FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
Mislim gdje će Horde da idu, u kavez ili na istočnu?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nemoj brate ici, bojkotuj. Cak i ako ti klub nekako kompenzuje tih 8 markica, i dalje bojkotuj.kikk je napisao/la:Nije dosta sto moramo voziti 70 kilometara da gledamo DOMACU utakmicu Sarajeva, jos moram sjediti i prziti se na suncu ili pored godisnje placati 8 KM da gledam utakmicu ko covjekHordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Horde idu standardno u kavez, oni sto imaju zapad, galeriju i lozu idu do kaveza u nadkriveni dio, a za istok nisam siguran mozda budu na novoj tribini ili ih puste isto na onu staru natkrivenu.breskva je napisao/la:Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Jarane igramo na "domaćem terenu" šta ćemo bit u kavezu, sve tribine su naše. Logično. Horde svakako gdje i budu uvijek, al ostala raja može gdje hoće, biće samo navijači Sarajeva.
Lik je napisao/la:Horde idu standardno u kavez, oni sto imaju zapad, galeriju i lozu idu do kaveza u nadkriveni dio, a za istok nisam siguran mozda budu na novoj tribini ili ih puste isto na onu staru natkrivenu.breskva je napisao/la:Pa gdje ćemo biti smješteni ako ovi sa članskim 'Sjever' i 'Istok' idu na istočnu tribinu, a uvijek smo bili u onom kavezu..
I karta će onda za kavez da bude 8KM kako sam shvatio?
Ma ništa onda, čekat prvu ekipu da dođe i gdje oni tu i ostali i vozdra.
A bilo bi špica da budemo na istoku, jedno 2 milje i ganola.
A bilo bi špica da budemo na istoku, jedno 2 milje i ganola.
Kakve 2 ljami, sumnjam da bi nas na Kosevu bilo 2 ljami u ovom terminu i to ponedjeljak. 
1946
Znam, zato sam i rekao 'a bilo bi'. 
al nista mi nema mrze nego kad cujem hocete ovog,onog,petog desetog igraca a puno vam placati ovoliko ili onoliko, pa sta vam je ba, zar vi mislite da se od nasih karata igracima plate isplacuju, pa pocrkali bi jadni od gladi, te karte i pare od njih nemaju niakakve veze sa platom igracima, ti unaprijed vec imas i moras imati budzet za to, pa bila karta u sezoni po marku ili deset, i jos nesto nije poenta samo ni u igracima ako bi tako gledali komotno bi na nekoj livadi onda mogli igrati jbg, svugdje u svijetu se navijacima dodvorava, stadioni prave da bi imali najbolje uslove samo ovdje je prica, ko te je.be plati i suti a sto nisam mogao otici u wc na poluvremenu protiv Lecha, nego moras obici po tribine dok nadjes jedan otvoren wc to nista, sto sad moras tolike pare potrostiti da bi otisao na 'domacu' utakmicu u Travnik ni to nista, bgm ko da nama pare padaju s neba pa ono imas placaj robe i ne pitaj nista, fkt je zalosno kakvi postajemo, totalno bezosjecajni i nesvjesni situacije u kojoj se vecina nalazi
Pyro is not a crime !
Nema to nikakve veze kad ljudi u BiH nemaju para.Hordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Dali ce uprava dovest novog golmana, jos3 dana do prve tekme. Taman odbrana se popravila golman nevalja.
Secer smo dobijali od barica i dzeme bandovica sad od ostrog. Tatko bi mogo bit odlucan u pl bih na beku
Secer smo dobijali od barica i dzeme bandovica sad od ostrog. Tatko bi mogo bit odlucan u pl bih na beku
nema veze sto je 3 dana do tekme, golman kao i jos neki igrac ako se budu htjeli dovesti, mogu i za mjesec (naravno mislim na dobre a slobodne igrace) a sa Ostrakovicem se liga moze zapoceti, nije on los uopste za ovo takmicenje, nego jbg malo su svi pod utiskom LP pa kontaju da ce nam i ovdje timovi onako golove davati, nece jer nece biti u stanju pored Mome i Uzeira u odbrani 
Pyro is not a crime !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sljedecu utakmicu igramo sa Travnikom u Travniku. Igraci ce osjetiti teren, sto je svakako plus.
Svi u Travnik, kod Lutve na cevape i kahvu, pa na tekmu hehe
Svi u Travnik, kod Lutve na cevape i kahvu, pa na tekmu hehe
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mene svaka domaca kosta oko 30 KM, pa sutim...vas jedna i serete po Upravi... Posteno, nema sta, j.bo nas i nas mentalitet. Hikmo zna odakle sam, i da me domaca tekma dodje minimalno 30 kermi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Pyro is not a crime !
Solidna ponuda za Velkoskog, ja bih je prihvatio. Sto se tice Milosa za njega male ponude nema, dobro su ista poslali ako je istina.THEC je napisao/la:evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Citam od jucer sta se pisalo. Ne znam kako ste tako nezahvalni, eto imate Zeljeznicar pa navijajte za njih
Sa Dzenom dupla ove godine aBd

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi se odmah trebalo rijesiti ako je istinaTHEC je napisao/la:evo na nekoj fb stranici pise da imaju ponude za Krstu 520k eura i #7 130k eura, ako ima istine u tome obojicu ih prodati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akcija malo je rec fenomenalna!PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAKVA AKCIJA AAAAAALOOOOOOOOOOOOOOO
Eh da je docekati ovakve ili slicne akcije kod seniora.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Trenutno korisnika/ca: GokuSSJG, InatSilniBosanski i 48 gostiju.