PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lisander
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la lisander » 24 jul 2015, 19:49

joker90 je napisao/la:E gledaj Kerimu Pomiji frizurice, neka kaze momku ko ga zna da skine ovo sranje sa glave jbt. :facepalm:
Vidim traume su već prisutne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 19:55

lisander je napisao/la:
joker90 je napisao/la:E gledaj Kerimu Pomiji frizurice, neka kaze momku ko ga zna da skine ovo sranje sa glave jbt. :facepalm:
Vidim traume su već prisutne
Od cega? Jucer sam mu prvi put vidio glavu i sta je uradio, nije dovoljno dugo ovakav da me istraumira moj lisandere, lazare ili kako vec, isti lik pise svakako sa oba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jul 2015, 20:00

Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brige :thumbup:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 20:03

Ajzea je napisao/la:Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brige :thumbup:
Nek on stavi sebi kondom u dupe da mu Radovac opet ne polomi kicmu ko na grbavici.. :mrgreen: Jos repic mora pure pojesti, kad nije na iskopini mogao Puzigacu da prođe nijednom..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jul 2015, 20:08

joker90 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brige :thumbup:
Nek on stavi sebi kondom u dupe da mu Radovac opet ne polomi kicmu ko na grbavici.. :mrgreen: Jos repic mora pure pojesti, kad nije na iskopini mogao Puzigacu da prođe nijednom..
Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 24 jul 2015, 20:21

Valjda bi mu u duelu rekao. Ejjjj Radovac mojne me polomit brato imam rtonku u pakašu :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 20:21

Ajzea je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?
Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2015, 20:26

Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..[/quote]

Hahaha, dupli s ledom...

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 24 jul 2015, 20:38

mandraX je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:.
:tokralju:

Dominacija. :mrgreen:
Brato odeš na kupanje i zavežeš kerove u avliji da laju :urnebes: šarplaninac kaže AAVVVV,tornjak AV AV a pudlica av av av :rol: :thumbup:
DŽELO ODLAZI

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jul 2015, 20:45

joker90 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?
Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..
:lol:
1946

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 jul 2015, 20:53

Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 jul 2015, 22:23

KenoRob je napisao/la: maslacak si u mojoj kosi i ja te na k.urcu nosim Zeljoooo Zeljooo Zeljoooooo
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jul 2015, 22:36

Znaci ove sezone od šest ekipa koje ispadaju jedna je Celik !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 jul 2015, 23:29

Da malo skrenemo sa Tuzla-Mostar :mrgreen: :mrgreen:

slika

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jul 2015, 00:11

Bla bla bla, vadi se slobodno kada si izjavio glupost koja @solinas-u ne bi pala na pamet, bla bla bla nadam se da nećeš krenuti sa spominjanjem ženskog dijela porodice što ti nije strano.
Slika gore : :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
S obzirom kakva mu je faca na drugoj slici rekao bi da je spržio dlake u nosu :zviz:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 25 jul 2015, 00:37

tepsija je napisao/la:Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
S kim ste vi igrali? Ma **** ove Evropske vi igrate u Blagaju tamo je blizu Bune , vruće ovih dana pa se hladite... ;-)

I samo jako...
I have a dream

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 02:07

Pocinje nova sezona. Ako Bog da da ispadnu dva fasisticka hercegovacka kluba Zrinjski i Velez. Zivjela Bosna...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jul 2015, 02:15

tepsija je napisao/la:Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
Mađari iz Međugorja :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tepsija je napisao/la:Poceli smo mi i tuzlaci,sve vise drugih se ukljucuje :ljepota:
Sad kad krene sezona,tu ce da bude makljaza,bice banova ko u prici.Idemo ludo,idemo jako :opaopa:
Idemo ludo, idemo jako
Banova ce da dobije svako :cool:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jul 2015, 02:16

Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Celik!3,2,2.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jul 2015, 02:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Imam rodjaka za Slobodu zbog mene navija, ja mu govorim da ide navijat za Celik al svaku utakmicu mi se uvali :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.