FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueFamily
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueFamily » 25 jul 2015, 00:36

Evo nakon pregledane snimke utakmice,reci cu i ja ponesto.Ali samo mogu ponovit neke vec navedene komentare.
Po meni cijela.igra kolektiva je sjajna,sve se svodi na igru po sredini preko Blagojevica,pa slanja na krilo prema Memiji i Kvesicu.Zaista fenomenalno izgleda.
Po meni sinoc najbolje odigrao nase novo pojacanje,ljubi ga majka.
Blagojevic-zaista nemam komentara,90% akcija je krenulo od njega.Jednistavno fenomenalan pregled igre,bez ikakvog straha i pritiska,sad kupi lopte i sprijecava kontre,spuca laznjak nama visak napravi.Ako ovako bude nastavio,a ne vidim zasto ne bi,bit ce nam jako vazba karika.Podsjeca me dosta na nikad prezaljenog Nyemu.Doduse on je bio malo ofanzivniji,ali svi ostali segmeni bara-bara.
Drugi po meni najbolji igrac je Aleksandar Kosoric.Sta se sa covjekom desi za pola godine pa to je kao bajka.Opet.je svaku mogucu loptu pokupio,blokirao suteve,isao glavom gdje ne bi neko nogom.Dobro se slaze sa Bogdanovicem,fenomelana stoperski par.
Treci najbolji igrac po meni je Kokot.Ne znam kako je vama djelovalo,ali nakon pregledane utakmice,po prvi put mogu reci da je na lijevom krilu odradio strasan posao.Sjajno se sa Kvesom slagao,koji nazalost sinoc je bio jedan od losijih.
Poslije njega ide Memija,fenomenalna trka,pratio je Somaliu,utrpo ga u dzep koliko god je mogao.U napadu je bio mnogo agilan kada je izlazio na tudju polovicu.
Na peto mjesto ide Amir,ne bas toliko primjetan,ali kada dobije loptu,kao da gledam Ronaldinja u najbolje dane.Jednostavno kad je kod.njeg lopta mirne duse ocekujem neki caroliju,ni pod razno gresku.Zreo i samouvjeren igrac.
Po meni sesti najbolji je bio Djelmic.Cast Bajkanu i ostaloj ekipi,meni iskreno jedan od najdrazih igraca i po meni najbolii u prosloj polusezoni.Moze komotno 180 minuta u cugu odigrat,sad tamo sad vamo.
Sedmi najbolji je bio Bajkan.Moram vas napast i da vas pitam jesmo li mi gledali istu utakmicu?U zadnje dvije tekme protiv Ferenca je odigrao nevjerovatnu ulogu.Nije imao prilika,ali se mirno gradio,smirivao loptu,razigravao druge i vazda vuko 2-3 igraca na sebe.Vazda je visak pravio,vjerovatno mu je taj zadatak veliki Oda dao.
Treba jos pohvalit Damira Sadikovica,ovo ce za njega biti sezona iz snova.Toliko od mene,imate lijepe pozdrave,lijepu i ugodnu noc :)
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 jul 2015, 00:41

salle86 je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:E sad da je srece da nas u BL ode 500+ ali....
I nisam ovdje momcima cestitao na prolasku dalje,lavovski stvarno,ovo mi je najdraza generacija,momci imaju srce,IMAJU VELIKO SRCE BRACO I TO MORAMO POSTOVATI.ONI NISU ZASLUZILI ONO JUCER.PROPADNE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME RADI PAR SELJACINA KOJE JA PRVI PUT VIDIM U SVOM ZIVOTU A TU SAM NA JUGU SVAKU UTAKMICU,NEK IH JE SRAMOTA A KUNEM SE DA NIKO NECE UNISTITI ONO ZA KOJE SE BORIMO CIJELI ZIVOT

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mada nije mjesto za ove teme meni je juče zasmetalo samo jedno
A.P. plače, moli da se ne pravi belaj, ekipa od 4-5 likova sa dobrinje prolazi iza mojih leđa, jednog sam vidio ko je, ostale nisam mada sam čuo kako ga jedan posla u pm kao šta njega briga
onog što sam vidio volio bih da nisam
i volio bih da ne bude onako kako mislim da će biti ali sva prava raja polahko diže ruke jer vide da ne mogu na kraj izaći a ne žele ni da ovo gledaju
nije druze prica za ovog foruma..

Sto vise kombija u BL!!!!!! Idemo podrzat ove momke, lavovsko srce spram "navijaca" !!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jul 2015, 00:44

slika
FORZA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jul 2015, 00:51

Nije to bolest rijetka :D !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 jul 2015, 00:55

Ajzea je napisao/la:
Jesam oplako, taman sam htio da ovo postavim :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 25 jul 2015, 00:58

blue36,lazar, Elegance i Format.. Vazda se nađu uhljupi kod nas, da osvojimo EL vas četvorica bi pesinavim ustima to pokvarili..aldina ne računam,on je kategorija samo za sebe..hebem ti narod 'vakav..

Željo je već ispunio sva moja očekivanja, čak i prebacio..većina je ovdje rekla sve o tekmi (Ajzea fino napisao)..Što se tiče Standarda, teško je bilo šta prognozirati,činjenica je da su mnogo jači..bili su i mađari.. dok utakmica tamo ne krene, nećemo znati.Ali prije toga Borac i bilo bi lijepo da ne krenemo porazom, mada čisto sumnjam da možemo od njih izgubiti sa Odom na klupi i sa ovom ekipom "nenormalnog" mentaliteta koja neda pardona nikome...
VOLIM TE ŽELJO !
Željezničar za život cijeli !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jul 2015, 01:02

Željooooo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Jesam oplako, taman sam htio da ovo postavim :D
To Antoloviću ljubim ti kostobran :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2015, 01:10

Prvo Borac pa onda Standard. Šteta što smo bez Stokića i Diatte, siguran sam da bi oni bili starteri. Ne trebaju nas zavarati ove turbulencije u Borcu, uvijek su oni imali igrača koji nas je dovodio do ludila (Subića prošle sezone), iako su sad promijenili pola tima. Znamo kako su nas napatili na Grbavici i vrlo lako smo se mogli okliznuti. Izgleda da su dobro igrali na pripremama, imaju dobrog trenera i neće nam biti nimalo lako.

