FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
Mislim gdje će Horde da idu, u kavez ili na istočnu?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nemoj brate ici, bojkotuj. Cak i ako ti klub nekako kompenzuje tih 8 markica, i dalje bojkotuj.kikk je napisao/la:Nije dosta sto moramo voziti 70 kilometara da gledamo DOMACU utakmicu Sarajeva, jos moram sjediti i prziti se na suncu ili pored godisnje placati 8 KM da gledam utakmicu ko covjekHordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Horde idu standardno u kavez, oni sto imaju zapad, galeriju i lozu idu do kaveza u nadkriveni dio, a za istok nisam siguran mozda budu na novoj tribini ili ih puste isto na onu staru natkrivenu.breskva je napisao/la:Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Jarane igramo na "domaćem terenu" šta ćemo bit u kavezu, sve tribine su naše. Logično. Horde svakako gdje i budu uvijek, al ostala raja može gdje hoće, biće samo navijači Sarajeva.
Lik je napisao/la:Horde idu standardno u kavez, oni sto imaju zapad, galeriju i lozu idu do kaveza u nadkriveni dio, a za istok nisam siguran mozda budu na novoj tribini ili ih puste isto na onu staru natkrivenu.breskva je napisao/la:Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
I karta će onda za kavez da bude 8KM kako sam shvatio?
Ma ništa onda, čekat prvu ekipu da dođe i gdje oni tu i ostali i vozdra.
A bilo bi špica da budemo na istoku, jedno 2 milje i ganola.
A bilo bi špica da budemo na istoku, jedno 2 milje i ganola.
Kakve 2 ljami, sumnjam da bi nas na Kosevu bilo 2 ljami u ovom terminu i to ponedjeljak. 
1946
Znam, zato sam i rekao 'a bilo bi'. 
al nista mi nema mrze nego kad cujem hocete ovog,onog,petog desetog igraca a puno vam placati ovoliko ili onoliko, pa sta vam je ba, zar vi mislite da se od nasih karata igracima plate isplacuju, pa pocrkali bi jadni od gladi, te karte i pare od njih nemaju niakakve veze sa platom igracima, ti unaprijed vec imas i moras imati budzet za to, pa bila karta u sezoni po marku ili deset, i jos nesto nije poenta samo ni u igracima ako bi tako gledali komotno bi na nekoj livadi onda mogli igrati jbg, svugdje u svijetu se navijacima dodvorava, stadioni prave da bi imali najbolje uslove samo ovdje je prica, ko te je.be plati i suti a sto nisam mogao otici u wc na poluvremenu protiv Lecha, nego moras obici po tribine dok nadjes jedan otvoren wc to nista, sto sad moras tolike pare potrostiti da bi otisao na 'domacu' utakmicu u Travnik ni to nista, bgm ko da nama pare padaju s neba pa ono imas placaj robe i ne pitaj nista, fkt je zalosno kakvi postajemo, totalno bezosjecajni i nesvjesni situacije u kojoj se vecina nalazi
Pyro is not a crime !
Nema to nikakve veze kad ljudi u BiH nemaju para.Hordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Dali ce uprava dovest novog golmana, jos3 dana do prve tekme. Taman odbrana se popravila golman nevalja.
Secer smo dobijali od barica i dzeme bandovica sad od ostrog. Tatko bi mogo bit odlucan u pl bih na beku
Secer smo dobijali od barica i dzeme bandovica sad od ostrog. Tatko bi mogo bit odlucan u pl bih na beku
nema veze sto je 3 dana do tekme, golman kao i jos neki igrac ako se budu htjeli dovesti, mogu i za mjesec (naravno mislim na dobre a slobodne igrace) a sa Ostrakovicem se liga moze zapoceti, nije on los uopste za ovo takmicenje, nego jbg malo su svi pod utiskom LP pa kontaju da ce nam i ovdje timovi onako golove davati, nece jer nece biti u stanju pored Mome i Uzeira u odbrani 
Pyro is not a crime !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sljedecu utakmicu igramo sa Travnikom u Travniku. Igraci ce osjetiti teren, sto je svakako plus.
Svi u Travnik, kod Lutve na cevape i kahvu, pa na tekmu hehe
Svi u Travnik, kod Lutve na cevape i kahvu, pa na tekmu hehe
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mene svaka domaca kosta oko 30 KM, pa sutim...vas jedna i serete po Upravi... Posteno, nema sta, j.bo nas i nas mentalitet. Hikmo zna odakle sam, i da me domaca tekma dodje minimalno 30 kermi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Pyro is not a crime !
Solidna ponuda za Velkoskog, ja bih je prihvatio. Sto se tice Milosa za njega male ponude nema, dobro su ista poslali ako je istina.THEC je napisao/la:evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Citam od jucer sta se pisalo. Ne znam kako ste tako nezahvalni, eto imate Zeljeznicar pa navijajte za njih
Sa Dzenom dupla ove godine aBd

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi se odmah trebalo rijesiti ako je istinaTHEC je napisao/la:evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akcija malo je rec fenomenalna!PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAKVA AKCIJA AAAAAALOOOOOOOOOOOOOOO
Eh da je docekati ovakve ili slicne akcije kod seniora.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]