FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Juventinisimo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2015, 00:41

Danas sam naucio nesto novo..napadac koji ne zabije gol nije igrac...sve ostalo sto uradi se ne broji... :urnebes:

Rijad je u drugom odradio ROVOVSKI posao...u prvom nije nista ni mogao..svi bili pogubljeni pod dojmom da igraju protiv NEPOBJEDIVE, svemirske ekipe..

Najdraze od svega da su ovi momci vidjeli da mogu...samo ozbiljniji pristup, trka, markiranje i brza igra...

Zadnih 5 minuta...nisam siguran kako takve stvari neutralisati...zasto panicariti?? Jos Baho unese dodatnu nervozu.. :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 jul 2015, 00:41

Daj ba prestanite secirati naše igrače na proste faktore. Da su savršeni ne bi igrali ovdje za sitniš.
Drugo, nas ne bi zadovoljilo dok ne bi imali kombinaciju Reala, Barcelone i Bayerna.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 31 jul 2015, 00:42

Koji potencial iz mrtvi se dic i odigrat drugo poluvrijeme nako!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 00:46

Elegant je napisao/la:Sta mislite za revans Diata od pocetka, Kokot izmjena ? :think:
Sumnjam u tu mogućnost, Kokot je zlata vrijedan ako ništa konstantno pomaže svom beku i dobro brani prostor plus je iskusan što će biti vrlo važno u revanšu.

A gledam sad ovu reprizu na Faceu, ona prilika malo poslije gola što nisu prikazali (jer su puštali snimak Ognjevog gola) bila stativa za nas? Čujem sad Baho kaže stativa, a u kafiću se komentator ništa nije čuo od buke.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 31 jul 2015, 00:46

Svaka im čast na drugom poluvremenu, presretan sam zbog gola. I dalje ne mogu da vjerujem kolika razlika u kvaliteti između dva poluvremena, na poluvremenu sam pisao da su ubili hljeb u nama, kao što i jesu.

Ono što je dobro u revanšu je da je 0-0 aktivan rezultat tokom cijele utakmice, ako se uspijemo odbraniti. Živo me zanima šta je Oda zamislio za revanš. I kako namjerava suprotstaviti se Radniku, izvući barem i minimalnu pobjedu a poštedjeti igrače što je više moguće. I psihički ih spremiti za tu tekmu, jer će im biti Standard u glavama.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 31 jul 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2015, 00:47

Ima i Standard poprilično tešku utakmicu za vikend.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 jul 2015, 00:48

Ja ne znam da li je ovo do ovog prenosa, stream-a ili šta li je ovo bilo ali mene nije nešto atmosfera odnosno navijanje njihovih navijača dojmilo. Mi smo za ove svemirski brod u navijanju. Da Koševo ima krov oni ne bi znali šta ih je snašlo. Ovo su klasični krov navijači ko naši pitari kad dođu na naš sjever. Doduše mi smo ovima atraktivni ko nama oni s Malte.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2015, 00:49

Virtu4l je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da je nas tim jos barem 20% bolje fizicki pripremljen mi bi bili ko bombona.
Mi smo fizički izdominirali dvije mnogo kvalitetnije ekipe od nas.
:thumbup:
Samo da dodam...mi smo stojali daleko od njihovih igraca..to je bio problem...oni se okretali sa loptom kako su htjeli u prvom..cim smo se malo priblizili..druga prica..
U kvalitet necu ulaziti...nismo istog misljenja.. :mrgreen: ali o (ne)iskustvu se ima puno toga reci...to je nasa boljka od rata na ovamo.."zeleni" smo uvijek na medjunarodnoj sceni..probicemo led ove godine, ako Bog da.. :thumbup:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 31 jul 2015, 00:49

Virtu4l je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da je nas tim jos barem 20% bolje fizicki pripremljen mi bi bili ko bombona.
Mi smo fizički izdominirali dvije mnogo kvalitetnije ekipe od nas.
Slazem se s tobom. Da je Standard fizicki dominantniji u odnosu na nas razbili bi nas. A protiv Ferenca smo zaustavili ona dva atleticara Somalyu i Lamaha koji bi na 800 metara Tuku razbili.

