Nakon danasnjeg treninga rekao bih da je najveci problem realizacija igraca kako veznih tako i spiceva na sto je Musemic burno reagovao. Upravo smo taj problem imali u Zenici bez onog upotrebljivog ubitacnog pasa, ponajvise je kritikovao Govedaricu i Ahmetovica. Koliko sam uspio primjetiti u prvoj postavi na golu je bio Hamzabegovi, stoperski tandem su cinili Moranjkic i Mehmedagic, na bekovski pozicijama Efendic i Ivetic. Sredinu terena su cinili Ordagic i Saric ( Prses je kasnije zamjenio mjesta sa Saricem na njegovoj poziciji i izgleda da je on njegova zamjena ) ispred ovog dvojca je bio Zeba dok su na krilima bili GOvedarica na lijevom a na desnom Veselinovic i mislim da ce on startati umjesto Mehidica kasnije ga je upravo ovaj zamjenio. Spic je bio Ahmetovic koji je pokazao manjak koncetracije u mnogim momentima.
Govedarica je strasno talentovan momak ali jednostavno u kljucnim momentima odabere pogresan potez kada treba sutirati on doda a kada treba dodati on sutira to je i Musemic primjetio pa je konstantno sugerisao ponajvise na njegovoj igri isto to je cinio i Ivetic koji je pravi lider. Ordagic je danas imao nekoliko finih poteza kao i standardni Zeba. U jednom momentu Musemic govori dvojcu Ordagic-Saric da ne mogu ici obojica u napad istovremeno da neko obavezno mora ostati kao osigurac.
Nisam cuo za kojeg je igraca vidno iznerviran rekao nece mi igrati dok sam ja trener odmah ga salji u rezerve rece pomocniku al sam cuo kada rece istom za Mehidica "pa on ne zna desnom loptu voditi kao da je lopatom vodi zar je moguce citav zivot sa loptom a da ne znas pas odigrati
Mogu samo reci da kada Skahic i Kostic dodju kakva ce to odbrana da bude strasno dobro momci kao da igraju godinama zajedno, Skahic iznosi loptu iz svog sesnasterca kao veznjak
Fizicka spremnost odlicna tehnicki potkovani igraci jos samo da se sve kockice posloze i uzivancija moze da pocne