FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GANI60
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GANI60 » 29 jul 2015, 18:43

salle86 je napisao/la:Očekujem od uprave da za one koji budu uz Želju protiv Radnika na Grbavici cijena karti za revanš protiv Standarda bude 7-10-15 (valjda se ta cijena i očekuje, sa pokazom karte protiv Radnika na uvid).

A za one europske navijače +2.KM pa nek i dalje "čuvaju" keš za europe.
Željo se voli i protiv Balzana, i protiv Ferencvaroša, i protiv Borca, i protiv Standarda a bgm i protiv Radnika, Drine, Mladosti i sl.

Jaro moj nebi se sa tobom složio,ja kad kod mogu iz Tešnja dolazim na tekme bilo ko da igra samo što meni treba puno više keša u startu nego tebi.Nisi baš realan.Koliko si ti puta bio u Zenici,Gradačcu Tuzli I ostalim gradovima kada nam ŽELJO igra u gostima e vidiš ja sam tu malo ćešće jer mi je bliže logično.Godišnju imam dres uzeo tako da malo realnosti nije na odmet :salut: :bih:
AMAR AMAR OSIM OSIM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jul 2015, 18:44

Blagoje je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Blagoje je napisao/la:Kvesa je potpisao. Sta mi tu mozemo? Kako se moze stopirat transfer u ovom momentu?
klauzula je cudo :D
Daj boze da su je turili! :D

Zao mi Kvese, mater im njihovu kokosarsku! :twisted:
treba pustiti da prodje mjesec da primi makar jednu platu :lol: :lol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2015, 18:45

sergejevic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).
Dobro ba, samo iznosimo misljenja cemu tersluk. Meni je Zeljo svakako najbolji na svijetu.
Ja kako sam primjetio ti si od onih koji tersaju ovdje. Ja sam se malo nasalio jer ne vrijedi vise raspravljati o tome. Vidjecemo sve sutra, ja cu navijati za svog Zelju, a oni kojima se dize na Standard nek navijaju za njih da dodju u finale Kupa Uefa da mogu reci pitarima, eto ko je nas izbacio.
Ma sve ok, niko ti ne brani da pises, svi mi imamo svoje misljenje. Tvoja frustracija jer neko ima suprotno, to je zabrinjavajuce.

Ja sam bivsi sportista, doduse ne na tako velikom nivou i individualni je sport u pitanju, ali neko ko ima bolje uslove od tebe, godinama, sigurno ima i vece sanse. Jednostavno njegova superiornost te hendikepira i sjebe. Spremniji je, jaci, bolje sportski obrazovan, stalozeniji, koncentrisaniji i sta sve jos ne.
I to su cinjenice!

A da su prolazni, naravno da jesu. Iznenadjenja se desavaju zar ne, doduse ne tako cesto, zato se i zovu tako. Idemo ih iznenaditi ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jul 2015, 18:46

Mi sutra imamo minimalne sanse i vecina je toga svjesna. Ja bi bio prezadovoljan kad bi se vratili sa rezultatom kao protiv plzena ili nesto slicno tako.
Samo nek igraci daju svoj maksimum i sve ce biti ok.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jul 2015, 18:47

Elegant je napisao/la::P

slika
:urnebes: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 jul 2015, 18:48

GANI60 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Očekujem od uprave da za one koji budu uz Želju protiv Radnika na Grbavici cijena karti za revanš protiv Standarda bude 7-10-15 (valjda se ta cijena i očekuje, sa pokazom karte protiv Radnika na uvid).

A za one europske navijače +2.KM pa nek i dalje "čuvaju" keš za europe.
Željo se voli i protiv Balzana, i protiv Ferencvaroša, i protiv Borca, i protiv Standarda a bgm i protiv Radnika, Drine, Mladosti i sl.

Jaro moj nebi se sa tobom složio,ja kad kod mogu iz Tešnja dolazim na tekme bilo ko da igra samo što meni treba puno više keša u startu nego tebi.Nisi baš realan.Koliko si ti puta bio u Zenici,Gradačcu Tuzli I ostalim gradovima kada nam ŽELJO igra u gostima e vidiš ja sam tu malo ćešće jer mi je bliže logično.Godišnju imam dres uzeo tako da malo realnosti nije na odmet :salut: :bih:
u pravu si
mada na neki način treba natjerati euro/derbi navijače na stadion i protiv malih ekipa
na ovo moje gore dodaj člansku i onda je ok, pretpostavljam? :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jul 2015, 18:49

70.minut korner da desne strane ubacuje Dzelmic skace Bogdanovic i to jeeee gooool :D 0-1
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jul 2015, 18:50

Elegant je napisao/la::P

slika
gdje ce protiv ovako raspolozenog Kokota ,standard biti favorit, ne ide :D :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 29 jul 2015, 18:51

Vrijeme je da sutra Bajic da gol nije odavno.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jul 2015, 18:52

Enemy00 je napisao/la:Vrijeme je da sutra Bajic da gol nije odavno.
Ulijenio se..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 29 jul 2015, 18:53

corleone87 je napisao/la:
Ulijenio se..
100% i malo se umislio hoce nece, ali mislim da sutra sve dolazi na svoj mjesto.

