Ma sve ok, niko ti ne brani da pises, svi mi imamo svoje misljenje. Tvoja frustracija jer neko ima suprotno, to je zabrinjavajuce.sergejevic je napisao/la:Ja kako sam primjetio ti si od onih koji tersaju ovdje. Ja sam se malo nasalio jer ne vrijedi vise raspravljati o tome. Vidjecemo sve sutra, ja cu navijati za svog Zelju, a oni kojima se dize na Standard nek navijaju za njih da dodju u finale Kupa Uefa da mogu reci pitarima, eto ko je nas izbacio.Neandertalac je napisao/la:Dobro ba, samo iznosimo misljenja cemu tersluk. Meni je Zeljo svakako najbolji na svijetu.sergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).
Ja sam bivsi sportista, doduse ne na tako velikom nivou i individualni je sport u pitanju, ali neko ko ima bolje uslove od tebe, godinama, sigurno ima i vece sanse. Jednostavno njegova superiornost te hendikepira i sjebe. Spremniji je, jaci, bolje sportski obrazovan, stalozeniji, koncentrisaniji i sta sve jos ne.
I to su cinjenice!
A da su prolazni, naravno da jesu. Iznenadjenja se desavaju zar ne, doduse ne tako cesto, zato se i zovu tako. Idemo ih iznenaditi