Pa istina je da Lech ima za tri klase boljeg trenera ali i mnogo više jačih tekmi. Tu je bila ta prevaga za Lech,uz malo i sreće.paulus je napisao/la:Slusajte vi ako ste zadovoljni sa rezonovanjem Lech je Chelsea a Fearencvaros je Olimpic , ok ja nemam nista protiv . Ja znam samo da Poljski timovi nes ne haraju Evropom ( osim Legije sto dobi Celtica ja se ne sjecam nes drugo nakog rezultata, al ok . Ja nisam rekoa da Lech nije bolji al to nije neka ogromna razlika kako se ovdje predstavlja da bi se umanjilo kolko su nasi svarno bezmudo odigrali i kolko je onaj ocito lekciju Dzeni . Sta je to Lech pokazo osim sto se organzovano brane i sto su iz 5 sansi zabili 3 , ( mozda da imamo tupavog golmana i da Puzigaca oce potrcat ne bi zabili vise od 1 ). Nisam nikake ja aman akcije od njih vidio . Jaci su u organizaciji od Ferenca sto je do trenera a brate i seljo je puno jace hrabrije odigro od nasih koji nisu sprinta u gostima napravili . To je moje misljenje , ako gresim pa i to je za ljude - Mani Basel to sam vise iz frustracije reko zato sto sam isfrustriran kako smo odigrali posebno tamo.Ja sam uz Sarajevo i kad se gubi al daj ba izgubite uz borbu neku.sasistika je napisao/la:Poređenje Lecha i Ferencvaroša nije realno u vezi izjednačavanja klubova,to može samo oštroumni Adžem.![]()
Dženi puna podrška,Sarajevo idemo u Travnik po pobjedu i odbranu titule.Samo srce na teren
Al idemo dalje sa Dženom koji je tata-mata za našu ligu,u kojoj još nije izgubio utakmicu.