Po meni cijela.igra kolektiva je sjajna,sve se svodi na igru po sredini preko Blagojevica,pa slanja na krilo prema Memiji i Kvesicu.Zaista fenomenalno izgleda.
Po meni sinoc najbolje odigrao nase novo pojacanje,ljubi ga majka.
Blagojevic-zaista nemam komentara,90% akcija je krenulo od njega.Jednistavno fenomenalan pregled igre,bez ikakvog straha i pritiska,sad kupi lopte i sprijecava kontre,spuca laznjak nama visak napravi.Ako ovako bude nastavio,a ne vidim zasto ne bi,bit ce nam jako vazba karika.Podsjeca me dosta na nikad prezaljenog Nyemu.Doduse on je bio malo ofanzivniji,ali svi ostali segmeni bara-bara.
Drugi po meni najbolji igrac je Aleksandar Kosoric.Sta se sa covjekom desi za pola godine pa to je kao bajka.Opet.je svaku mogucu loptu pokupio,blokirao suteve,isao glavom gdje ne bi neko nogom.Dobro se slaze sa Bogdanovicem,fenomelana stoperski par.
Treci najbolji igrac po meni je Kokot.Ne znam kako je vama djelovalo,ali nakon pregledane utakmice,po prvi put mogu reci da je na lijevom krilu odradio strasan posao.Sjajno se sa Kvesom slagao,koji nazalost sinoc je bio jedan od losijih.
Poslije njega ide Memija,fenomenalna trka,pratio je Somaliu,utrpo ga u dzep koliko god je mogao.U napadu je bio mnogo agilan kada je izlazio na tudju polovicu.
Na peto mjesto ide Amir,ne bas toliko primjetan,ali kada dobije loptu,kao da gledam Ronaldinja u najbolje dane.Jednostavno kad je kod.njeg lopta mirne duse ocekujem neki caroliju,ni pod razno gresku.Zreo i samouvjeren igrac.
Po meni sesti najbolji je bio Djelmic.Cast Bajkanu i ostaloj ekipi,meni iskreno jedan od najdrazih igraca i po meni najbolii u prosloj polusezoni.Moze komotno 180 minuta u cugu odigrat,sad tamo sad vamo.
Sedmi najbolji je bio Bajkan.Moram vas napast i da vas pitam jesmo li mi gledali istu utakmicu?U zadnje dvije tekme protiv Ferenca je odigrao nevjerovatnu ulogu.Nije imao prilika,ali se mirno gradio,smirivao loptu,razigravao druge i vazda vuko 2-3 igraca na sebe.Vazda je visak pravio,vjerovatno mu je taj zadatak veliki Oda dao.
Treba jos pohvalit Damira Sadikovica,ovo ce za njega biti sezona iz snova.Toliko od mene,imate lijepe pozdrave,lijepu i ugodnu noc