Prelijepe djevojke naravno..al pravi"frajeri"hilmo je napisao/la:A travničanke, kakve su one
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
salu na stranu,nisam imao prolaza iako je bilo nekih kulturnih komplimenata
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prelijepe djevojke naravno..al pravi"frajeri"hilmo je napisao/la:A travničanke, kakve su one
Kahriman, 700-800k eura + 25-30% od sljedeceg transfera. Kakav je taj Kovacevic sa loptom, tehnika ??Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezda moze Sarajevu da plati mozda do 500-600 hiljada evra po nekoj mojoj procjeni. Po meni to ne bi bila losa ponuda plus recimo 30%. Ako ga Zvezda proda za 2 miliona sto nije nerealno ako se dokaze onda bi Sarajevo dobilo jos nekih 600 000 evra i eto tih famoznih 1 milion i nesto vise. Mislim da je to gornja ponuda i da ce tesko Sarajevo vise dobiti od ovoga.
Tako je Zvezda nije nista jaca od Sarajeva trenutno. Sarajevu je trenutno samo problem golman i bekovi ( defanzivno ). Mada Puzigaca moze odigrati jako kvalitetno kada ima svoj dan a Hebibovic je po meni jos jednom dokazao da ne moze. Dzaba ga neki ovdje ( cije postove jako cijenim i slazem se skoro u svemu ) hvale da momak puno trci jer to mu je bukvalno jedini plus. Trcao je puno i Bekic i po meni i bolje odigrao od njega pa sta ?? Primarna uloga beka je defanziva i on je tu jako los. Losiji od Puzigace i to se vidi jako jednostavno i nece mu trka tu puno pomoci nesto. Covjek je klasicno krilo a Puzigaca kakav god bio je ipak i bek. I zna uklizati, oduzeti loptu i tako te stvari. Da je Tatomirovic igrao prvu utakmica nikada nebi primili onakav gol a i cijeloj zadnjoj liniji daje sigurnost. Samo uporedite igru zadnje linije u prvoj i drugoj utakmici protiv Lecha i sve vam je jasno. Nemoze se bas sa svakim igracem pogoditi. Ne vidim zasto bi Hebibovic morao da bude starter. I ovakvo Sarajevo bi trebalo biti opet prvak jer uvijek moze da igra na gol vise u domacem prvenstvu. Problem je da ce skoro SVI u evropi OPET da iskoriste te dvije losije pozicije.molotovljev je napisao/la:Vidi nešto, ja kažem Zvezda je Zvezda, bez obzira ne trenutnu situaciju... ali isto tako mislim da trenutno nisu značajno
bolji od nas i zaista bih volio da uskoro odigramo meč. Mada, jasno je da Zvezda ima jači lobi u evropskom fudbalu od nas,
i da sigurno recimo Cimirot više vrijedi u Zvezdi nego u Sarajevu. Ako gledamo rezultate Zvezde i Sarajeva u posljednjih
20 godina, ne možemo se pohvaliti sigurno, rezultati su u svakom slučaju očajni, mislim prije svega na euro scenu.
I ako uzmemo u obzir rezultate kroz istoriju ova dva kluba i trenutna očekivanja, dolazimo do zaključka da je Zvezda
daleko veći gubitnik od Sarajeva, zar ne ?
E to je i meni zelja, rjesavati sa sto vise pogodaka, i tako saljes upozorenje ostalim i malo jacim i ekstra jakim. Mnogo je lakse igrali kada te se ekipa boji a ne kada zna da te moze pobjediti. Vidjeli smo nas u duelu protiv Poljaka.DrustveniParazit je napisao/la: Na ovakav način bi trebali rješavati sve ove slabije ekipe a ne da se patimo i zbog njih titule gubimo. Samo još 29 pobjedai titula je naša ako Bog da.
![]()
Sad riješit Travnik bar tricom pa im se i na taj način zahvaliti za domaćinstvo.
