rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja ne znam da li je ovo do ovog prenosa, stream-a ili šta li je ovo bilo ali mene nije nešto atmosfera odnosno navijanje njihovih navijača dojmilo. Mi smo za ove svemirski brod u navijanju. Da Koševo ima krov oni ne bi znali šta ih je snašlo. Ovo su klasični krov navijači ko naši pitari kad dođu na naš sjever. Doduše mi smo ovima atraktivni ko nama oni s Malte.
Ma njihovo navijanje u grupama i sa puno bubnjeva, onako laganini. I mi zato trebamo na Kosevu izvrsiti veliki pritisak sa tribina i jug i istok i zapad citavu utakmicu da ih nosimo, da se ovi zijane.
Ja vjerujem u Odu i ove momke. Mozda sam sad previse optimistican ali nam dajem nekih 40% sansi za prolazak. Puno toga ce utjecati. I losiji teren i atmosfera i nase iskustvo protiv Ferenca se vidjelo da ekipa koja nas je tamo "izdominirala" da ovdje nije imala cistih sansi. Moze se igrati to je tacno, bez zalijetanja i pametno imacemo mi svoje prilike.
Prvo svi u nedjelju u Dolinu da momci vide da smo tu i kad nije Evropa. Volim te Zeljkane!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.