FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2015, 17:58

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje za vikend, mi svoju takmicu igramo za tri dana, neke stvari koje nam svim neodgovaraju su se desile u ovom proteklom periodu i raja je opravdano zabrinuta. Slažem se sa @kengurom u dosta stvari koje je napisao, trebamo lagano podizati ambicije, ali trebamo biti i realni u tim ambicijama. Ne možemo mi očekivati iskorake u evropskim okvirima, bude tu i tamo nekoliko iznenađenja ali se uvijek nađe neko ko ti "očita lekciju". Isto tako ne smijemo više ni gledati šta je bilo, Zeta, Kukeši, bankrot, novi statut, oporavak, Tan, TA, Al shidi, sve je to prošlost. MOramo gledati šta želimo naprijed. Ambicije ove sezone su jasne, nisam siguran da li će iz kluba jasno reći želimo oba trofeja, mada mi to već znamo to nam je svake godine cilj.
Neće biti lako, mnogi konkurenti su zaozbiljno uzeli ovu narednu sezonu. KO su konkurenti, oni koji su nam bili i prošlih godina. KOmšije prije svih, mostarci i širokobriježani. Koliko komšije s Otoke mogu to ćemo vidjeti ja ih vidim tek na pozicijana 4+, tuzlaci isto tako.

Evo prva utakmica je u ponedjeljak, ekipa dosta dobro posložena, oni najbitniji su tu još uvijek, neki novi a dobri su došli. Uglavnom imamo dobru ekipu, bitno je da igra bude na nivou zadnjih četiri pet utakmica iz prošle sezone. Međutim mene brine stvar da smo mi u pripremnim (Split, Rijeka, Vorskla) i u ovim utakmicama sa poljacima postigli svega dva gola i to jedan iz penala (Split) jedan nakon ubacivanja iz kornera (Rijeka). Ne računam utakmicu u Jelahu to je moja raja mogla pobjediti.
Dobro, imali smo protiv poljaka pilike za postizanje gola, ali sve je to razlog za zabrinutost prije svega igrača i stručnog štaba pa onda i nas navijača.

Ne mogu nasjesti na neku priču nisu se uigrali, šta se imaju uigravati, Samir, Miloš, Krste, Haris, Leon su sasvim dobro uigrani. Formacija kao i prošle godine, način igre isti. Znači treba to malo "poćerati", da bude više ozbiljnosti u utakmicama.
Protiv Zvorničana smo favorit i to treba nekako rutinski dobiti. Ne vjerujem da je utakmica u Poznanu ostavila neki trag na psihi pošto izgleda ni igrači nisu željeli da preokrenu rezultat, tako da su vjerovatno bili mislima fokusirani na domaće takmičenje.

@head
Ah što ga dobro uklopiše :)

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 24 jul 2015, 17:58

Bosniacum Lilium je napisao/la: Recimo niko ne spominje da je mali Mihojevic spasio cist gol protiv Borca i cistio greske kompletne odbrane. Naravno da ima greske, ali recimo zar nije vrijeme da se Tatko proda, a otvori sanse Mihojevicu kao trecem stoperu :think:

Ja bih pustio jednu polusezonu i vratio bih Andjusica, a inace ga ne bih nikako slao. Bolje malo istrpiti na pocetku i to "neiskustvo", jer bi sigurno imali visetruke koristi od Andjusica. Ja se fakat nadao da bi mogao Andjusic dobiti priliku ove sezone, ali eto, valjda ce biti standardan u Travniku.
Slicno razmisljamo ak mislim da cemo finu paru na njemu uzeti aBd.
Sad nisam siguran koja je tekma, rekao bih da je to i bilo protiv Borca, posto je osvojio loptu krenuo sa njom naprijed i da je napravio finu sansu. Al jbg sta je tu je

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 24 jul 2015, 18:02

.
Zadnja izmjena: Hoss, dana/u 24 jul 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 jul 2015, 18:03

Head je napisao/la:
slika
slika
slika

:hmmmmm:
A, bokte mazo... :tokralju:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 jul 2015, 18:17

Head je napisao/la:
slika
slika
slika

:tokralju:
Ti si opet šampion !

