Vidim traume su već prisutnejoker90 je napisao/la:E gledaj Kerimu Pomiji frizurice, neka kaze momku ko ga zna da skine ovo sranje sa glave jbt.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Od cega? Jucer sam mu prvi put vidio glavu i sta je uradio, nije dovoljno dugo ovakav da me istraumira moj lisandere, lazare ili kako vec, isti lik pise svakako sa oba.lisander je napisao/la:Vidim traume su već prisutnejoker90 je napisao/la:E gledaj Kerimu Pomiji frizurice, neka kaze momku ko ga zna da skine ovo sranje sa glave jbt.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brige 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nek on stavi sebi kondom u dupe da mu Radovac opet ne polomi kicmu ko na grbavici..Ajzea je napisao/la:Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brige
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?joker90 je napisao/la:Nek on stavi sebi kondom u dupe da mu Radovac opet ne polomi kicmu ko na grbavici..Ajzea je napisao/la:Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brigeJos repic mora pure pojesti, kad nije na iskopini mogao Puzigacu da prođe nijednom..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Valjda bi mu u duelu rekao. Ejjjj Radovac mojne me polomit brato imam rtonku u pakašu

DŽELO ODLAZI
Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..Ajzea je napisao/la:Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?joker90 je napisao/la:Nek on stavi sebi kondom u dupe da mu Radovac opet ne polomi kicmu ko na grbavici..Ajzea je napisao/la:Što se mene tiče može staviti i kondom na glavu samo neka u svakoj partiji pruži ono što je pružio u jučerašnjoj utakmici. A i vas bi svakako tada j ebao sa zaštitom tako da.. Ne beri brigeJos repic mora pure pojesti, kad nije na iskopini mogao Puzigacu da prođe nijednom..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Pitaristok
- Kontakt:
Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..[/quote]
Hahaha, dupli s ledom...
Hahaha, dupli s ledom...
Brato odeš na kupanje i zavežeš kerove u avliji da lajumandraX je napisao/la:Tifoz je napisao/la:.![]()
Dominacija.
DŽELO ODLAZI
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Uloga je da se Radovac ne zarazi kad mu ga opet pristavi kao na iskopini kad mu je kicmu lomio..Ajzea je napisao/la: Mezimo se, pošteno sve, tako da ti na ostatak posta neću odgovarati ali jedan dio posta stvarno ne mogu da shvatim i gorim od želje da mi objasniš.. A to je ovo boldirano gore.. Stvarno nisam znao da se lom kičme može spriječiti stavljanjem kondoma u dupe i izvinjavam se na mom neznanju, najiskrenije. Ako možeš a stvarno bi te zamolio da mi objasniš na kojem principu radi i kakva mu je zapravo uloga u svemu tome, tj. kondomu?
1946
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
KenoRob je napisao/la: maslacak si u mojoj kosi i ja te na k.urcu nosim Zeljoooo Zeljooo Zeljoooooo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Znaci ove sezone od šest ekipa koje ispadaju jedna je Celik !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da malo skrenemo sa Tuzla-Mostar

Bla bla bla, vadi se slobodno kada si izjavio glupost koja @solinas-u ne bi pala na pamet, bla bla bla nadam se da nećeš krenuti sa spominjanjem ženskog dijela porodice što ti nije strano.
Slika gore :
S obzirom kakva mu je faca na drugoj slici rekao bi da je spržio dlake u nosu
Slika gore :
S obzirom kakva mu je faca na drugoj slici rekao bi da je spržio dlake u nosu
S kim ste vi igrali? Ma **** ove Evropske vi igrate u Blagaju tamo je blizu Bune , vruće ovih dana pa se hladite...tepsija je napisao/la:Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
I samo jako...
I have a dream
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pocinje nova sezona. Ako Bog da da ispadnu dva fasisticka hercegovacka kluba Zrinjski i Velez. Zivjela Bosna...
Mađari iz Međugorjatepsija je napisao/la:Ispadose dva madjarska kluba za kratko vrijeme.Tzv. zrinski i Ferencvaros.
Idemo ludo, idemo jakotepsija je napisao/la:Poceli smo mi i tuzlaci,sve vise drugih se ukljucuje![]()
Sad kad krene sezona,tu ce da bude makljaza,bice banova ko u prici.Idemo ludo,idemo jako
Banova ce da dobije svako
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Imam rodjaka za Slobodu zbog mene navija, ja mu govorim da ide navijat za Celik al svaku utakmicu mi se uvaliAllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.