Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

emil02in
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la emil02in » 27 jul 2015, 15:02

Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze. :D Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
Razlika je u tome što pod vašim obilježjima zločin zađen sistematski i planski,a pod zvijezdom individualno i u oblicima lične osvete!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 27 jul 2015, 15:03

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 27 jul 2015, 15:05

Babic ne da covjeku da zavrsi recenicu on ga prekida i tako cijelu emisiju, haha....

Vedator hvala za klipove :)

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 27 jul 2015, 15:09

Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 27 jul 2015, 15:12

Kad budete igrali sljedeću evropsku utakmicu, vi skandirajte "ubij, ubij..." zavisi od protivnika, odnosno zemlje iz koje dolazi.
Pa kad vas uefa lijepo opali po ušima da se ne možete oporaviti u narednih 10 godina, vi recite; pa vidite, civilizovana Evropo,
mi se ispričavamo ali zaista nismo znali da je to strogo zabranjeno, jer u ovom dijelu BiH gdje mi živimo, to je sasvim normalno.

Objasnio čovjek. Pa se Vi ubijajte. :urnebes:
Evo ne znam..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 jul 2015, 15:16

Banana je napisao/la:A zašto da se ne pojavljuje? Ok, nacistička zastava je bezveze, glupost bez granica to stoji, ali zastava HRHB, Vatikana, Hrvatske i sl. bi se trebali pojavljivat a Ubij ovog, onog je više rivalitet neki nego pozivanje na mržnju, 0,001% je onih koji bi stvarno "ubijali" a ostali i kad bi došli u priliku da i ubiju tog nekog turčina, srbina, ustašu naravno da ne bi, zato gluposti pričate. Isto tako bilo koja grupa kad skandira ubij ustašu, četnika, baliju, kongoanca, filipinjanina i sl. ne misli baš doslovno nego čisto rivalitet i mržnja prema grupi a ne prema cijelom narodu. Glupost oko čega pravite dramu, kad vas je 99% tu koji idu na ultras tribinu to izvikivalo a znate sami da ne bi nikad nikog "ubili". Iako su mediji zato najviše krivi jer 'urca ne kuže a vi vidim ste im slični (pojedinici).
Daj majke ti objasni šta treba da radi zastava Vatikana na fudbalskoj utakmici?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 27 jul 2015, 15:17

LARSSONCHE je napisao/la:Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?
Nije bas ,ali tu je negdje! Nedostaje nam desetak igraca,od kojih bi barem 6 igralo danas u prvoj postavi.Problemi sa tom registracijom ,vec u drugom kolu svi ce igrati!

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 27 jul 2015, 15:18

flagrantus je napisao/la:
LARSSONCHE je napisao/la:Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?
Nije bas ,ali tu je negdje! Nedostaje nam desetak igraca,od kojih bi barem 6 igralo danas u prvoj postavi.Problemi sa tom registracijom ,vec u drugom kolu svi ce igrati!

Hvala puno. Igrao sam 3+ pa zato pitam :P

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 jul 2015, 15:19

Ma vala to što skandira i poziva na linč Turaka nema toliko veze sa nama, neka se tim bave Turci i oni nek istrazuju razloge tolike mrznje prema njima :)
Protiv toga sam ali ja kao Bošnjak neću da se toliko uplićem u ono što baš i nema veze sa mnom.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 27 jul 2015, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 jul 2015, 15:25

http://www.transfermarkt.com/namir-alis ... ler/279901

Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki pa donekle i Olimpic su se debelo zafrkali sto nisu doveli ovog momka. Veliki potencijal...mene iskreno podjseca na bivseg Celikovog igraca Amira Japaura. Iako nije skoro nista pokazo za prvi tim Celika, mislim da smo se i mi z.ajebali oko njega. Malom je potrebna ekipa koja vecinom utakmice dominira i napada. Sa par golova dobio bi na samopouzdanju i posto bi zvjer. Za Masica mi je malo teze garantovati bilo sta jer je samo igro za kadete a nisam ga imao priliku ni vidjeti...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jul 2015, 15:32

Interesantni dresovi kod Borca sa lentom...fino slozene bojice, onako malo, da se zna. :)

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 27 jul 2015, 15:37

Skver je napisao/la:Interesantni dresovi kod Borca sa lentom...fino slozene bojice, onako malo, da se zna. :)
Bit ce kako tata Dodik kaze, jer tata daje keš. Od naših poneki klub ima ljiljana u grbu i to je to.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 27 jul 2015, 15:51

KenoRob je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/namir-alis ... ler/279901

Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki pa donekle i Olimpic su se debelo zafrkali sto nisu doveli ovog momka. Veliki potencijal...mene iskreno podjseca na bivseg Celikovog igraca Amira Japaura. Iako nije skoro nista pokazo za prvi tim Celika, mislim da smo se i mi z.ajebali oko njega. Malom je potrebna ekipa koja vecinom utakmice dominira i napada. Sa par golova dobio bi na samopouzdanju i posto bi zvjer. Za Masica mi je malo teze garantovati bilo sta jer je samo igro za kadete a nisam ga imao priliku ni vidjeti...
Jaa jedino znam da ima dobru malu ide na Medicinu u Sa, vidj'o sam je ponekad :-P
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jul 2015, 16:04

Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze. :D Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
Porediš nacionalističku fašističku ideologiju sa ideologijom koja propagira ravnopravnost među klasama, religijama itd. Pod kojom su se cinili i zločini, da, to niko ne negira. Nema pod kojim se simbolima nisu činili zločini kroz historiju. Idiota i zločinaca nikad nije falilo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jul 2015, 16:08

calcio je napisao/la:
Porediš nacionalističku fašističku ideologiju sa ideologijom koja propagira ravnopravnost među klasama, religijama itd. Pod kojom su se cinili i zločini, da, to niko ne negira. Nema pod kojim se simbolima nisu činili zločini kroz historiju. Idiota i zločinaca nikad nije falilo.
Al samo propagira nanjela je zla ako ne i vise od suprotne strane. U svakom slucaju politici ne bi trebalo biti mjesto na stadionima nazalost kod nas su navijaci pogodan poligon za nadjebavanje i propagandu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la titi14oldschool » 27 jul 2015, 16:13

vivaILchelik je napisao/la:
brig je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Kad si zadnji put čuo od Škripara ovo ubij itd itd?
Ljudi već par godina ne pjevaju ništa osim svojih pjesama i navijaju za svoj klub ne obazirući se ni na gostujuće navijače niti na ekipu..dok recimo svi ostali (tipa HZ) većinu vremena pjeva **** te lištico :damn:
Svako ce logicno reci da nisu njegovi fasisti
Mi samo ponekad dignemo po koji prst u zrak :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jul 2015, 16:29

Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko J**+ Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave. :cry:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jul 2015, 16:44

Pappy je napisao/la:Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko **** Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave. :cry:
Niste im interesantni.....jedino kad igrate protiv njih. ;)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jul 2015, 16:46

Skver je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Šteta je što SS.ba prati samo utakmice Sarajeva. Kada je Šavija držao monolog nije ga ni uspio završiti već je izašlo na portalu tekst i snimak. A juče. Ko **** Slaviju. A mogli smo se na "profesionalnost" njihovih novinara rješiti još jednog člana uprave. :cry:
Niste im interesantni.....jedino kad igrate protiv njih. ;)
Nije im niko interesantan osim njih. :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jul 2015, 16:50

Pappy je napisao/la:Nije im niko interesantan osim njih. :mrgreen:
U tome su najbolji. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []