FaraonTM je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:E moji Tuzlaci, mnogo mnogo ste kakili od kraja sezone do danas, od stabilne Slobode,
sigurne Europe, ismijavanje najvećeg i najtrofejnijeg kluba, podsmijehivanje vezano za Ordagića, Škahića,
nekakva svemirska 2,3 mjesta i još moooore gluposti. Bahatost, novi igrači, stadion, pripreme, prijateljske, Palermo, Anži vau vau...
Sad će vas raja samo ismijavati, i treba vas ismijavati spustite se na zemlju, u sredinu ove naše lige tu vam je i mjesto

Nemoj lagat za ovo boldirano..
Ne kontam sta za stadion? Pa mi uveliko pravimo stadion, sada se uskoro prelazi na istok.. Sa Anzijem smo odigrali prijateljsku, Palermo se nije zadesio u blizini tj nisu tu imali pripreme vjerovatno
Eto nek ti znas gdje nam je mjesto
I sta tacno za Odragica, sto se ne bi smijali. Momku ste obecali jedno na razgovoru, kada je dosao da potpise ugovor vi mu stavili drugi ugovor sa drugom platom

Pa cete mi pricati o nekoj velicini, a titule samo kupovinom osvajali. Cim se skinula Osim mafija nema trofeja..
Isto za Skahica, Velezov direktor poturio momku ugovor.
Ovdje se radi kako treba, a vi se nasladjujte jednim porazom. Zato i jeste smradovi koje ne voli niko u ovoj drzavi..
Nemoj ti mene budalom pravit, vrati se mjesec dana unazad na ovoj temi pročitat ćeš postove tipa "Željino je prošlo, vi se raspadate sad je naše vrijeme, mi i Sarajevo ćemo dominirati, već smo se izdigli iz ovog sivila" i tako to. A stadion, ono brate bosanski Teatar Snova čovjek bi rekao po vašoj šupljoj.
Pa sredina otprilike sa povremenim izletima u Federaciju
Ne ne, Ordagić je ovdje dignut u nebesa iz razloga što je odbio Želju a potpisao za Slobodu a Blagojević je alternativa koja naravno ni do koljena nije Ordagiću koji je otišao u Slobodu jer naravno da će Sloboda da bude ispred Želje u narednom periodu.
Super samo vi radite kako treba, kakite i ne kukajte kad vas ljudi provaljuju

Vecina nas govori od starta sezone da se ide na 5-6 mjesto. Veceras ti je Azmir rekao prije utakmice na BHT sta je cilj, tj da se ne dovede klub u zonu ispadanja, tj da bude gore bas oko tog 5-6 mjesta. Nikakve titule i kupovi se nisu najavljivali
Postoji nesto sto se zove Zlatna karika, po tome je nama cilj Evropa naredne sezone.
Teatar snova za rang BIH ce biti nekad, sta to ostale ekipe grade bgt? Sada se naslo i ovo za stadion omalovazavati, a vec se razradjuje to oko istoka..Pa jel ja vas zezam za provalu zvanu Mercedes Arena???
I da se razumijemo nas niko ne provaljuje vec ste vi samo ljubomorni, optereceni i to. A mene sa druge strane zaboli za Zeljom, radite sta hocete. Kada igrate Evropu to redovno pogledam i eto.. Ovo malo mitomanije sto su vam napricali vam je stvarno udarilo u glavu, a do 1991 ste bili samo jedan obican klub
I o kakvom sivilu pricas to? Jedan poraz i izgleda mi u teskoj situaciji

Do kraja sezone ima jos 29 utakmica, nikakvo sivilo. Sivilo bi bilo da nismo uplatili 400 hiljada maraka pred Celik, a leglo je. Zasto Borac i Slavija tako nisu uradili vec su prosili..