Ja bi to pustio prvi dan . . .klasik je napisao/la:Mnogi ce se danas iznenadit kad vide kako se publika isfiltrirala, cinjenica jest da je preskupo 10 KM, cinjenica jest da se mogla vrlo povoljno nabavit sezonska, al cinjenica je da mnogi (narocito penzioneri) nisu upoznati sa tim svim, i mnogi ce danas se iznenadit kad dodju na kapiju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam da vas boli ona stvar što ja neću doći, nisam vas ni pitao za mišljenje, iznosim svoje kao i vi. Imam yebeno pravo reći da neću platiti cenera da bih gledao raspalu fildžan ligu.
Forza Milan!
Pa sto se trudis onda biti zanimljiv ?Maestro21 je napisao/la:Znam da vas boli ona stvar što ja neću doći, nisam vas ni pitao za mišljenje, iznosim svoje kao i vi. Imam yebeno pravo reći da neću platiti cenera da bih gledao raspalu fildžan ligu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Takvi su većina. Znam dosta koji su nekad pratili Slobodu (do relativno skoro), sad im je puno dati i 1 KM. Ostalo su sve izgovori. Dadi i Solinašu nije problem podijeliti, a našim jeste platiti sezonca (sebi) . .Maestro21 je napisao/la:Znam da vas boli ona stvar što ja neću doći, nisam vas ni pitao za mišljenje, iznosim svoje kao i vi. Imam yebeno pravo reći da neću platiti cenera da bih gledao raspalu fildžan ligu.
I nemoj...takvim ko ti i nije mjesto na Tusnju.Ciroljubci... 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Tim ljudima iz principa je mrsko dati za Slobodu 10 km,mislim bilo im je puno i 5 davati,ali im nije mrsko iz principa platit cenera da u vivi gledaju "pevace i pevaljke" fus kategorije i iskesirat 100 maraka za jednu noc..
Sto se tice posjete,vidjecemo koliko ce doci ljudi,mada veceras je brodolom,nadam se makar vise od 2 hiljade..

Sto se tice posjete,vidjecemo koliko ce doci ljudi,mada veceras je brodolom,nadam se makar vise od 2 hiljade..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakav Ćiroljubac druže, bio sam ja na tribinama sto godina prije Ćire.
Forza Milan!
Mislim figurativno,Slobodu volis ili ne volis.Cijena karte ne moze uticat na tvoj dolazak na Tusanj
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ljudi sad vidje poruke sad dosao kuci.krecem odma bicu u 5 Dole u bosni.batva tebi je blizu kreni odma.bijela majica na meni.crna torbica oko pojasa.hajmo braco
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mojne mi tako protiv Milana, crveno-crni forever, bio Milan ili Sloboda.fukara87 je napisao/la:kakav bolan princip ? dovoljno dokazujes da ti nije stalo do Slobode i da nisi nikakav navijac, nego prihvati se ti Milana raspalog i navijaj za te zabare
I fakat napadate covjeka bezveze samo zato sto smo vecina nas kupili sezonsku i nafurali se na jaku Slobodu. Necu ja sad kupovati i semafor novi, srediti mokri cvor na tribini i milion i jedan kurrac u klubu da gledam jaku i Evropsku Slobodu. Valjda ta ista Sloboda treba da gradi jak tim, jaku infrastrukturu, pocne praviti neke rezultate i kao takva s obrazom da poveca cijenu karata i zahtijeva od nas da dolazimo u vecem broj. To je cista logika.
Karte su preskupe za nase uslove, kompenzacija tome je jeftina sezonska karta ko je u mogucnosti da je kupi, a mnogi nisu ni to, ali eto furajmo pricu kako trebaju preskakati Vivu i Tomu, ne castiti ribu picem, preskociti obrok kod kuce i tako dalje... najveci propust trenutno je po meni uskracen popust na sezonsku penzionerima, RVI osobama, pa ako treba i djeci sehida, jer na taj nacin i tim osobama izlazis u susret, takodjer i polusezonska karta pa da masa nas odgleda prvi dio prvenstva i ako bude zadovoljna pravljenjem evropske Slobode onda imaju mogucnost kupovine i sezonske za drugi dio.
Nekako se moraju privuci svi stalezi, pomoci kako je moguce.
Solinas - svraticu
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sretno vam bilo.Kvalitet je na vasoj strani.Bitno je pročepiti bunker,a onda trpaj.Najnegledaniji igraju fudbal,al ne sumnjam u visoku pobjedu Slobode.LP.iz grada Zmaja..........
-
dzekooooTz
- Kontakt:
STJEPANOVIC U PRVOJJJ
IDEMO **** CEMO IM MAJKU MAJCINUU SVI NA SJEVERR !
IDEMO **** CEMO IM MAJKU MAJCINUU SVI NA SJEVERR !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
VODIMO 1-0 slabo nesto Fukara sta je ovo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
2-0, Efendic. Ovi sa ss.ba kasne po 15 minuta
Ispravka, Moranjkic, 6 a ne 8. Lose sam vidio
Ispravka, Moranjkic, 6 a ne 8. Lose sam vidio
Jedan grad, jedna ljubav!
Mogli smo im napuniti mrezu, ali nismo imali ni srece ni spretnosti. Mehidic i Ahmetovic danas bili dobri, odbrana solidna, kao i bekovi (mada opet Efendic brlja i brlja, ali imao je i par finih poteza). Zeba ponovo slab, par poteza imao, ali nije to jos onaj Zeba iz prosle sezone. Veselinovic bi mogao biti dobro pojacanje, vidilo se i danas, dok me Govedarica danas nije odusevio, iako se mnogo trudio i trcao, ali jos tu nesto ne stima.
Ordagic igrac utakmice, momak razvalio danas.
Ordagic igrac utakmice, momak razvalio danas.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ordagic kralj.bogotac.
Ahmetovic odlican.
Kasnije lijepim slike SA tekme.
Azmir babuka.obeco mi je u utorak u pola sest slike za sinove.SA njim zebom skim hocu.
Batva
Djece mi ceko ja do 5.15
Ahmetovic odlican.
Kasnije lijepim slike SA tekme.
Azmir babuka.obeco mi je u utorak u pola sest slike za sinove.SA njim zebom skim hocu.
Batva
Djece mi ceko ja do 5.15
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
dzekooooTz
- Kontakt:
sta je ovo sa fukara vise ih u zenici bilo katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.