Ne znam je l' 200 otislohifans je napisao/la:Jesmo li prodali do sad bar 1000 sezonskih ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...[/quote]BeSha1992 je napisao/la:Je li sve u redu kod tebe sada ?
Jbg buraz... Brz oporavak ti želim i da što prije rahat mogneš grickat košpe s braćom na istoku
Hvala vam momci, aBd do iduce u Travniku valjda cu biti spreman.. Sada je najbitnije da se pocne prvenstvo pobjedom...
P.s. nista bez istoka
Sarajevo ljubavi moja!
Kosevohz033 je napisao/la:Misliš na Pirotu, ili Koševo nakon koncerta ???Zip je napisao/la:Provjereno, teren je u katastrofalnom stanju !!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mada tek za 20-tak dana igramo na Hasetu, mogao bi se popraviti teren
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jao terena u p.m. **** te koncert
Hajmo ljudi sergija za tekmu, ako ko može pogurat :$$$$$
Imal iko sliku ? Joj al Merlin , Zato ja kazem nov stadion 20000 jok koncesije i to kad ovaj nema gdje drugo nastupat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
A gdje napraviti novi stadion da prima 20000?paulus je napisao/la:Imal iko sliku ? Joj al Merlin , Zato ja kazem nov stadion 20000 jok koncesije i to kad ovaj nema gdje drugo nastupat
U novi boj ...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Što jok koncesija.hz033 je napisao/la:A gdje napraviti novi stadion da prima 20000?paulus je napisao/la:Imal iko sliku ? Joj al Merlin , Zato ja kazem nov stadion 20000 jok koncesije i to kad ovaj nema gdje drugo nastupat
Ako ga uzmeš pod koncesija, onda će tebi Dino plaćati.
Pa negdje ne mora bit u sred grada mnogi nisu u ogromnim gradovima . Za onakav luksuz stadion ko recimo ferenca nije mi mrsko vozit
Al opet ces imat unistenu travu, ne znam ja sam za stadion koji ima English look i da nema atletske staze, al eto ako mogu napucat kosevo da izgleda ko moderan stadion nije meni problem , samo kazem sta bi volio visePitaristok je napisao/la:Što jok koncesija.hz033 je napisao/la:A gdje napraviti novi stadion da prima 20000?paulus je napisao/la:Imal iko sliku ? Joj al Merlin , Zato ja kazem nov stadion 20000 jok koncesije i to kad ovaj nema gdje drugo nastupat
Nećeš imati uništenu travu, jer svaki moderniji stadion ima mogućnost da se trava fino skloni i ponovo vrati kad se završi koncert !paulus je napisao/la:Što jok koncesija.Pitaristok je napisao/la:A gdje napraviti novi stadion da prima 20000?paulus je napisao/la:Imal iko sliku ? Joj al Merlin , Zato ja kazem nov stadion 20000 jok koncesije i to kad ovaj nema gdje drugo nastupat
Al opet ces imat unistenu travu, ne znam ja sam za stadion koji ima English look i da nema atletske staze, al eto ako mogu napucat kosevo da izgleda ko moderan stadion nije meni problem , samo kazem sta bi volio vise
U novi boj ...
Ma golijada bi trebala da bude realno.SiouxLukavac je napisao/la:U ponedjeljak protiv Drine koja je promjenila gotovo citavu ekipu, ekipa koja je pocela pripreme prije 2 sedmice. Nove igrace su doveli vecinom iz Srbije i dosta njih nece igrati u prvom kolu. S obzirom da bolje igramo na strani, mislim da mozemo dobro proci u prvom kolu. Dati sto je vise moguce a pokusati sacuvati mrezu. Jako na startu, krenuti furiozno. Naprijed divovi!
-
Pitaristok
- Kontakt:
A gdje napraviti novi stadion da prima 20000?[/quote]
Što jok koncesija.
Al opet ces imat unistenu travu, ne znam ja sam za stadion koji ima English look i da nema atletske staze, al eto ako mogu napucat kosevo da izgleda ko moderan stadion nije meni problem , samo kazem sta bi volio vise[/quote]
Nećeš imati uništenu travu, jer svaki moderniji stadion ima mogućnost da se trava fino skloni i ponovo vrati kad se završi koncert ![/quote]
jeste, il organizator preuzme na sebe da postavi novu travu...
Što jok koncesija.
