PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 00:47

FaraonTM je napisao/la:E moji Tuzlaci, mnogo mnogo ste kakili od kraja sezone do danas, od stabilne Slobode, sigurne Europe, ismijavanje najvećeg i najtrofejnijeg kluba, podsmijehivanje vezano za Ordagića, Škahića, nekakva svemirska 2,3 mjesta i još moooore gluposti. Bahatost, novi igrači, stadion, pripreme, prijateljske, Palermo, Anži vau vau...

Sad će vas raja samo ismijavati, i treba vas ismijavati spustite se na zemlju, u sredinu ove naše lige tu vam je i mjesto ;)
Nemoj lagat za ovo boldirano..

Ne kontam sta za stadion? Pa mi uveliko pravimo stadion, sada se uskoro prelazi na istok.. Sa Anzijem smo odigrali prijateljsku, Palermo se nije zadesio u blizini tj nisu tu imali pripreme vjerovatno

Eto nek ti znas gdje nam je mjesto :lol:

I sta tacno za Odragica, sto se ne bi smijali. Momku ste obecali jedno na razgovoru, kada je dosao da potpise ugovor vi mu stavili drugi ugovor sa drugom platom :facepalm: Pa cete mi pricati o nekoj velicini, a titule samo kupovinom osvajali. Cim se skinula Osim mafija nema trofeja..
Isto za Skahica, Velezov direktor poturio momku ugovor. :facepalm:

Ovdje se radi kako treba, a vi se nasladjujte jednim porazom. Zato i jeste smradovi koje ne voli niko u ovoj drzavi..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 00:49, ukupno mijenjano 3 puta.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 00:48

DoeTz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:E moji Tuzlaci, mnogo mnogo ste kakili od kraja sezone do danas, od stabilne Slobode, sigurne Europe, ismijavanje najvećeg i najtrofejnijeg kluba, podsmijehivanje vezano za Ordagića, Škahića, nekakva svemirska 2,3 mjesta i još moooore gluposti. Bahatost, novi igrači, stadion, pripreme, prijateljske, Palermo, Anži vau vau...

Sad će vas raja samo ismijavati, i treba vas ismijavati spustite se na zemlju, u sredinu ove naše lige tu vam je i mjesto ;)
Cut cemo se na kraju sezone ;)
Momak ti pise dobronamjerno kako i jest a ti ko neki čoban i onda se pitate što vas svi ismijavaju
DŽELO ODLAZI

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 jul 2015, 00:50

Zamolio bih vas da prekinete bilo kakvu konverzaciju sa forumašem pod nickom tuzlak1987. Dobro se sjećam kada se imbecil prošle godine naslađivao postavljajući slike četnika i Grbavice u plamenu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 26 jul 2015, 00:51

Jel mi se učinilo ili su fukare pjevale "Mostarske picke" :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kompleksi jbg.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 00:51

shzna je napisao/la:Zamolio bih vas da prekinete bilo kakvu konverzaciju sa forumašem pod nickom tuzlak1987. Dobro se sjećam kada se imbecil prošle godine naslađivao postavljajući slike četnika i Grbavice u plamenu.
Kakav potez ocajnika..i ovo nije prvi put da to spominjes, vec jedno deseti

Mene zaboli za Zelju, radite sta hocete. Samo me Sloboda zanima..Stvarno previse mislite nesto o Slobodi, po citav dan, osim kada ne spavate, a mozda i tada
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 00:55, ukupno mijenjano 3 puta.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jul 2015, 00:51

Tifoz je napisao/la: Momak ti pise dobronamjerno kako i jest a ti ko neki čoban i onda se pitate što vas svi ismijavaju
Nista mu ni ja lose nisam napisao :)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 jul 2015, 00:51

@Tifoz bola' ,on je porucivo zeljovcima da igraju s nekim ribarima a oni ce s Palermom :urnebes:
Pazi koga citiras, nisi obracao paznju ...tezak si zadatak preuzeo, da njemu nesto objasnis :rol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 26 jul 2015, 00:53

tuzlak1987 je napisao/la:Ima Sloboda tu vise talenta od Celika, samo sto treba malo drskosti.. I ova situacija oko Kostica i Skahica je uticala. Kad to dodje sve na svoje biti ce i pobjeda..

