kobe24 je napisao/la:Nemoj i ti vise molim te, pun mi je qrac laznih patriota, koji muzu reprezentaciju dok od nje imaju koristi! Kakve veze imaju ostali Barcelonini talenti s njim i nasom reprezentacijom?! Do kad cete braniti ljude koji su izdali ovu drzavu?! Dok se vucarao po trecim spanskim ligama, utakmice za repku su mu koristile, sad kad je u stanju sebi obezbijediti sto zamisli, zaboravio je na tu istu reprezentaciju. Jos u javnosti prosipa pricu da nema nikakvih problema oko nastupa, a ja sam odmah rekao da je onaj intervju na ss.ba bio izmisljen! Da je on neki anonimus, nece ga niko ziv, jednostavno je morao uzet yebeno drzavljanstvo, pa dovraga... Generalno je malo istinskih patriota u svim nasim sportovima, krenuvsi od fudbala, pa preko kosarke i rukometa i dalje do ostalih. Ja Mirzi ne zamjeram ovaj put, uradio je sto bi vjerovatno svi od nas uradili, bio je gotovo primoran, ali daleko od toga da je on bezgrjesan i da je neka cvjecka.lumani je napisao/la:@bhsport
Nihad je igrao za Cornellu,tu barcelona redovno salje mlade igraceNihad je u tim godinama bio odlican za nase uslove,ako je bilo boljih molim te nabroji ih
Mrsic
on i Nenad vode neke stare bitke,kada su zajedno igrali za repku.
Samo polako.Navedi mi igraca koji je trebao igrati umijesto Nihada