Volio bi vidjeti Jocu i Diattu protiv Radnika od prve minute

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 29 jul 2015, 19:03

tm8782 je napisao/la:Generalno ljudi su bolji, jaci. To ne znaci da cemo se mi predati i skinuti gace odmah. Idemo odigrati muski ko na kosevu pa sta bude. Individualno su jaki kao i ferenc, ono sto mene ohrabruje jeste nas timski rad, duh, pozrtvovanost, broba... Jedna od prevaga koja nam ide u korist jeste da smo iskusnije za dvije jake utakmice u Evropi, gdje su ovi momci vidjeli da mogu i da znaju. Takodje olaksica bi mogla biti njihova neuigranost i "bojkot" trenera, gdje svi zele Geretca na klupi. Na stranu sve ove argumente, idemo se potuci muski pa sta bude, znamo da to nasi momci mogu i hoce.
To sam i ja spomenuo, u tome i leze nase najvece sanse.Individualno,ponavljam,jaci su mnogo,kakvi su timski ne znam.Samo znam da navijaci nisu zadovoljni,navikli su da gledaju puno boljeg standarda.Nov trener,u godini dana ne znam ni vise koji po redu.Ali standard je standard,samo fajterski,glavom na.kopacku,natopi dres znojem,popisaj krv i namucit cemo ih.A i da ih ne namucimo a da sve ti urade,mi cemo biti preponosni.I ovako smo.Volim te Željo!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 jul 2015, 19:05

@Neandertalac
Pokusao sam nekih deset puta da napisem post i da ti odgovorim, ali jednostavno ne mogu. Nisam frustriran jer mislis drugacije, svako ima pravo da pise sta mu je volja. Nadam se da cemo biti bolji na terenu sutra i donjeti dobar rezultat, jer je to vjerujem zeja svih nas.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 29 jul 2015, 19:07

Enemy00 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
Ulijenio se..
100% i malo se umislio hoce nece, ali mislim da sutra sve dolazi na svoj mjesto.

Volio bi vidjeti Jocu i Diattu protiv Radnika od prve minute
Nama je sigurno vrijeme da se poslije Liježa okrenemo našem prvenstvu kako god se utakmica završila a ova utakmica je definitivno prilika za njih dvojicu, čim više što nam Radnik nekoliko sezona nikako ne leži.
Zna li neko u koliko se igra tekma na Grbavici?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 jul 2015, 19:07

da sam ja taj koji ce sutra istrcati ubio bi ih i sakama i nogama. u takvoj sam energiji. ukoliko bar njih 9 od 11 ima istu energiju Standard nema sanse.
pleha im je mrtva!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 19:09

Bice ba sta bude i to je tako ako su kvalitetni razvalice nas ako nas krene cupacemo nesto uglavnom ja hocu da vidim da ginu na terenu i da daju svoj maksimum ako tako bude nema im ko sta zamjeriti niti prigovarati. Ja sam malo blesav pa vjerujem da cemo dobiti gore ne znam sto takav sam osjecaj imao i protiv Madjara mozda mi je samo sunce udarilo u glavu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jul 2015, 19:10

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 jul 2015, 19:10

za_zivot_cijeli je napisao/la:da sam ja taj koji ce sutra istrcati ubio bi ih i sakama i nogama. u takvoj sam energiji. ukoliko bar njih 9 od 11 ima istu energiju Standard nema sanse.
pleha im je mrtva!
:thumbup:
E bas to i ocekujem. Barem da ih namlatimo dobro i da ih natjeramo da se oznoje ako misle proci dalje.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 29 jul 2015, 19:14

Nasim igracima su najveca motivacija naše lijepe stjuardese.Za to se treba zahvaliti M-97 agenciji,skontali su oni u cemu je tajna uspjeha.Nisu se ljudi ovoliko vozali avionom od rođenja :D
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2015, 19:15

sergejevic je napisao/la:@Neandertalac
Pokusao sam nekih deset puta da napisem post i da ti odgovorim, ali jednostavno ne mogu. Nisam frustriran jer mislis drugacije, svako ima pravo da pise sta mu je volja. Nadam se da cemo biti bolji na terenu sutra i donjeti dobar rezultat, jer je to vjerujem zeja svih nas.
:thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Google [Bot], Jurica95, knoa, perun, SarajevoAC i 46 gostiju.