Naredno kolo kuci protiv Prijedora, bas da vidim hocel Zeljeznicmarci navijati za Sratkovce..
Ma zabi Celik na vrijeme i onda odbrana.Sa je Sloboda povela gotovo bi bilo jer Celik bi morao krenuti naprijed sto bi Slobodi dalo dosta prostora u napadu.Ovako Celik samo ceko kontru i kraj utakmice.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jul 2015, 00:53

Ooo djesi smajli jesi to ostao bez inspiracije? Fali ti ovih :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 jul 2015, 00:54

Crvena1981Armija je napisao/la:Jel mi se učinilo ili su fukare pjevale "Mostarske picke" :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kompleksi jbg.
Smisljaju pjesme o Pastrmki :lol:
lezVe do bagro

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2015, 00:54

tuzlak1987 je napisao/la:

Ne kontam sta za stadion? Pa mi uveliko pravimo stadion, sada se uskoro prelazi na istok.. Sa Anzijem smo odigrali prijateljsku, Palermo se nije zadesio u blizini tj nisu tu imali pripreme vjerovatno

I sta tacno za Odragica, sto se ne bi smijali. Momku ste obecali jedno na razgovoru, kada je dosao da potpise ugovor vi mu stavili drugi ugovor sa drugom platom :facepalm: Pa cete mi pricati o nekoj velicini, a titule samo kupovinom osvajali. Cim se skinula Osim mafija nema trofeja..

Ovdje se radi kako treba, a vi se nasladjujte jednim porazom. Zato i jeste smradovi koje ne voli niko u ovoj drzavi..
Nemoj ti mene budalom pravit, vrati se mjesec dana unazad na ovoj temi pročitat ćeš postove tipa "Željino je prošlo, vi se raspadate sad je naše vrijeme, mi i Sarajevo ćemo dominirati, već smo se izdigli iz ovog sivila" i tako to. A stadion, ono brate bosanski Teatar Snova čovjek bi rekao po vašoj šupljoj.

Pa sredina otprilike sa povremenim izletima u Federaciju ;)

Ne ne, Ordagić je ovdje dignut u nebesa iz razloga što je odbio Želju a potpisao za Slobodu a Blagojević je alternativa koja naravno ni do koljena nije Ordagiću koji je otišao u Slobodu jer naravno da će Sloboda da bude ispred Želje u narednom periodu.

Super samo vi radite kako treba, kakite i ne kukajte kad vas ljudi provaljuju :wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2015, 00:57

Ismijavali ste bolan Željinu Europu a veličali Anži, pa kako eto samo mi reci kako da vas ne ismijavam? :lol:

@doe

Nije problem, to ste rekli i prije dva, tri mjeseca za početak sezone...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 00:57

rodjenisa je napisao/la:@Tifoz bola' ,on je porucivo zeljovcima da igraju s nekim ribarima a oni ce s Palermom :urnebes:
Pazi koga citiras, nisi obracao paznju ...tezak si zadatak preuzeo, da njemu nesto objasnis :rol:
Dobro si. Ko ce njemu ista objasnit kad su mu odgovori
[youtube][/youtube]
:rol:
DŽELO ODLAZI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 00:58

FaraonTM je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Nemoj ti mene budalom pravit, vrati se mjesec dana unazad na ovoj temi pročitat ćeš postove tipa "Željino je prošlo, vi se raspadate sad je naše vrijeme, mi i Sarajevo ćemo dominirati, već smo se izdigli iz ovog sivila" i tako to. A stadion, ono brate bosanski Teatar Snova čovjek bi rekao po vašoj šupljoj.

Pa sredina otprilike sa povremenim izletima u Federaciju ;)

Ne ne, Ordagić je ovdje dignut u nebesa iz razloga što je odbio Želju a potpisao za Slobodu a Blagojević je alternativa koja naravno ni do koljena nije Ordagiću koji je otišao u Slobodu jer naravno da će Sloboda da bude ispred Želje u narednom periodu.

Super samo vi radite kako treba, kakite i ne kukajte kad vas ljudi provaljuju :wave:

Vecina nas govori od starta sezone da se ide na 5-6 mjesto. Veceras ti je Azmir rekao prije utakmice na BHT sta je cilj, tj da se ne dovede klub u zonu ispadanja, tj da bude gore bas oko tog 5-6 mjesta. Nikakve titule i kupovi se nisu najavljivali

Postoji nesto sto se zove Zlatna karika, po tome je nama cilj Evropa naredne sezone.

Teatar snova za rang BIH ce biti nekad, sta to ostale ekipe grade bgt? Sada se naslo i ovo za stadion omalovazavati, a vec se razradjuje to oko istoka..Pa jel ja vas zezam za provalu zvanu Mercedes Arena???

