Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sheyi » 28 jul 2015, 22:15

Marsal je napisao/la:Nekad bio napadač svjetske klase, sad bi mor'o litre i litre znoja prolit da yebenog Girouda izbaci iz ekipe...klupa i neambicija su ga uništile.
Pa gledajući proteklu sezonu, mozda bi se moglo sloziti da je Giroudu bolji od Dzeke, ali ako bi poredili npr Dzeko u formi vs Giroud u formi onda je tu Džeko jači.

Za nekog ko voli Arsenal bio bih odusevljek ako bi dijaman stigao na Emirates, samo da ne gledam panja u prvoj postavi vise. :kafa:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 jul 2015, 22:19

Volio bih i ja Džekicu i nema sumnje kada su obojica u formi da je Džeko bolji ali Džeko već dugo dugo nije odigrao ozbiljan fudbal u kontinuitetu, a onaj kloc ako ništa makar trči ko muha bez glave.

Volio bih i ja Džeku, mislim da bi Wenger njega probudio, samo neko je ranije napisao da misli da je Džeko prespor za Arsenala, to bi mogao biti jedini problem. Ali da hoće doći uprkos svemu, samo ne bi valjalo kad ostane na klupi, Wengeru bi sve yebavali :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 jul 2015, 22:28

Nije dobar golgter koji trci samo treba biti na pravom mjestu pravom trenutku .Dzeko je jedan od igraca koji ima njuh za gol samo mu treabju lopte a City ih je vrlo malo imao a kad je imao I zabijao je .

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 29 jul 2015, 01:25

BosnaSTL je napisao/la:Dzeko je jedan od igraca koji ima njuh za gol samo mu treabju lopte a City ih je vrlo malo imao a kad je imao I zabijao je .
Upravo tako.
Dzeko je masina za golove, kiler ubica kako hoces golgeter davi crnu udovicu u mrezi golmana
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 jul 2015, 03:30

Nisam ovdje nikad pisao al dat cu svoj sud o nasem dijamantu. Ne ide mi u glavu da se covjek koji ima 29 godina tek tako pomiri sa cinjenicom da ce biti otpadak u ekipi i 5 alternativa. Pa ja bih da sam na njegovom mjestu i da sam zaradio kolko je on zaradio, ako nista raskinuo ugovor na svoju stetu, posudio bih dio novca klubu koji hoce da me kupi, otisao u Besiktas, Apoel ma bilo gdje, tjst gdje god bi imao garancije da cu igrati. Pa jbt nije toliki prosjak da mu je stalo do dva-tri ma i pet miliona eura razlike u plati..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 29 jul 2015, 04:25

esprit24 je napisao/la:Nisam ovdje nikad pisao al dat cu svoj sud o nasem dijamantu. Ne ide mi u glavu da se covjek koji ima 29 godina tek tako pomiri sa cinjenicom da ce biti otpadak u ekipi i 5 alternativa. Pa ja bih da sam na njegovom mjestu i da sam zaradio kolko je on zaradio, ako nista raskinuo ugovor na svoju stetu, posudio bih dio novca klubu koji hoce da me kupi, otisao u Besiktas, Apoel ma bilo gdje, tjst gdje god bi imao garancije da cu igrati. Pa jbt nije toliki prosjak da mu je stalo do dva-tri ma i pet miliona eura razlike u plati..
Gdje ti zivis :eh: :hmmmmm:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jul 2015, 04:59

Marsal je napisao/la:Nekad bio napadač svjetske klase, sad bi mor'o litre i litre znoja prolit da yebenog Girouda izbaci iz ekipe...klupa i neambicija su ga uništile.
To je sve sta se ima reci na ovu temu. Uhljebio se, mece u dobru zenu i ceka kraj karijere.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2015, 10:46

esprit24 je napisao/la:Nisam ovdje nikad pisao al dat cu svoj sud o nasem dijamantu. Ne ide mi u glavu da se covjek koji ima 29 godina tek tako pomiri sa cinjenicom da ce biti otpadak u ekipi i 5 alternativa. Pa ja bih da sam na njegovom mjestu i da sam zaradio kolko je on zaradio, ako nista raskinuo ugovor na svoju stetu, posudio bih dio novca klubu koji hoce da me kupi, otisao u Besiktas, Apoel ma bilo gdje, tjst gdje god bi imao garancije da cu igrati. Pa jbt nije toliki prosjak da mu je stalo do dva-tri ma i pet miliona eura razlike u plati..
fudbal ne funcionira tako

