Kako sam uspio upratiti jedina TV kuća koja prenosi tekmu je Face TV.komax je napisao/la:Zna li neko da li utakmicu prenosi neka strana tv na satelitu ?
Samo mi je nekako nerealno da samo oni rade prenos, to znači da su platili da se snima i sve ostalo što ide sa tim baš ono full fullova

A i nema mi logike da se ne prenosi na nekom kanalu u Belgiji, možda samo šuplja kvazi novinara.
Edit:
EKSKLUZIVNO: FACE TV je osigurao ekskluzivna svjetska prava za prijenos prvog susreta Trećeg pretkola Evropske lige između Standarda iz Liježa i našeg Željezničara koja se igra sutra u Liježu. FACE će biti jedina televizijska stanica u svijetu koja će prenositi ovaj susret. Ovaj prijenos je poklon svim ljubiteljima sporta i građanima Bosne i Hercegovine, kao i još jedna potvrda naših napora da osiguramo najkvalitetnije sportske sadržaje u našem programu.
Specijalna emisija posvećena ovom fudbalskom spektaklu na našem programu počinje u 19:45 sati, a susret između Standarda i Željezničara je na našem programu od 20:30 sati. U toku specijalne emisije prognoze susreta i analize puta Željezničara do Trećeg pretkola će komentirati poznati sportski radnici i novinari.
Uz direktan prijenos na našem programu, FACE također priprema specijalni program gledanja ovog susreta u My FACE-u. Dođite da bodrimo "Plave" s Grbavice u najboljoj i najvatrenijoj atmosferi u gradu!