Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Ma to je prava čaršijska rajatarrepl je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Samo prica i dere se![]()
![]()
![]()
![]()
ja neznam u kojoj ligi se takmici tvoja ekipa sa tvojim dozivotnim predsjednikom... i zamolio bih te da se prebacis na nizu ligu na forumu...cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
Ma nema to veze sa mojom ekipom, nego cisto realno sam komentarisao. A ti to znas i sam.amar009 je napisao/la:ja neznam u kojoj ligi se takmici tvoja ekipa sa tvojim dozivotnim predsjednikom... i zamolio bih te da se prebacis na nizu ligu na forumu...cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Nije do njih, nego ne mozes primit manje od tri komada kad ti u prvoj postavi igra Čović.cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
Tako, sve to gradska raja, pa im jedan mali klub trn u oku. Bar igrate ligu, ovdje ima ogranicenih ljudi koji ne razumiju novo. Dobra ste prica, kuci lomite i kako Bog da. U svakom slucaju bolje vi vec Prijedor .FKMLADOSTDK je napisao/la:Smirite doživljaj seljoberi, eha polahko, svi cete doci više puta u ovu situaciju, a i najbolji moraju nakada da izgube.
A osim toga prvi mačići se u vodu bacaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.