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 jul 2015, 11:17

Dado je napisao/la: Neka se zahvali Redzepagicu na “fantasticnom” ugovoru.
Gledajuci sa strane menadjera, jel igdje iko mu mogo isposlovat, duzi ugovor, sa vecom platom ?

Sto se toga tice, menadjer je odradio odlican posao, to sto on se nije dokazao, i sto nije najbolji napadac u svom klubu to je njegov problem.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jul 2015, 11:32

Dobar tekst. Neka se malo ugleda na Mandzukica koji je bio njegova rezerva u Wolfsburgu i bar duplo losiji igrac od njega. Istih su godina igraju istu poziciji. I sta bi covjek zaigra za Bayern u prvih 11 gol u finalu lige prvaka. Pa onda osjeti da nece biti vise u prvih 11 zbog Lewandowskog pa odma zatrazi transfer u Atletico Madrid i zakaci se sa Guardiolom. U Atelticu je imao dobru prvu polusezonu. Ljudi doveli Torresa, Griezmann je realno bolji igrac i prvi spic postao. Mozda je vidio da trener ne racuna na njega za prvi tim kao prije sto je i opet transfer i to u Juventus koji je prodao neke igrace i trebao bi opet imati sansu u prvih 11 bar u prvoj sezoni sto je sasvim dovoljno da se izbori i ustali ako ima dovoljan kvalitet. A posto je Juventus kao i Bayern dominantan u ligi to je odlican izbor kluba.

A Dzeko sta bi ?? Umjesto da vec igra pripremne utakmice u Romi gdje bi bio glavni igrac njemu koci transfer klub jer zele umjesto 15 miliona, 20 miliona. A to sto se on mozda nebi naigrao u Arsenalu ( gdje je Giroud vec pustio korijene ) a u Romi bi to je ocigleno njima nebitno samo da je izvuc koji milion vise. To mu je hvala za sve sto je uradio za njih. Trebao je Dzeko vec davno zamjeniti klub i to smo se slagali vecina nas ovdje osim par padobranaca koji su pisali da on iz godine u godinu napreduje u Cityu. E pa vidimo kako je napredovao. Od jednog od najboljih napadaca svijeta i u top5 napadaca evrope postao je treci napadac u Cityu za kojeg se ne otimaju vise klubovi kao par godina prije kada ga je zelio cak jedan Bayern.

Dobro ono za Besiktas i Apoel si bas pretjerao i da on isplati pare to nije realno ni blizu i to nebi niko uradio. Roma je klub po mjeri za njega trenutno ili Liverpool sto ga je zelio. A da nije produzivao ugovor mogao je fino da bira klub ove sezone nebi trebao nista da on placa.

Jovetic bi isto trebao imati veliku ulogu u Interu sljedece sezon, sutra potpisuje. A dosao je stvarno za minimalne pare za jednog takvog igraca. Posudba na dvije godine a poslje isteka ga moraju kupiti kao Negreda sto je Valencia. Samo 3 miliona eura sada i 12 miliona kasnije ce ga platit Inter.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 29 jul 2015, 16:06

klasik je napisao/la:
Dado je napisao/la: Neka se zahvali Redzepagicu na “fantasticnom” ugovoru.
Gledajuci sa strane menadjera, jel igdje iko mu mogo isposlovat, duzi ugovor, sa vecom platom ?