Al opet ces imat unistenu travu, ne znam ja sam za stadion koji ima English look i da nema atletske staze, al eto ako mogu napucat kosevo da izgleda ko moderan stadion nije meni problem , samo kazem sta bi volio vise[/quote]
Nećeš imati uništenu travu, jer svaki moderniji stadion ima mogućnost da se trava fino skloni i ponovo vrati kad se završi koncert ![/quote]
jeste, il organizator preuzme na sebe da postavi novu travu...
ili na kraju krajeva kazes mu fino, haj ti Dino na grbavicu pa pjevaj na Kosevu neces
...da li koncesija ili novi stadion ali molim Boga da se to rijesi sto prije da ne moramo vise radi razno raznih korida da odgadjamo utakmice ili igramo na drugim terenima
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najrealnija je opcija da FK Sarajevo uzme Koševo pod koncesiju na 55+ godina i onda da se počne sa rekonstrukcijom stadiona.
Koliki god da bude tad kapacitet, sigurno će to bit jedan od najmodernijih stadiona u regiji. A na tome se sigurno radi punom parom, ja sam uvjeren da Kusta sa svojim ljudima već riješava papire i dogovara detalje. Ko baš prati naš klub, gleda svaku presicu, čita svaki intervju, zna da je Kusturica nedavno i pričao o tome i rekao da je to stvarnost da nije šuplja priča. Ja tom čovjeku vjerujem svaku riječ, tako da iskreno očekujem u skorije vrijeme neku vanrednu presicu i da nas poobaraju s snogu ono baš.
Sutra je tekma ljudi, idemo u lov na duplu krunu. A budite sigurni da će nam veći konkurent ove godine biti Čelik Zenica nego li Sloboda i hercegovački klubovi. Znate kako su moćno odigrali završnicu prvenstva a sačuvali su kostur tima, godinu su uigraniji tako da budite sigurni da oni neće bit nijemi posmatrači u ligi kao prošlih godina.
Sretno nam sutra
Koliki god da bude tad kapacitet, sigurno će to bit jedan od najmodernijih stadiona u regiji. A na tome se sigurno radi punom parom, ja sam uvjeren da Kusta sa svojim ljudima već riješava papire i dogovara detalje. Ko baš prati naš klub, gleda svaku presicu, čita svaki intervju, zna da je Kusturica nedavno i pričao o tome i rekao da je to stvarnost da nije šuplja priča. Ja tom čovjeku vjerujem svaku riječ, tako da iskreno očekujem u skorije vrijeme neku vanrednu presicu i da nas poobaraju s snogu ono baš.
Sutra je tekma ljudi, idemo u lov na duplu krunu. A budite sigurni da će nam veći konkurent ove godine biti Čelik Zenica nego li Sloboda i hercegovački klubovi. Znate kako su moćno odigrali završnicu prvenstva a sačuvali su kostur tima, godinu su uigraniji tako da budite sigurni da oni neće bit nijemi posmatrači u ligi kao prošlih godina.
Sretno nam sutra
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mrsko mi čitati unazad sve, pa bih volio da mi neko ukratko kaže ko će sada da plati rekonstrukciju i popravku ? I zašto nije postavljena zaštita na teren ?
Onaj ko odrzava stadion, a to je CSR ako sam tacno napisao skracenicu 
Pyro is not a crime !
Ako imas para, lahko je napraviti nov stadion.
Ima na Betaniji fine zemlje da se napravi nov moderan stadion. treba znanja, zelje, volje i fininasijskih sredstavaa uz pomoc opcine, kantona i drzave.
Za 2 godine bi dobili stadion koji bi mnogi rado vidjeli..
Na Betaniji napraviti stadion plus neki trzni centar bi bio pun pogodak
Ima na Betaniji fine zemlje da se napravi nov moderan stadion. treba znanja, zelje, volje i fininasijskih sredstavaa uz pomoc opcine, kantona i drzave.
Za 2 godine bi dobili stadion koji bi mnogi rado vidjeli..
Na Betaniji napraviti stadion plus neki trzni centar bi bio pun pogodak
Ali ako se ne varam oni nisu mogli odobriti koncert. Stadion je u vlasništvu grada, a CSR ga samo održava. Znači grad bi trebao platiti obnovu ? Ili ja griješim ?THEC je napisao/la:Onaj ko odrzava stadion, a to je CSR ako sam tacno napisao skracenicu
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 28 gostiju.