FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 01 avg 2015, 20:23

Odlicna posjeta na Zapadu, dosta ljudi je kupilo karte, a ne znam kako je prosla kupovina sezonskih danas, dok je Sjever standardno poprazan bio. Fukare zakazale, vidi se da to ne ide ovako. Na poneko gostovanje i sto nas se skupi u dobroj brojci je zato sto ode nas starije raje koja je Slobodu prati preko 15-20 godina pa iz cejfa odemo away.
Moja procjena: 2000-2500 ljudi danas bilo na Tusnju.

Nesto se mora pod hitno uraditi po pitanju vracanja Fukara na Sjever, jer nam treba dobra atmosfera na stadionu.

Solinas - tako nekako sam i ja bio tu, sa 2 rodjaka, nigdje bijele majice i "****" :mrgreen:
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 01 avg 2015, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 avg 2015, 20:26

Mimoisli smo SE.izgleda.
Ostavicu ti broj u PP idemo na pivo.
Batva imal dje masazerka da dolazi na adresu.haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 avg 2015, 20:32

Sibni broj.

A probaj na Sickom je naci haha. Ili, u prvi taxi koji sjednes, a da je mladji momak, pitaj i dace ti broj. Mimeta iz Naselja znas, i on sad taxira ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 avg 2015, 20:39

Maestro21 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.
kupiš sezonsku i kraj priče :!:

da je cijena 5 KM za zapad, uštedio bi 25 KM, ovako ćeš uštedit' 100 KM
Meni nije problem platiti, pratim Slobodu kako znam za sebe. Ali brate znam kamaru raje koja nema love i koja neće radi cenera otići. Ja iz principa neću da idem.
Ko sto kaze jedan moj dobar drug,ono od srca,
"ma j.ebem ja tebe u usta" kuknjava
tuzlanska Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 avg 2015, 20:46

U srijedu Mramor-Sloboda. 'Ajmo Fukare da gori Mramor!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 avg 2015, 21:06

Čestitam Predsjedniku Husiću, Musemiću ,Igračima i svim Slobodašima.
slika

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 avg 2015, 21:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 01 avg 2015, 21:09

Ordagic tito,odlični mehmedagic,morankic i ahmetovic,govedarica i veselinovic prava pojacanja,zeba slab trkački,bojim se da je prošla polusezona bila njegov krajnji limit,sa druge strane arežina odličan,ne samo zbog evrogola,vrijedilo bi ga dovesti na polusezoni,realno poslije ove dvije tekme utisak prilično tanak,sa ovom igrom teško možemo u gornji dio tabele.

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 01 avg 2015, 21:25

Kakav je golman danas bio

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 01 avg 2015, 21:25

Ovako vise ne ide.Ako nece navijati citavu utakmicu ne moraju ni dolaziti na utakmice.Onda raditi gostovanja do kraja sezone ako pojedinim nije zanimljivo navijati za Slobodu.Alo bola prije godinu dana nije bilo tesko bodriti Slobodu protiv Podgrmeca,Troglava a sad se ko oni nesto digli.Derbi navijaci nikome ne trebaju.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 01 avg 2015, 21:28

dino888 je napisao/la:Kakav je golman danas bio
Super odradio posao.Kod gola nista nije mogao.Sto je najbitnije diktira odbranom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 avg 2015, 21:28

pa ko ce navijat kad je pun zapad Fukara..sad kako je sezonska dodzaba i iste cijene karata svi na zapadu..i to ne pricam o momcima 30-ih godina i toj vec sad uslovno "starijoj" ekipi nego o ovim koji su prosle god na sjeveru bili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 avg 2015, 21:37

ovisnik je napisao/la:Ordagic tito,odlični mehmedagic,morankic i ahmetovic,govedarica i veselinovic prava pojacanja,zeba slab trkački,bojim se da je prošla polusezona bila njegov krajnji limit,sa druge strane arežina odličan,ne samo zbog evrogola,vrijedilo bi ga dovesti na polusezoni,realno poslije ove dvije tekme utisak prilično tanak,sa ovom igrom teško možemo u gornji dio tabele.
Ostavite ba ljudi Zebu na miru.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2015, 22:01

Broj sezonske 682.. Prezadovoljan prodajom sezonskih, za BIH uvjete odlicno :)