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 24 jul 2015, 18:18

Pozdrav raja! Zanima me oko parkinga aBd za ponedjeljak, jel Pirota daleko van samog Travnika i gdje će biti najbolje parkirati auto tamo u blizini?! Hvala unaprijed! :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2015, 18:37

Bordo Arena!!!
WoooW!
Šta bi bilo kad' bi bilo :)

hifans
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 24 jul 2015, 18:45

Head je napisao/la:
[img]http://pokit.org/get/img/d3cbae851dfb6210c1eecedbf56b7cd9.jpg[/img]
[img]http://pokit.org/get/img/c1f46c99ea00ceae47749e4df8000d8f.jpg[/img]
[img]http://pokit.org/get/img/24f6f789750aa459ee1a190b004f5c3e.jpg[/img]

Izvor ? :D

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 24 jul 2015, 18:46

muhovic je napisao/la:Pozdrav raja! Zanima me oko parkinga aBd za ponedjeljak, jel Pirota daleko van samog Travnika i gdje će biti najbolje parkirati auto tamo u blizini?! Hvala unaprijed! :)
Nije ti van grada odma je tu blizu, a parking mozes odma pored stadiona, ne mislim da ce bit velika guzva.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 19:07

paulus je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Poređenje Lecha i Ferencvaroša nije realno u vezi izjednačavanja klubova,to može samo oštroumni Adžem. :facepalm:
Dženi puna podrška,Sarajevo idemo u Travnik po pobjedu i odbranu titule. :cool: Samo srce na teren
Slusajte vi ako ste zadovoljni sa rezonovanjem Lech je Chelsea a Fearencvaros je Olimpic , ok ja nemam nista protiv . Ja znam samo da Poljski timovi nes ne haraju Evropom ( osim Legije sto dobi Celtica ja se ne sjecam nes drugo nakog rezultata, al ok . Ja nisam rekoa da Lech nije bolji al to nije neka ogromna razlika kako se ovdje predstavlja da bi se umanjilo kolko su nasi svarno bezmudo odigrali i kolko je onaj ocito lekciju Dzeni . Sta je to Lech pokazo osim sto se organzovano brane i sto su iz 5 sansi zabili 3 , ( mozda da imamo tupavog golmana i da Puzigaca oce potrcat ne bi zabili vise od 1 ). Nisam nikake ja aman akcije od njih vidio . Jaci su u organizaciji od Ferenca sto je do trenera a brate i seljo je puno jace hrabrije odigro od nasih koji nisu sprinta u gostima napravili . To je moje misljenje , ako gresim pa i to je za ljude - Mani Basel to sam vise iz frustracije reko zato sto sam isfrustriran kako smo odigrali posebno tamo.Ja sam uz Sarajevo i kad se gubi al daj ba izgubite uz borbu neku.
Paulus niko ne kaže da ti ne voliš Sarajevo ali pogledaj malo buraz :http://prntscr.com/7wiwb7
Sarajevo ljubavi moja!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jul 2015, 19:28

Buzdovan je napisao/la:
muhovic je napisao/la:Pozdrav raja! Zanima me oko parkinga aBd za ponedjeljak, jel Pirota daleko van samog Travnika i gdje će biti najbolje parkirati auto tamo u blizini?! Hvala unaprijed! :)
Nije ti van grada odma je tu blizu, a parking mozes odma pored stadiona, ne mislim da ce bit velika guzva.
Ako ćeš manje peglanja parkiraj dole kod Binga na parking, 5 minuta do stadiona ako i toliko a manje ćeš se peglati nego kod stadiona.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2015, 19:54

Ne znam ko sve ima sezonsku i za koju stranu ali ako mi neko moze reci preko PM koji mu je broj na sezonskoj?
zahvaljujem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 19:58

sekac je napisao/la:pogledaj malo buraz :http://prntscr.com/7wiwb7
to je to :salut:
U novi boj ...

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 24 jul 2015, 20:06

ahahahahahah
I dalje puse foru o koeficijentu.... Pa imao je GO Ahed oko 8000 (mozda i vise) pa je za 3 klase slabiji od Ferenca klub.... Videoton je imao isto veliki koef u LP (bio je i nosioc) pa ga Ferenc utaba nogama u zadnjem duelu... Tjesite se vi i ubjedjujte sebe u slabost Madjara ali ljudi imaju sigurno 5 (ako ne i vise) igraca koji bi igrali u prvih 11 svakog naseg tima... i jos bruku njih sto bi mogli biti po klupama...

