Evo sastava! SRETNO ZELJO ljubavi moja!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Svi linkovi koje ja imam idu na FACE, tako da je izgleda Senad odradio posao i hvala mu na tome.komax je napisao/la:Zna li neko da li utakmicu prenosi neka strana tv na satelitu ?
Koliko sam upućen Standard je na svojoj stranici obezbjedio stream za svoje navijače.EdoM je napisao/la:Svi linkovi koje ja imam idu na FACE, tako da je izgleda Senad odradio posao i hvala mu na tome.komax je napisao/la:Zna li neko da li utakmicu prenosi neka strana tv na satelitu ?
izgleda 16jovanmaksimovic je napisao/la:mladenovic od pocetka igrafino... koji broj nosi dule?
može link na ppcorleone87 je napisao/la:Mađari nam pravo zahvalni za podršku..Evo na glavnoj ultras stranici podijelili sliku Manijaka sa zvanicne uz podrsku..
moze link i meni na pp pašacorleone87 je napisao/la:Mađari nam pravo zahvalni za podršku..Evo na glavnoj ultras stranici podijelili sliku Manijaka sa zvanicne uz podrsku..
Pisalo se nesto malo o tome, ocekuje se nekih 10.000 njihovih.DzoleZeljo je napisao/la:Zna li netko hoce li pun stadion biti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.