Tri boda su tu, bitno je da su prvi bodovi pali. Sada je ocekivati da ce lakse igrati..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2015, 22:09

prije svega bih želio da pozdravim zlajcija, Skvera i fukara87, koji se posraše na mene, al' ajde, niti bi se neko normalan primio na uvrede preko neta, niti im zamjerim, čak štaviše, kontam ih :mrgreen: mislio sam vas mezetit' do kraja sezone, al' ajde, rekoh ipak neću :P

situacija Efendić-Krpić je vrlo jednostavna, niti jedan od njih dvojice ne valja, al' razlog zašto ne hejtujem Krpića, odnosno zašto ga gotivim, vrlo je jednostavan, frajer je bogotac :!: smaranje s hejtovanjem Efendića je također očigledno, vama tjeram inat, jer znam da vas nervira, a volim nervirat' ljude :kafa:

što se tiče današnje tekme, ekipa nam igra na momente, na momente odigraju dobro, kako mogu i kako znaju, iako sasvim sigurno mogu i moraju odigrat' još bolje od te dobre igre koju pokažu na momente ;) odbrana će po meni bit' bolja i sigurnija kad Kostić i Škahić dobiju pravo nastupa, mada čisto sumnjam da će neko izbacit' Mehmedagića iz ekipe, tako da će sasvim sigurno Kostić biti partner Mehmedagiću :!: Husref ubacio Stjepanovića što se po meni pokazalo kao dobar potez, trči, udara, pokriva kreativce iz veznog reda, to je destruktivac :!: Ordagić odigrao jako dobro, neću reći odlično, jer on sigurno može još bolje, a za onaj slalom, samo mogu reći šteta što nije zabio, ono je bilo maestralno :bow: Zeba nedorečen, Govedarica također, iako će on vremenom doći na svoje :!: Mehidić je danas bio naš najaktivniji igrač u ofanzivni, faktički je najviše šuteva uputio, a svi ti šutevi su bili ajmo reći opasni, posebno onaj kad mu je golman krajnjim naporom odbranio, te kad je zveknuo onu stativu, šteta što nije ušlo :( na kraju krajeva, namjestio je gol Ahmetoviću, sve u svemu, jako dobro, sve dok igra, neka često šutira, ima momak jako dobar šut :thumbup: Ahmetović živ, rastrčan, kod njega se jednostavno vidi klasa, momak zna igrat' lopte, konta igru, vidi se to odmah, na kraju krajeva, gol glavom i šteta što mu golman izvuče još jedan gol, opet šut glavom :zviz: Veselinović, također, momak zna igrat' fudbala, to se vidi, mislim da će izbacit' Mehidića iz ekipe, jedan na jedan je bolji od Mehidića, zna povući loptu, konta igru, po svemu onome što sam danas vidio, momak je bolji od Mehidića :!: izgleda ne šutira često, barem danas nije za ono vremena što je igrao, više voli pasove i razigravanja

sve u svemu, još par tekmi da se ekipa uigra i onda očekujem da zaigraju onako kako mogu i znaju, a vjerujem da će ekipa izgledat' bolje kad zaigraju Kostić/Škahić i Veselinović (jer vjerujem da je to pitanje vremena) u početnom sastavu :!:

eh da, posjeta zadovoljavajuća :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 avg 2015, 22:16

A - TRIBINA , LEGENDE "TUŠNJA I TUZLE.
slika
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2015, 22:21

Moranjkić je doktor za klizeće startove, nisam nikog vidio da to radi tako dobro :bow:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 avg 2015, 22:25

Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater... ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 avg 2015, 22:34

Chinaglia je napisao/la:prije svega bih želio da pozdravim zlajcija, Skvera i fukara87, koji se posraše na mene, al' ajde, niti bi se neko normalan primio na uvrede preko neta, niti im zamjerim, čak štaviše, kontam ih :mrgreen: mislio sam vas mezetit' do kraja sezone, al' ajde, rekoh ipak neću :P:
Ej moj Chinaglia, ko da mi ne znamo.
Mi kad smo furaci bili Efendija bio u pjetlicima :mrgreen:
A mozda si i ti :angel:
tuzlanska Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 avg 2015, 22:35

NYKnicks Fan je napisao/la:Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater... ;)
Ponapijali SE.skandirali crveni crveni.pa srbija dovikivali pa Bosna Bosna.sve za minut.bruka
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 avg 2015, 22:39

solinas je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater... ;)
Ponapijali SE.skandirali crveni crveni.pa srbija dovikivali pa Bosna Bosna.sve za minut.bruka
Nije istina da se sve u minuti desilo, sjedio sam odmah ispod njih, psuju Mehidici mater, ovaj do mene neki degen psuje Ahmetovicu sve, nema kako ga ne zove... ma 20 KM treba staviti kartu ba, kad smo pogan narod ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.