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 24 jul 2015, 20:08

DrustveniParazit je napisao/la:
Buzdovan je napisao/la:
Ako ćeš manje peglanja parkiraj dole kod Binga na parking, 5 minuta do stadiona ako i toliko a manje ćeš se peglati nego kod stadiona.
Hvala vam obojici! :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2015, 20:10

Utopija je napisao/la:ahahahahahah
I dalje puse foru o koeficijentu.... Pa imao je GO Ahed oko 8000 (mozda i vise) pa je za 3 klase slabiji od Ferenca klub.... Videoton je imao isto veliki koef u LP (bio je i nosioc) pa ga Ferenc utaba nogama u zadnjem duelu... Tjesite se vi i ubjedjujte sebe u slabost Madjara ali ljudi imaju sigurno 5 (ako ne i vise) igraca koji bi igrali u prvih 11 svakog naseg tima... i jos bruku njih sto bi mogli biti po klupama...
Razguli :arrow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 jul 2015, 20:26

paulus je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Poređenje Lecha i Ferencvaroša nije realno u vezi izjednačavanja klubova,to može samo oštroumni Adžem. :facepalm:
Dženi puna podrška,Sarajevo idemo u Travnik po pobjedu i odbranu titule. :cool: Samo srce na teren
Slusajte vi ako ste zadovoljni sa rezonovanjem Lech je Chelsea a Fearencvaros je Olimpic , ok ja nemam nista protiv . Ja znam samo da Poljski timovi nes ne haraju Evropom ( osim Legije sto dobi Celtica ja se ne sjecam nes drugo nakog rezultata, al ok . Ja nisam rekoa da Lech nije bolji al to nije neka ogromna razlika kako se ovdje predstavlja da bi se umanjilo kolko su nasi svarno bezmudo odigrali i kolko je onaj ocito lekciju Dzeni . Sta je to Lech pokazo osim sto se organzovano brane i sto su iz 5 sansi zabili 3 , ( mozda da imamo tupavog golmana i da Puzigaca oce potrcat ne bi zabili vise od 1 ). Nisam nikake ja aman akcije od njih vidio . Jaci su u organizaciji od Ferenca sto je do trenera a brate i seljo je puno jace hrabrije odigro od nasih koji nisu sprinta u gostima napravili . To je moje misljenje , ako gresim pa i to je za ljude - Mani Basel to sam vise iz frustracije reko zato sto sam isfrustriran kako smo odigrali posebno tamo.Ja sam uz Sarajevo i kad se gubi al daj ba izgubite uz borbu neku.
Pa istina je da Lech ima za tri klase boljeg trenera ali i mnogo više jačih tekmi. Tu je bila ta prevaga za Lech,uz malo i sreće.
Al idemo dalje sa Dženom koji je tata-mata za našu ligu,u kojoj još nije izgubio utakmicu. ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 jul 2015, 20:37

RuleHz je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Nece lahko biti Baselu protiv Lecha, garantujem vam. Puno je i Lech ulozio da bi bili samo nijemi gledaoci u trecem pretkolu.
A sada u nove pobjede u nasoj ligi.
Gdje je pehar najboljeg u BiH ligi? Smirite se, sampioni smo :-)
Jesil našim čestitao prvu tekmu na srčanosti :stop:
Tema ja FK Sarajevo.
Da su odigrali kao protiv Atromitosa ili Gladbacha bio bih ponasan. Na ovakvu nasu predstavu, Lech je jednostavno bio prejak. Slazes se da je moralo bolje?
Jeste moglo bolje,onaj njihov slobodnjak nas je uništio u startu i to je bio" kraj" za našu ekipu kao i samopuzdanje pojedinih igrača u istoj, iza šoka u 6min
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 20:41

Utopija je napisao/la:ahahahahahah
vidjeli smo,toliko su jaki da nisu suta imali juce kako treba a sad mozes ici
Pyro is not a crime !

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 24 jul 2015, 20:44

Pitanje: Imamo li jos ikog sposobnog da igra na lijevom beku osim Puzigace, i šta je s Kallasijem, kakav je njegov status trenutno?
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 70 gostiju.