FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 30 jul 2015, 19:21

Batva je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:zlajci jel sigurno to za stand sa sezonskim prije tekme? dolazi par momaka iz dijaspore pa da im ne uzimam danas ili sutra dzaba!
Ako je Zlajci rekao da ce biti i u subotu, onda vjeruj da hoce. Ne brini, samo vi dodjite pred tekmu i kupite. :njanjanja:
ma ja sam vec kupio ;) ovo su dijasporaska posla, svetinja na prvom mjestu ;)
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 jul 2015, 20:16

Fukaratz

Sta imas ti protiv dijaspore
:tralala:
Sezonske su blizu 600 ja sam odusevljen nismo nikada posle rata ovako prodali..
Akobogda da ekipa proradi.i to je to.
Mozes misliti da SE plasiramo u evropu koliko BI otislo.
Vidimo SE u subotu raja
:kralj:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2015, 20:26

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Trebalo bi produziti prodaju sezonskih do naredne domace utakmice protiv Borca, za raju koja nije zbog raznih razloga uspjela kupiti.
naprimjer,kojih razloga :? :roll: ....prodaju se mjesec dana...da si prosjak i da zivis ispod kontejnera do sad bi naprosio i skucko 50 smijesnih maraka da citavu sezonu gledas voljeni klub...u petak to treba zakljucit sa Bozijom pomoci....a ostali SLOBODASI nek se fino sabiru za cenera u 15 dana..i to su smijesne pare za nekog ko voli Slobodu....tako ce jos vise pomoci voljenom klubu...e sad,naci su i ja 1001 k u r a c da ne kupim sezonsku,ne odem na utakmicu,ne odem na gostovanje...tezak zivot,nema se para,porodica,trte-mrte kuknjava kuknjava ....zato fino i lagano u petak navece zatvorit to sa sezonskim i sretno prijatno ba :wave: :wave:

Imaj milosti ,ljudi su plaćali Vitreta uz Ramazan.Pa bajramluci.Neka produže sa prodajom do Borca , pa ko hoće neka kupi.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jul 2015, 20:28

nemam nista brate protiv dijaspore sve dok pomazu svetinju :D
Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 jul 2015, 20:57

fukaratz je napisao/la:
Batva je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:zlajci jel sigurno to za stand sa sezonskim prije tekme? dolazi par momaka iz dijaspore pa da im ne uzimam danas ili sutra dzaba!
Ako je Zlajci rekao da ce biti i u subotu, onda vjeruj da hoce. Ne brini, samo vi dodjite pred tekmu i kupite. :njanjanja:
ma ja sam vec kupio ;) ovo su dijasporaska posla, svetinja na prvom mjestu ;)
Usljed velike potražnje naš klub je omogućio prodaju sezonskih ulaznica i na dan prve domaće utakmice u ovoj sezoni. Podsjećamo, FK Sloboda je domaćin Rudaru iz Prijedora, a utakmica se igra u subotu sa početkom u 17:30 sati. Sezonske ulaznice će se moći kupiti na biletarnicama Zapadne tribine Stadiona Tušanj. Ovim gestom se izlazi u susret i svim navijačima FK Sloboda koji dolaze iz obližnjih gradova te nisu bili u prilici kupiti sezonsku ulaznicu tokom kampanje koja je počela 29.juna. (fksloboda.ba)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 jul 2015, 21:32

Nakon danasnjeg treninga rekao bih da je najveci problem realizacija igraca kako veznih tako i spiceva na sto je Musemic burno reagovao. Upravo smo taj problem imali u Zenici bez onog upotrebljivog ubitacnog pasa, ponajvise je kritikovao Govedaricu i Ahmetovica. Koliko sam uspio primjetiti u prvoj postavi na golu je bio Hamzabegovi, stoperski tandem su cinili Moranjkic i Mehmedagic, na bekovski pozicijama Efendic i Ivetic. Sredinu terena su cinili Ordagic i Saric ( Prses je kasnije zamjenio mjesta sa Saricem na njegovoj poziciji i izgleda da je on njegova zamjena ) ispred ovog dvojca je bio Zeba dok su na krilima bili GOvedarica na lijevom a na desnom Veselinovic i mislim da ce on startati umjesto Mehidica kasnije ga je upravo ovaj zamjenio. Spic je bio Ahmetovic koji je pokazao manjak koncetracije u mnogim momentima.

Govedarica je strasno talentovan momak ali jednostavno u kljucnim momentima odabere pogresan potez kada treba sutirati on doda a kada treba dodati on sutira to je i Musemic primjetio pa je konstantno sugerisao ponajvise na njegovoj igri isto to je cinio i Ivetic koji je pravi lider. Ordagic je danas imao nekoliko finih poteza kao i standardni Zeba. U jednom momentu Musemic govori dvojcu Ordagic-Saric da ne mogu ici obojica u napad istovremeno da neko obavezno mora ostati kao osigurac.

