FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ugl vecina se salzemo u jednom..borbenost i pristup protiv Lecha nisu bili na zadovoljavajucoj razini, i nadam se da ce se to popraviti..pgt sto nasi igraci kao i strucni stab ukljucujuci ekonoma"rezervni dres uvijek na klupi mora da bude",odlicno,vrhunski placeni za ovaj posao u nasim uslovima zive kao begovi..stoga ako treba protiv Drine za pobjedu da slomi nogu,razbije glavu,ima da to uradi i gotovo..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Vrijeme je da se krene, sretno nam svima, sretno našem Sarajevu do pobjede ako Bog da.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Polahko s mesnim proizvodima, ostavite šta i za nas koji dolazimo oko petice. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se samo bojim da dok ja dođem do Travnika, lokalci će popuniti tribinu i onda džaba meni moja sezonska.
Jer činjenica je da će stadion biti pun.
Jer činjenica je da će stadion biti pun.
Samo Saraj'vo.
zna li se ista hoce li golman dolaziti ili ostaje Ostrakovic 
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Re: Odg: FK Sarajevo
Sretno svima koji idu u Travnik i čuvajte se kružnih tokova u Vitezu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
SRCE NA TEREN, HOĆEMO SRCE NA TEREN....
Valjda ne bude guzve u saobracaju, tek oko 4 mogu krenuti poslije posla. Nadam se da stizem na prvi sudijski zvizduk 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Imam jos jedno slobodno mjesto za Travnik, ko je zaintresovan neka mi posalje pp. Dzabe je 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja ću doći, a hoću li imati za karte na tekmu to ne znam :$
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako ne bude riješit' ćemo!breskva je napisao/la:Ja ću doći, a hoću li imati za karte na tekmu to ne znam :$
Samo Saraj'vo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Samo nemoj brzati na ulazu u vitez poslije one benzinske, tamo drotovi redovno čekaju + ima tu negdje i onaj stacionarni radar mes'čini?!AdiFKS je napisao/la:Valjda ne bude guzve u saobracaju, tek oko 4 mogu krenuti poslije posla. Nadam se da stizem na prvi sudijski zvizduk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ja tome više ne vjerujem do sada 5 utakmica nije kako treba radilo... I to Partizan, željo,čelik,zvijezda, široki što sam gostovanja gledao a ostalo ili stopa ili ne možeš uci nema Boga.npaulus je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ima stream za tekmu !
Sabrine mi moje!
Maloprije je u okolini Travnika pao ljetni pljusak nekih 5 minuta, tako da će teren biti dosta brz i mokar.
BordoArmy88 je napisao/la:Samo nemoj brzati na ulazu u vitez poslije one benzinske, tamo drotovi redovno čekaju + ima tu negdje i onaj stacionarni radar mes'čini?!AdiFKS je napisao/la:Valjda ne bude guzve u saobracaju, tek oko 4 mogu krenuti poslije posla. Nadam se da stizem na prvi sudijski zvizduk
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ovi sto su u Travniku, brzo odgovor. Kakvo je stanje u Travniku, zemo sorc i majica?
1946
ma jok ovo je na onoj stranici ako nije provjeren nema ga sinoc ja malo bacio oko na Zrinski tuBosnianKingdom je napisao/la:Ma ja tome više ne vjerujem do sada 5 utakmica nije kako treba radilo... I to Partizan, željo,čelik,zvijezda, široki što sam gostovanja gledao a ostalo ili stopa ili ne možeš uci nema Boga.npaulus je napisao/la:Ne mogu da vjerujem ima stream za tekmu !
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako je ovome vjerovati (a dosta je pouzdano po mome iskustvu):Head je napisao/la:Ovi sto su u Travniku, brzo odgovor. Kakvo je stanje u Travniku, zemo sorc i majica?
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/travnik ... erzegovina
onda žemo majica i šorc samo će možda trebati i kišobran?!
Nece jer sam na zapadu.BordoArmy88 je napisao/la:Ako je ovome vjerovati (a dosta je pouzdano po mome iskustvu):Head je napisao/la:Ovi sto su u Travniku, brzo odgovor. Kakvo je stanje u Travniku, zemo sorc i majica?
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/travnik ... erzegovina
onda žemo majica i šorc samo će možda trebati i kišobran?!
Juriiiiiis 4-0
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.