Oda i Sablja su ponovo na velikom ispitu, jer treba ove momke vratiti u realnost Premijer lige. Bilo bi lijepo startovati pobjedom, ali ovo Evropsko ludilo se kad tad mora odraziti na PL i trebamo biti spremni na to.

Od nedjelje nam slijedi pakao i neka nam je Bog na pomoći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 25 jul 2015, 01:10

1. Bajic je nas najbolji igrac

2. Samo jednu zelju danas imam jaaaa...

3. Mene jos drzi od sinoc :-), jesam li normalan?
4. Kraj price
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 jul 2015, 01:14

Ostati čvrsto na Zemlji i biti svjestan svojih kvaliteta i mogućnosti. To je pravi put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 01:20

Ajzea je napisao/la:
kakav je ovo navijač stari dres nosi :mrgreen:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 jul 2015, 01:26

vrbanjusa je napisao/la:1. Bajic je nas najbolji igrac

2. Samo jednu zelju danas imam jaaaa...

3. Mene jos drzi od sinoc :-), jesam li normalan?
4. Kraj price
5. Prica tek pocinje :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 jul 2015, 01:28

nezz da li je iko postavljao... Za odlične rezultate Uprava je odlučila nagraditi izabranike trenera Milomira Odovića koji će za prolaz u treće pretkolo najmasovnijeg evropskog takmičenja dobiti premije u iznosu od po 6.000 KM.

svaka čast i za upravu... Momci su zasluzili i mnogo vie al s obzirom na sve i ovo je znacajno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 jul 2015, 01:29

KosevskoHill je napisao/la:blue36,lazar, Elegance i Format.. Vazda se nađu uhljupi kod nas, da osvojimo EL vas četvorica bi pesinavim ustima to pokvarili..aldina ne računam,on je kategorija samo za sebe..hebem ti narod 'vakav..

Željo je već ispunio sva moja očekivanja, čak i prebacio..većina je ovdje rekla sve o tekmi (Ajzea fino napisao)..Što se tiče Standarda, teško je bilo šta prognozirati,činjenica je da su mnogo jači..bili su i mađari.. dok utakmica tamo ne krene, nećemo znati.Ali prije toga Borac i bilo bi lijepo da ne krenemo porazom, mada čisto sumnjam da možemo od njih izgubiti sa Odom na klupi i sa ovom ekipom "nenormalnog" mentaliteta koja neda pardona nikome...
VOLIM TE ŽELJO !
Je.bo te lazar
Pročitaj sta je napisano pa onda jedi gov.na.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2015, 01:31

salle86 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
kakav je ovo navijač stari dres nosi :mrgreen:
Najjači komentar,
Nije ovo kod mene burazeru ja u svom imam zabranu gledat tekme
Stanari se bune
:lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jul 2015, 01:42

slika
:bow: :bow:
Majica :o

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 25 jul 2015, 01:42

Opet neki pozitivni osjecaj,opet to osjecam.Osjecam Diattu kako ga na identičan način daje,a meni po ko zna koji put suza niz oko kane.Samo jednu želju za vikend imam ja da Željo hebeš malenog borcaaaaaaaa, samo jednu Želju u četvrtak imam jaaaaaaaaa da Željo hebeš standard liježa.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 01:54

Danas me malo još držalo, evo već sam se sad smirio. **** te pa ko da smo u grupama, kako bi se tek osjećao da i to doživim(o) :D
Malčice gorak okus zbog gluposti na poluvremenu ali idemo dalje.
Dao sam sebi jedan lud zadatak hhhh
svaki propušten meč ove sezone ide "kažnjavanje" odlaskom u fan-šop i kupovinom bilo čega...olovke, mirisa za auto, privjeska za ključeve, drugom majicom, šalom itd itd

Pa da vidimo ko će prije popustiti, ja ili ja :D

PS. uzmite ljudi članske dok ne budete jedini u raji koji ih nemate ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 25 jul 2015, 02:02

salle86 je napisao/la:Danas me malo još držalo, evo već sam se sad smirio. **** te pa ko da smo u grupama, kako bi se tek osjećao da i to doživim(o) :D
Malčice gorak okus zbog gluposti na poluvremenu ali idemo dalje.
Dao sam sebi jedan lud zadatak hhhh
svaki propušten meč ove sezone ide "kažnjavanje" odlaskom u fan-šop i kupovinom bilo čega...olovke, mirisa za auto, privjeska za ključeve, drugom majicom, šalom itd itd

Pa da vidimo ko će prije popustiti, ja ili ja :D

PS. uzmite ljudi članske dok ne budete jedini u raji koji ih nemate ;)
Zahebi se jednom,reci ženi/djevojci da te odvali gdje ne treba, i doće ti iz dupeta u glavu :urnebes:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 jul 2015, 02:17

Ovo sam vec pitao, ali nisam vidio da je neko odgovorio... Uglavnom, prenos na Faceu, i ona emisija prije, gostuje Buki i pokazuje neku majicu sto su za Bahu napravili, kao legenda Zelje, ovo, ono... :rol: Jel iko upratio to?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Proximic, shminka, voltron30 i 46 gostiju.