim...
Pih...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma nije bas da psujem, znam neke od njih, fini su ljudi, prate Zelju... Eto zato...Enemy00 je napisao/la:Ma drug ko im **** mater nisu bitni...mi idemo gore i idemo po pobjeduNeandertalac je napisao/la:Interesantno kako smo zapostavljeni kod klixa i tanajevoTanajevo.ba...
Bas bezveze...
Al smo zato mogli citatati o nekim Zeljinim porazima u davnini, a u isto vrijeme necijim pobjedama iako nemaju nista sa tim...
Pih...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva kiša, već je prestala, a nije je nešto ni bilo. Nadam se da drugovi ne traže izgovor radi kiše.CARSON je napisao/la:Već su dva druga otkazala radi kiše koji smo mi pehovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.