U ovoj danas utakmici definitivno nas problem nije bio fizicka sprema jer da je tako ne bi letili u drugom poluvremenu do samog kraja utakmice. A sta se desilo u prvom poluvremenu u glavama nasih igraca ko ce to znati, vjerovatno su previse respektovali protivnika a onda nas je malo uzdrmao i onaj autogol.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 31 jul 2015, 00:50

Šta li je Odović rekao na poluvremenu? Šta god da je, treba staviti u udžbenike.
Nakon dugo godina, ekipa ima karakter, nismo pali i primili 5 već se dohavizali i mogli i remizirat.
Prolazimo ovo!

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 31 jul 2015, 00:50

Virtu4l je napisao/la:Ima i Standard poprilično tešku utakmicu za vikend.
varegem kući u subotu u 18-00

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 jul 2015, 00:50

Kerim MEMIJA - 19 godina - 90 minuta
Amir HADŽIAHMETOVIĆ - 18 godina - 90 minuta
Damir SADIKOVIĆ - 20 godina - 90 minuta
Rijad BAJIĆ - 21 godina - 90 minuta

Dženis BEGANOVIĆ - 18 godina - 12 minuta

SVAKA ČAST MOMCI ...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 00:50

Belgija je to, doci ce njih oko 1k ovde ...

1k * 20 km = :thumbup:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 31 jul 2015, 00:51

Haos ce biti u cetvrtak sigurno. Treba napraviti mozda paket ulaznica za Radnik i Standard? Odlicno vrijeme za 7 dana, nocni termin, bolji protivnik, sve predispozicije za savrsenu noc. Klub bi morao opet potegnuti da nas bude sto vise, mada ja ocekujem slicnu posjetu kao protiv Ferenca jer se i tada raja nalozila nakon pobjede, ali je losa stvar bio termin utakmice.

FORZA ŽELJO !
FORZA ZELJO

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2015, 00:52

Halalio bi PET titula za redom, da Zeljo tih pet godina udje u grupe EL...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 jul 2015, 00:53

samoplavo je napisao/la:Šta li je Odović rekao na poluvremenu? Šta god da je, treba staviti u udžbenike.
Nakon dugo godina, ekipa ima karakter, nismo pali i primili 5 već se dohavizali i mogli i remizirat.
Prolazimo ovo!
Ma vjerovatno isto što i u Budimu. U Budimu im je održao govor u stilu šta se ba prepali, nisu Real, mi smo Željo najveće sportsko ime države i sl. To mu je bio veći dio priče.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 jul 2015, 00:56

slika

momci sutra dolaze u 11
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 31 jul 2015, 00:57

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja ne znam da li je ovo do ovog prenosa, stream-a ili šta li je ovo bilo ali mene nije nešto atmosfera odnosno navijanje njihovih navijača dojmilo. Mi smo za ove svemirski brod u navijanju. Da Koševo ima krov oni ne bi znali šta ih je snašlo. Ovo su klasični krov navijači ko naši pitari kad dođu na naš sjever. Doduše mi smo ovima atraktivni ko nama oni s Malte.
Ma njihovo navijanje u grupama i sa puno bubnjeva, onako laganini. I mi zato trebamo na Kosevu izvrsiti veliki pritisak sa tribina i jug i istok i zapad citavu utakmicu da ih nosimo, da se ovi zijane.
Ja vjerujem u Odu i ove momke. Mozda sam sad previse optimistican ali nam dajem nekih 40% sansi za prolazak. Puno toga ce utjecati. I losiji teren i atmosfera i nase iskustvo protiv Ferenca se vidjelo da ekipa koja nas je tamo "izdominirala" da ovdje nije imala cistih sansi. Moze se igrati to je tacno, bez zalijetanja i pametno imacemo mi svoje prilike.
Prvo svi u nedjelju u Dolinu da momci vide da smo tu i kad nije Evropa. Volim te Zeljkane!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 jul 2015, 01:01

Ima li gdje lista ekipa ko ja će biti u play off-u da malo maštam. Vjerovatno će biti nosioca i onih koji su prošli treće pretkolo, ali i onih koji ispadnu iz lige šampiona ili kako već. Može li neko pojasniti šta bi nas moglo zapasti. Ima li iko da bi mogao biti slabiji od ovog Standarda.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 01:01

Sljedece sedmice kako stvari stoje od 5-tog pa sve do 12-tog opet temp. do 40 *C..Olaksavajuca okolnost sto ce se igrati nocni termin..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, avalPacidoroP, Paromlinac, SAMOREALN0, WeekendOffender i 44 gosta.