FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema sunca 7km od Travnika, oblačno mogla bi kiša i puše vjetar, tako da ti zavrati farmerke neki lagani dux i kačket haha
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma samo da je sezonu otvoriti pobjedom, pa kakvom god! Oni će sigurno igrati mrtvi bunker pa ću biti sretan i ako jedan gol zabijemo nekako! Nadam se da će Hebibović i Bekić početi! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

A kako će tek da grmi jarane na zapadu, ono natkriveno inače se čuje da prdneš hahahaha plus kamere koje snimaju i mikrofoni su ispred/iznad nas 

Breskva gigantu hahahah... deset dana se zali ne zna hoce li imati za karte, a prvi na stadionu hahaha. Kako aco obrisa komentate sinoc. I ja bih da me onako postide haha. Sreca ima nas i koji smo vidjeli njegovo blamiranje. Mogao si i svoj obrisati komotno jer fakat u njemu nema nista pametno, objektivni novinarcicu. Hahah bravo duskaaa
ma utalio se sa jaranom on meni danas plača, ja njemu u subotu hehehe
kad mu kažem da on danas daje 8 a ja slijedeći put najvjerovatnije peticu šlag će ga strefit hahah šala, igramo mečanja, ko će donji ispast i tako to hahaha
kad mu kažem da on danas daje 8 a ja slijedeći put najvjerovatnije peticu šlag će ga strefit hahah šala, igramo mečanja, ko će donji ispast i tako to hahaha
Hahahahaha dobar si... to je ljubav prema klubu
hajde rajvoSaaa !!!

- Moscardelli
- Kontakt:
Hoce na vakom Kosevskom terenu Olimpic odigrati sljedece kolo PL i kone protiv Standarda prije nego sto mi budemo igrati sa Listicom? Na sta ce to licit u 3.kolu...
Zadnja izmjena: Moscardelli, dana/u 27 jul 2015, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Evo nasi mladi izjednacili protiv Sparte .. 
Listica se ipak pojacala dobro , Ja sam mislio da ce malo past. Joj jedva cekam da se ova liga smanji , Treba odma poslije ovog smanjit je na 10 klubova. Nadam se da e nasi danas ozbiljno shvatit tekmu i malo flexirat misice .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Uvezi mladih , mene jako iritira sto je jedan Andjusic poslan Travniku , Ako vec racunamo na akademiju moramo im davat sanse.Gomis99 je napisao/la:Evo nasi mladi izjednacili protiv Sparte ..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
meme pitar
- Kontakt:
prenosi li iko danasnju utakmicu iz Travnika
-
nukleusmember
- Kontakt:
e"o izgleda da je dejo odbio irance,trazhio da mu odmah isplate 100 milja na ruke a ovi odbili iako je potpis"o ugovor?ako nema nikakve opcije za golmana a izgleda da nema valjalo bih ga vratiti bar na pola godine,godinu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Idealan potez. Kao sto rade i veci klubovi. Prejaka je konkurencija na njegovom mjestu a ocekivanja prevelika. U Travniku ce sigurno imati i minutazu, i vise slobode u igri i manje pritiska na ledjima.paulus je napisao/la:Uvezi mladih , mene jako iritira sto je jedan Andjusic poslan Travniku , Ako vec racunamo na akademiju moramo im davat sanse.Gomis99 je napisao/la:Evo nasi mladi izjednacili protiv Sparte ..
I ja mislim da je dobar potez i za njega i za Plakala i Kobiljara. Bolje da igra jake tekme po 70 80 minuta premijer lige nego da dobija ovamo na kapaljku. Doci ce ako Bog da to na svoje. Tako Mamic s Lokomotivom radi. Samo Kouadio je tanak. Ima prodor i zelju ali ne znam. Necu da sudim nakon jedne tekme. Plakalo je solidan. Jucer strasan prodor izmedju dvojice i asistencija za smanjnje rezultata. Al levat neki lose sutao.
Pozz iz cevabdzinice Hary, Travnik
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
BordoArmy88
- Kontakt:
To ni u šali ne spominji, Bože sačuvaj i zakloni!nukleusmember je napisao/la:e"o izgleda da je dejo odbio irance,trazhio da mu odmah isplate 100 milja na ruke a ovi odbili iako je potpis"o ugovor?ako nema nikakve opcije za golmana a izgleda da nema valjalo bih ga vratiti bar na pola godine,godinu
VVVBK
Moja TVmeme pitar je napisao/la:prenosi li iko danasnju utakmicu iz Travnika
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hoćel biti stream za mobitel?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yebena moja tv
Ako naletis na neki proslijedi.SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel biti stream za mobitel?
A i ostali
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo i 23 gosta.