Iako Drina nije ama baš nikakvo mjerilo milina je bila gledati onu rastrčanost i želju za igrom. Onakva želja nam treba, vidjela se rasterećenost nakon trećeg gola ali i želja za još. Svaka čast Dženi, barem po meni pokazuje da se popravlja, odlične izmjene, uveo je Marka i baš ga je bilo fino gledati, pokazuje da će se na njega u skorije vrijeme moći ozbiljno računati ako ovako nastavi.hilmo je napisao/la:E to je i meni zelja, rjesavati sa sto vise pogodaka, i tako saljes upozorenje ostalim i malo jacim i ekstra jakim. Mnogo je lakse igrali kada te se ekipa boji a ne kada zna da te moze pobjediti. Vidjeli smo nas u duelu protiv Poljaka.DrustveniParazit je napisao/la: Na ovakav način bi trebali rješavati sve ove slabije ekipe a ne da se patimo i zbog njih titule gubimo. Samo još 29 pobjedai titula je naša ako Bog da.
![]()
Sad riješit Travnik bar tricom pa im se i na taj način zahvaliti za domaćinstvo.
A visokim pobjedama se konstantno dize samopouzdanje igraca.
Najkljucnija je sigurna zadnja linija i golman. Kada znas da imas 5 kvalitetnih igraca pozadi i da primas malo golova. E onda dolazi puno lakse nadogradnja ofanzivna bar kod Sarajeva je tako jer imamo fenomenalne ofanzivne igrace bar sto se tice ove lige. I kada uigras te napadace i njihove rezerve onda je samo nebo granica. Takvo Sarajevo moze dogurati i do grupa evropa lige sasvim zasluzeno. Jedini uslov je beton odbrana onda je sve punoo lakse a Benko, Krste, Duljevic, Bekic ce proigrati kad tad. Nemoguce je zaustaviti sve tako kvalitetne igrace problem je samo odbrana koja ne odgovara kvalitetu napada. Pa cak i jedan Okic bi bio starter u svim drugim klubovima PL ili bar prva zamjena a ovdje ne moze doci na red da zaigra od toliko dobrih ofanzivaca.mma_hz je napisao/la:SAMOPOUZDANJE je kljucna rijec za nase igrace,vidjeli smo jucer kad smo zabili treci gol kako smo poceli igrati..nabijati ove slabije maximalno da drugi u duel s nama ulaze sa respektom..
Pogresno razmisljanje, imaj na umu da smo juce igrali protiv ekipe koja je imala 2 sedmice priprema, 15 odlazaka i isto toliko dolazaka i od tih igraca ih pola nije moglo nastupiti zbog papira. Travnik je kiksao protiv Sirokog i bili su i bolji u nekim dijelovima i sigurno ce sve dati da pokusaju doci do bodova protiv nas inace im se lose pise. Ja cu biti zadovoljan i minimalnom pobjedom ali naravno volio bi da bude kao sto si napisao ali nece ici lako. Samo zemljom, ozbiljno i utakmicu po utakmicu.PitarBordo je napisao/la:Napuniti i njih, jer 3. i 4. kolo iako igramo kući dolaze 2 ekipe koje su (bilo kako bilo) direktni konkurenti za obje titule.
Nije ovo nikakav znak euforije s moje strane, niti pogrešno razmišljanje. Pogotovo u ligi gdje ne postoji "ekipa koja je 2 sedmice priprema" jer takav kolektivni fudbal da svako uz malo discipline i snage može raditi destrukciju.SiouxLukavac je napisao/la:Pogresno razmisljanje, imaj na umu da smo juce igrali protiv ekipe koja je imala 2 sedmice priprema, 15 odlazaka i isto toliko dolazaka i od tih igraca ih pola nije moglo nastupiti zbog papira. Travnik je kiksao protiv Sirokog i bili su i bolji u nekim dijelovima i sigurno ce sve dati da pokusaju doci do bodova protiv nas inace im se lose pise. Ja cu biti zadovoljan i minimalnom pobjedom ali naravno volio bi da bude kao sto si napisao ali nece ici lako. Samo zemljom, ozbiljno i utakmicu po utakmicu.PitarBordo je napisao/la:Napuniti i njih, jer 3. i 4. kolo iako igramo kući dolaze 2 ekipe koje su (bilo kako bilo) direktni konkurenti za obje titule.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul i 26 gostiju.