I da se razumijemo nas niko ne provaljuje vec ste vi samo ljubomorni, optereceni i to. A mene sa druge strane zaboli za Zeljom, radite sta hocete. Kada igrate Evropu to redovno pogledam i eto.. Ovo malo mitomanije sto su vam napricali vam je stvarno udarilo u glavu, a do 1991 ste bili samo jedan obican klub
I o kakvom sivilu pricas to? Jedan poraz i izgleda mi u teskoj situaciji :rol: Do kraja sezone ima jos 29 utakmica, nikakvo sivilo. Sivilo bi bilo da nismo uplatili 400 hiljada maraka pred Celik, a leglo je. Zasto Borac i Slavija tako nisu uradili vec su prosili..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 01:05, ukupno mijenjano 3 puta.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 01:00

dzelllo je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Jel mi se učinilo ili su fukare pjevale "Mostarske picke" :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kompleksi jbg.
Bas me zacudilo. Logicnije bi bilo da su se derali siuksi picke. Ovi im drze primat u kantonu :hmmmmm: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2015, 01:04

Gdje je ta većina, ja tu većinu ljudi ne viđam na ovom forumu. Viđam samo iskompleksirane osobe koje misle preko noći postati sila i neki qurac u fudbalu.

Biće brate ako Bog da, ući će i neki naš klub u Ligu prvaka nekad...

Nisam brate ljubomoran, više sam ljut što mi navijač nekakvog kluba, koji nije ni do koljena bar 4,5 klubova iz naše lige, soli pamet i priča o nekim stvarima koje nikad u životu vidio i doživio nije.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 jul 2015, 01:07

Tifoz je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
Kompleksi jbg.
Bas me zacudilo. Logicnije bi bilo da su se derali siuksi picke. Ovi im drze primat u kantonu :hmmmmm: :urnebes:
Najjaca Sloboda ale u kantonu ale siuxi pickice nama pusite :bih:
lezVe do bagro

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 01:08

Vas problem je sto vi Slobodu pamtite kroz zadnjih 10 godina kada su mafijasi pokrali ovaj klub... Ja ne solim nista, Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac su imali neke dobre uspjehe u ligama i u Evropi koje Sloboda nije imala sto ne znaci da Sloboda veci dio svoje historije nije bila rame uz rame tim ekipama, a cesto i ispred njih..

Prema ovom klubu je nevjerovatna kolicina hejta, umjesto da ljudi budu solidarni jer je Sloboda prije 3 godine bila pred gasenjem..Ali nema veze, sami protiv svih. Takva i jeste atmosfera u ovom gradu uvijek bila :mrgreen:

Ovi pakasi Mostarski su zaboravili da je Sloboda prekinula ligu jer im nisu dozvolili da se vrate na BB..Prodaju Gosku utakmicu i jos su oni nesto ovdje ogorceni na nas :facepalm:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 01:16

tuzlak1987 je napisao/la:Vas problem je sto vi Slobodu pamtite kroz zadnjih 10 godina kada su mafijasi pokrali ovaj klub... Ja ne solim nista, Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac su imali neke dobre uspjehe u ligama i u Evropi koje Sloboda nije imala sto ne znaci da Sloboda veci dio svoje historije nije bila rame uz rame tim ekipama, a cesto i ispred njih..

Prema ovom klubu je nevjerovatna kolicina hejta, umjesto da ljudi budu solidarni jer je Sloboda prije 3 godine bila pred gasenjem..Ali nema veze, sami protiv svih. Takva i jeste atmosfera u ovom gradu uvijek bila :mrgreen:

Pa sta ti 20 ljudi ovdje pise da je podyebavanje najvise radi bahatog ponasanja. To je isto vozis stojadina citav zivot,kupis nisan skyline-a i dodjes mi turirat ispod prozora. Normala da cu ti yebat majku. Yebat cu je svakome ali tebi pogotovo. Stanite malo sa glupanskim izjavama a Slobodu niko ne mrzi
DŽELO ODLAZI

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 26 jul 2015, 01:17

tuzlak1987 je napisao/la:Vas problem je sto vi Slobodu pamtite kroz zadnjih 10 godina kada su mafijasi pokrali ovaj klub... Ja ne solim nista, Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac su imali neke dobre uspjehe u ligama i u Evropi koje Sloboda nije imala sto ne znaci da Sloboda veci dio svoje historije nije bila rame uz rame tim ekipama, a cesto i ispred njih..

Ovi pakasi Mostarski su zaboravili da je Sloboda prekinula ligu jer im nisu dozvolili da se vrate na BB..Prodaju Gosku utakmicu i jos su oni nesto ovdje ogorceni na nas :facepalm:
Ma j.ebote Gosk u supak vise.Pa vi ste kolo prije od njih kupili utakmicu bolan,i nemoj ti prica za djecu NISTE NIKAD BILI NI BLIZU VELEZU,SARAJEVU I ZELJI!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.