Nisam cuo za kojeg je igraca vidno iznerviran rekao nece mi igrati dok sam ja trener odmah ga salji u rezerve rece pomocniku al sam cuo kada rece istom za Mehidica "pa on ne zna desnom loptu voditi kao da je lopatom vodi zar je moguce citav zivot sa loptom a da ne znas pas odigrati :urnebes:

Mogu samo reci da kada Skahic i Kostic dodju kakva ce to odbrana da bude strasno dobro momci kao da igraju godinama zajedno, Skahic iznosi loptu iz svog sesnasterca kao veznjak :tokralju:

Fizicka spremnost odlicna tehnicki potkovani igraci jos samo da se sve kockice posloze i uzivancija moze da pocne :njanjanja:
samo Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 jul 2015, 22:33

Moguce da ce onda upravo Skahic i Kostic igrati stoperske pozicije, a Mehmedagic biti gurnut naprijed na zadnjeg veznog.
Jedan grad, jedna ljubav!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 jul 2015, 22:35

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2015, 22:59

merak je napisao/la:Nakon danasnjeg treninga rekao bih da je najveci problem realizacija igraca kako veznih tako i spiceva na sto je Musemic burno reagovao. Upravo smo taj problem imali u Zenici bez onog upotrebljivog ubitacnog pasa, ponajvise je kritikovao Govedaricu i Ahmetovica. Koliko sam uspio primjetiti u prvoj postavi na golu je bio Hamzabegovi, stoperski tandem su cinili Moranjkic i Mehmedagic, na bekovski pozicijama Efendic i Ivetic. Sredinu terena su cinili Ordagic i Saric ( Prses je kasnije zamjenio mjesta sa Saricem na njegovoj poziciji i izgleda da je on njegova zamjena ) ispred ovog dvojca je bio Zeba dok su na krilima bili GOvedarica na lijevom a na desnom Veselinovic i mislim da ce on startati umjesto Mehidica kasnije ga je upravo ovaj zamjenio. Spic je bio Ahmetovic koji je pokazao manjak koncetracije u mnogim momentima.

Govedarica je strasno talentovan momak ali jednostavno u kljucnim momentima odabere pogresan potez kada treba sutirati on doda a kada treba dodati on sutira to je i Musemic primjetio pa je konstantno sugerisao ponajvise na njegovoj igri isto to je cinio i Ivetic koji je pravi lider. Ordagic je danas imao nekoliko finih poteza kao i standardni Zeba. U jednom momentu Musemic govori dvojcu Ordagic-Saric da ne mogu ici obojica u napad istovremeno da neko obavezno mora ostati kao osigurac.

Nisam cuo za kojeg je igraca vidno iznerviran rekao nece mi igrati dok sam ja trener odmah ga salji u rezerve rece pomocniku al sam cuo kada rece istom za Mehidica "pa on ne zna desnom loptu voditi kao da je lopatom vodi zar je moguce citav zivot sa loptom a da ne znas pas odigrati :urnebes:

Mogu samo reci da kada Skahic i Kostic dodju kakva ce to odbrana da bude strasno dobro momci kao da igraju godinama zajedno, Skahic iznosi loptu iz svog sesnasterca kao veznjak :tokralju:

Fizicka spremnost odlicna tehnicki potkovani igraci jos samo da se sve kockice posloze i uzivancija moze da pocne :njanjanja:
Svaka čast ,odličan prikaz treninga.Meni je drago da se Veselinović nameće na desnoj strani.Tako da još samo ostaje ostaje otvoreno pitanje desnog beka. Mehidić na žalost ne zna igrati po desnoj strani.Ordagić i Sarić jednostavno ne funkcionišu u tandemu.No tu je Musemić , riješit će on ovu križaljku.Danas sam mahsuz virio na prozore od zahoda ispod "Sjevera".Instalacije komplet urađene(voda ,kanalizacija) , keramika postavljena. Samo pustiti vodu i otključati za utakmicu.NARAVNO I POKOSITI AMBROZIJU OD METAR VISINE NA SAMOM ULAZU NA STUBIŠTE .
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jul 2015, 23:06

Husref ne može tražit' od Ordagića ili Sarića da budu osigurači, prvo što su to igrači koji nemaju izražene defanzivne sposobnosti, a drugo, samim tim što su kreativci, ofanzivno orjentisani igrači, to ih vuče naprijed i zanemare defanzivu :zviz: ako hoće osigurač u veznom redu, neka ubaci destruktivca :!:

bojim se da će Sloboda izgubit' još bodova, upravo zbog takvog veznog reda :roll:

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 30 jul 2015, 23:08

Kakav je ovaj Radovanovic :?:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2015, 23:10

