FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Sta sam rekao, prosle sedmice kad smo protiv Travnika igrali, trebao je nakon 15 minuta biti iskljucen. Adnane sine, lakse malo.

FK Sarajevo. NK Travnik.
Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Valjda se dozovu malo. Treba vremena da se navikne na igru u PL. Koliko god PL djelovala lose, ona je dva koraka iznad entiteskih liga.
A moglo se ocekivati da ce biti barem pocetnih problema, kad ih je Akademija Sarajeva pobjedila u Kaknju, u prijateljskoj.
Mozda se dignu ljudi. Sretno.
A moglo se ocekivati da ce biti barem pocetnih problema, kad ih je Akademija Sarajeva pobjedila u Kaknju, u prijateljskoj.
Mozda se dignu ljudi. Sretno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Samo prica i dere se
FK Sarajevo. NK Travnik.
Uuu sto dobiste po guzici
Ma to je prava čaršijska rajatarrepl je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Samo prica i dere se![]()
![]()
![]()
![]()
ma p.... ga svi koji jedva cekate ovakve rezultate mladosti...nama je ovo istorijska sezona i ako odmah ispadnemo nece biti neka katastrofa... a ti cokara se jos jednom n.....
Reko vam ja da nije ovo prva liga, a neki od vas planirali neke titule
Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
www.nkbratstvogracanica.com
ja neznam u kojoj ligi se takmici tvoja ekipa sa tvojim dozivotnim predsjednikom... i zamolio bih te da se prebacis na nizu ligu na forumu...cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
Ma nema to veze sa mojom ekipom, nego cisto realno sam komentarisao. A ti to znas i sam.amar009 je napisao/la:ja neznam u kojoj ligi se takmici tvoja ekipa sa tvojim dozivotnim predsjednikom... i zamolio bih te da se prebacis na nizu ligu na forumu...cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
www.nkbratstvogracanica.com
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Smirite doživljaj seljoberi, eha polahko, svi cete doci više puta u ovu situaciju, a i najbolji moraju nakada da izgube.
A osim toga prvi mačići se u vodu bacaju.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Prijedor je napisao/la:Seljaka Sunce ti ko vam je ovaj coban od trenera ahahahah... Nikad losiju ekipu nisam gledao u Prijedoru
Nije do njih, nego ne mozes primit manje od tri komada kad ti u prvoj postavi igra Čović.cesc4 je napisao/la:Treba shvatit da je ovaj poraz ocekivan jer ipak su Mladost napustila 2 najbolja igraca (Mirza Kazlagic i Hajrudin Goblejic).
Dobro dosli u BH Telecom Premijer Ligu Bosne i Hercegovine 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Moram priznati da sam mnogo više očekivao od vas . Ovako biće duga i teška sezona za vas .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Halo gracanlije Vama se voda iza zuba pojavljuje na pomen PL, dok mi evo zaigrasmo u drustvu najboljih, zato lagano odj.... u skokovima 
A sad sto se tice jucerasnjeg rezultata, previsok poraz i vjerovatno nije pravi pokazatelj sta ova ekipa moze. Moralo se probiti led i skinuti psiholoski teret prve historijske utakmice u PL. Siguran sam da ce u sljedecim tekmama biti bolje. A da ce biti ovo teska sezona to sam davno govorio jer ipak smo debitanti, a jos uz to ispada sest ekipa. Kako god da bude mi smo ucesnici PL a i izgradit cemo stadion sto znaci da ovom sezonom puno vise dobijamo nego gubimo.
A sad sto se tice jucerasnjeg rezultata, previsok poraz i vjerovatno nije pravi pokazatelj sta ova ekipa moze. Moralo se probiti led i skinuti psiholoski teret prve historijske utakmice u PL. Siguran sam da ce u sljedecim tekmama biti bolje. A da ce biti ovo teska sezona to sam davno govorio jer ipak smo debitanti, a jos uz to ispada sest ekipa. Kako god da bude mi smo ucesnici PL a i izgradit cemo stadion sto znaci da ovom sezonom puno vise dobijamo nego gubimo.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Tako, sve to gradska raja, pa im jedan mali klub trn u oku. Bar igrate ligu, ovdje ima ogranicenih ljudi koji ne razumiju novo. Dobra ste prica, kuci lomite i kako Bog da. U svakom slucaju bolje vi vec Prijedor .FKMLADOSTDK je napisao/la:Smirite doživljaj seljoberi, eha polahko, svi cete doci više puta u ovu situaciju, a i najbolji moraju nakada da izgube.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.