FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa vidi ti i moras da napravis trzni centar, hotel, da imas dobar parking i stosta jos jer ce to odrzavati stadion e sad ako tako gledamo Kosevo je mozda i najbolja opcija jer imas gotov stadion, i moguce da bi se istocna tribina rusila i pravila nova s tim da bi se u toj tribini nalazili i neki drugi objekti, ispred imas parking kao i dovoljno zemljista za neki hotel i slicno, mana svega toga je povecanje kapaciteta a nama je cak i ovo previse sto je sad, pa haj budi pametan, da pravis negdje novi stadion prvo bi morao dobru lovu za zemljiste da izvalis
@pappy vjeruj mi da ne znam, meni se cini da je Kosevo takodjer u nadleznosti CSR-a i uopsteno Opstine Centar a ne Kantona, tako da mislim da oni ipak jesu mogli dati dozvolu za koncert samim time oni su duzni da sad i poprave travnjak a znajuci njih, bojim se da cemo imati problema (ako neko bolje zna nek me ispravi u vezi ovoga ali kao da sam nekad negdje cuo da je ovako i da CSR upravlja i odrzava stadion)
@pappy vjeruj mi da ne znam, meni se cini da je Kosevo takodjer u nadleznosti CSR-a i uopsteno Opstine Centar a ne Kantona, tako da mislim da oni ipak jesu mogli dati dozvolu za koncert samim time oni su duzni da sad i poprave travnjak a znajuci njih, bojim se da cemo imati problema (ako neko bolje zna nek me ispravi u vezi ovoga ali kao da sam nekad negdje cuo da je ovako i da CSR upravlja i odrzava stadion)
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
U čijoj god da je nadležnosti, a u nadležnosti je CSR-a, ne zavaravajte se da će iko prstom mrdnuti zbog terena a kamoli nešto ko fol srediti. Ako iko bude nešto radio po tom pitanju, to ćemo biti mi eventualno u suradnji s Nijazom
1946
nazalost mislim da si upravu zato gore i napisah znajuci njih(budemo li cekali da ga oni poprave) imacemo problema, i zbog ovakvih stvari jedva cekam da rijesimo pitanje stadiona
Pyro is not a crime !
Ja bih volio, ako vec imamo pare i razmislja se, da se pravi nov stadion.. Hvala Hasetu, al mislim da je vrijeme za nesto modernije i bolje.
Samo cu reci jos za Cimirota, ako se ne proda ovo ljeto, mislim da ce njegova karijera krenuti nizbrdoo..
Nazalost, mi ga moramo prodati za max koliko mozemo izvuci.
Samo cu reci jos za Cimirota, ako se ne proda ovo ljeto, mislim da ce njegova karijera krenuti nizbrdoo..
Nazalost, mi ga moramo prodati za max koliko mozemo izvuci.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Čevljanska korida.
Na kojoj smo tribini sutra, horde mislim na istoku ili kavez??
How yes no
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ni jedno ni drugo, Hz će biti smještene na sredini zapada, to je ona natkrivena tribina gdje je kavez.breskva je napisao/la:Na kojoj smo tribini sutra, horde mislim na istoku ili kavez??
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Teren dok je koncert pokrije se zaštitnom folijom koja košta oko 30000 ali ovi nisu imali foliju,a ni pare da je kupe,a sa folijom teren bude ok poslije...
Sabrine mi moje!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Volim Alaima ali dabogda propao taj CSR!!!BosnianKingdom je napisao/la:Teren dok je koncert pokrije se zaštitnom folijom koja košta oko 30000 ali ovi nisu imali foliju,a ni pare da je kupe,a sa folijom teren bude ok poslije...
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja, opština i grad mu ne izlazi iz šupka, jer bolje da Dinče digne 1,5 milion čisto, nego da ga obavezuju da plati zaštitu koja košta 2% samo ukupnog prihoda.BosnianKingdom je napisao/la:Teren dok je koncert pokrije se zaštitnom folijom koja košta oko 30000 ali ovi nisu imali foliju,a ni pare da je kupe,a sa folijom teren bude ok poslije...
Tu se vidi tačno vidi taj maćehniski lokalne vlasti prema FKS prije svega.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijep teren na Piroti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ni jedno ni drugo, Hz će biti smještene na sredini zapada, to je ona natkrivena tribina gdje je kavez.breskva je napisao/la:Na kojoj smo tribini sutra, horde mislim na istoku ili kavez??
Jel' to stoposto? Znači 8 ulaz :S
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
@hilmaga,
Svidja mi se tvoja ideja oko sastava. Imam osjecaj da ce oba Bekica biti puno vece pojacanje nego sto vecina misli. Trenutno Ikande bi nam jako podigao nivo i ritam igre samo da se sve sredi oko njega.
Svidja mi se tvoja ideja oko sastava. Imam osjecaj da ce oba Bekica biti puno vece pojacanje nego sto vecina misli. Trenutno Ikande bi nam jako podigao nivo i ritam igre samo da se sve sredi oko njega.
Nagio je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com
eo ko hoce da gleda travnik, onaj nas kuadio veze nema
U novi boj ...
nemanja dobar prav o
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 25 gostiju.