Pojačanje u napadu Zeničana Igor Radovanović novi igrač Čelika Piše: D. Kurbegović Danas, 22:39 Nogometaši Čelika danas su dobili i posljednje pojačanje u ljetnom prelaznom roku. Rukovodstvo kluba konačno je dovelo napadača na Bilino polje, nije to zvučan igrač poput Stokića, Hadžića ili Fajića, ali angažovanjem 29-godišnjeg Igora Radovanovića, crno-crveni su dobili na širini u napadu, ali i sastavu. Igor Radovanović iskusan je napadač, koji je u svojoj karijeri nosio dres Slavije,Željezničara Slobode, rumunski ekipa Panduri i Ceahlula, belgijskog Tienena, te slovenski Domžala. Posljednji klub za koji je Radovanović nastupao, bila je tuzlanska Sloboda, a na Bilinom polju bi trebao ostati narednih godinu dana. Zeničani su tako angažovali i šesto pojačanje, nakon Baraća, Popovića, Oglečevca, Bučana i Čolića, te su zaključili prelazni rok. Čelik će u subotu gostovati Olimpicu u Lukavici, te će pokušati nastaviti sa dobrim igrama i eventualno izvući pozitivan rezultat.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/igor-rad ... ika/168186
DRAGO MI JE DA JE RADOVANOVIĆ PRONAŠAO KLUB. NJEMU JE U SLOBODI UČINJENA NEPRAVDA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2015, 23:16

Chinaglia je napisao/la:Husref ne može tražit' od Ordagića ili Sarića da budu osigurači, prvo što su to igrači koji nemaju izražene defanzivne sposobnosti, a drugo, samim tim što su kreativci, ofanzivno orjentisani igrači, to ih vuče naprijed i zanemare defanzivu :zviz: ako hoće osigurač u veznom redu, neka ubaci destruktivca :!:

bojim se da će Sloboda izgubit' još bodova, upravo zbog takvog veznog reda :roll:
Ja stičem dojam da je igra Slobode bez" famoznog Sarića nezamisliva".Boga mi će Musemić biti izložen kritici publike zbog ovog momka.Živi bili....
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2015, 23:19

firefirefirely je napisao/la:Kakav je ovaj Radovanovic :?:
Pravi centarfor.
Ja volim FK Tuzla City

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 jul 2015, 23:20

firefirefirely je napisao/la:Kakav je ovaj Radovanovic :?:
Za nase uslove je odlican igrac, kod nas prosle sezone odigrao par utakmica i zabio 3 gola Celiku, Zrinjskom i Travniku, ali ga je povreda
zeznula, sad koliko je on spreman to je pitanje i to veliko i da li ce vam biti od pomoci, jer ga je povreda bas yebala i nije igrao godinu dana.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jul 2015, 23:34

sloboda72 je napisao/la:Pojačanje u napadu Zeničana Igor Radovanović novi igrač Čelika Piše: D. Kurbegović Danas, 22:39 Nogometaši Čelika danas su dobili i posljednje pojačanje u ljetnom prelaznom roku. Rukovodstvo kluba konačno je dovelo napadača na Bilino polje, nije to zvučan igrač poput Stokića, Hadžića ili Fajića, ali angažovanjem 29-godišnjeg Igora Radovanovića, crno-crveni su dobili na širini u napadu, ali i sastavu. Igor Radovanović iskusan je napadač, koji je u svojoj karijeri nosio dres Slavije,Željezničara Slobode, rumunski ekipa Panduri i Ceahlula, belgijskog Tienena, te slovenski Domžala. Posljednji klub za koji je Radovanović nastupao, bila je tuzlanska Sloboda, a na Bilinom polju bi trebao ostati narednih godinu dana. Zeničani su tako angažovali i šesto pojačanje, nakon Baraća, Popovića, Oglečevca, Bučana i Čolića, te su zaključili prelazni rok. Čelik će u subotu gostovati Olimpicu u Lukavici, te će pokušati nastaviti sa dobrim igrama i eventualno izvući pozitivan rezultat.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/igor-rad ... ika/168186
DRAGO MI JE DA JE RADOVANOVIĆ PRONAŠAO KLUB. NJEMU JE U SLOBODI UČINJENA NEPRAVDA.
Koja ba nepravda, covjek je imo povredu kakvu je imo, i pored te povrede imo je sva redovna primanja (sto bi tesko gdje drugo u takvoj situaciji u BiH imo) i plus u jednom intervjuu je izjavio da su on i Azmir popola snosili troskove operacije i rehabilitacije.

A to sto se nije uspio nametnut nakon oporavka to je njegov problem.
Ta prica o nepravdi ti ne pije vodu nimalo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2015, 00:27

Ma realno sra sta je to losiji Radovanovic od Sarica, Efendica, Krpica i takvih? Odlican potez Celika.. Momka smo neopravdano izvabacili osim ako ima fizickih problema jer je znanjem ispred dosta nasih recimo "prvotimaca"..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2015, 00:52

Igor je dobar, al' kao što izreka kaže: "ne bodi se s rogatim"

đe će ko sa bogaotacom :bow:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 jul 2015, 00:57

Chinaglia je napisao/la:Igor je dobar, al' kao što izreka kaže: "ne bodi se s rogatim"

đe će ko sa bogaotacom :bow:
mali mujka je za njega ronaldo.brzinom,tehnikom,sutem..cime hoces.
iskreno volio bi da husref progleda i koristi malog na prirodnoj poziciji.klasicnog SPICA,
nego da forsira krpica...od 20 SANSI,udje jedna.**** to
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2015, 01:01

I Efendic je bio poluspic haha..

Istina je da je Radovanovic bio maler, a inace je Slobodi u prvim kolima bio korisniji nego Ahmetovic i Krpic citavu polusezonu.. Pusezonu je izvukao Zeba..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.