Sto se toga tice, menadjer je odradio odlican posao, to sto on se nije dokazao, i sto nije najbolji napadac u svom klubu to je njegov problem.
Jeste ako kratkovidno gledas. Menadzer mu je isposlovao ugovor kad se znalo da je vrlo realno da ce sjediti na klupi neovisno o svojim mogucnostima u mozda najjacim godinama u kojima bi trebao da obezbjedi renome za narednih 10 godina. Ima ugovor koji ce ga pregurati do 32. godine nakon cega moze da ide u Tursku i popusi karijeru i da igra za mekinje (relativno govoreci). Da mu nije uvalio taj ugovor mogao je vec sada biti u Romi ili da bira klub gdje bi mogao igrati na visokom nivou barem do 35 godine, osvojiti jos ko zna sta a onda kao superstar da igra za lovu kod kavih Sheika, Kineza ili Amerikanaca poslije 35. Nekazem na je menadzer jedini kriv ovdje, uostalom Dzeko je taj koji je stavio potpis ali ako Redzepagic nije mogao da vidi dalje od svog nosa, iliti novcanika, i ispravno ga posavjetuje, kakav je onda to menadzer.

Ako ga Roma zaista uzme i plati sto Citi trazi moze Sabatiniju da izgradi spomenik jer ce ga izvuci iz mrtvih. Mada cisto sumnjam da ce se to desiti. Sve vise vjerujem da ce on ostati u Citiju.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jul 2015, 16:07

De prevedi sviju ti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2015, 16:10

Papastathopoulos je napisao/la:
De prevedi sviju ti
STIŽU.....

Sutra ide po konačan dogovor itd...

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 jul 2015, 16:11

Ni meni nije jasno što se Roma još zajebava sa njima...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jul 2015, 16:20

Ljudi shvatite, nema sanse da ostane u Cityu. Kad ti trener kaze da ces vjerovatno ici, i da to prihvati kao normalnu cinjenicu, onda znas da vise tu ne pripadas... Pa, uostalom, nije do njega. Da Roma ne gleda na svaki euro, davno bi on bio na pripremama s njima.

I, jos jedna stvar... Objavi covjek bilo kakvu fotku na fb, stranci dole u kometarima: i love you, come to roma, come to arsenal, muslim... itd itd. Samo nase glupe bosnje spominju klupu, pare, kako je lijen i sl. :roll: I to su obicno kometari sa najvise lajkova, opet nas bosnja... E, nabijem nas na qurac ovako glupe kad ni svoje ne znamo cijeniti. :oops: :puke:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2015, 17:58

Talijani ga stavljaju u sastav Rome svakodnevno ja se nadam da ce Sabatini zavrsiti posao ovaj put...

-----------Dzeko----------
Iturbe--------------Salah-
-------Radja--Pjanic-----
-------------DDR-----------
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jul 2015, 18:18

Vrijeme je Džeko da ideš. Roma bi bila odličan izbor, kako za Džeku tako i za Pjanića. Zar je Salah u Romi?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jul 2015, 18:22

Unofficialpage je napisao/la:Vrijeme je Džeko da ideš. Roma bi bila odličan izbor, kako za Džeku tako i za Pjanića. Zar je Salah u Romi?
Nije zvanicno, ali je jako blizu. S njim i Dzekom, Roma bi bila vrlo ozbiljna ekipa. Ne mogu sad govoriti da bi uzeli Scudetto itd, ali bi mu sigurno bili blize nego prethodnih sezona.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jul 2015, 18:24

Ponos Torina je napisao/la:Talijani ga stavljaju u sastav Rome svakodnevno ja se nadam da ce Sabatini zavrsiti posao ovaj put...

-----------Dzeko----------
Iturbe--------------Salah-
-------Radja--Pjanic-----
-------------DDR-----------
Ovo je baš fin sastav, nadav'o bi se on golova kad bi otiš'o u Romu, možda čak i preporodio ono baš. Vjerovatno bi izostali trofeji u Rimu, al' u pitanju je na neki način spas karijere, pa je situacija daj šta daš.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.