Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Interista
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Interista » 01 avg 2015, 19:53

Steta izgubismo od suga ali opet svaka cast deckima

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 01 avg 2015, 19:54

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: Probajte sutra odradit jos jednu maestralnu utakmnicu i uzmite medalju jer zasluzujete. Realno izgubili ste od najjace selekcije na turniru, a uz malo srece mogli ste je i dobit
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 avg 2015, 19:54

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Draze bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike, ovako valja momcima emotivno istrosenni i kojima je vjervatno ni docega igrati utakmicu za 3. mjesto
Da, sigurno bi bilo bolje 40 razlike. :lolno:

Znaju oni da ce nama to 3.mjesto biti kao zlato.

:bih:
Don't believe the hype.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 avg 2015, 19:56

A šteta majke mi , stvarno šteta ... Pa Fahro , da si pogodio ono sa 2 metra sad bi slavili minimalno srebro ; čiji je ono igrač na kraju kad je ostao sam? Očajna zadnja minuta ! Ali s obzirom na situaciju ; ZLATNI MOMCI !

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 avg 2015, 19:56

Djeco, svaka vama cast.
Kapa do poda!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 avg 2015, 19:57

newton_heath_lyr je napisao/la:Svaka cast momcine. Ni jedne zamjerke nemam. Iz ove generacije ce se A tim u dogledno vrijeme popuniti sa bar 4-5 igraca. Atic,Gegic,Memic, Aleksic, oni su buducnost BiH kosarke, koliko go dneki imali protiv Aleksica nesto. Ipak su ovo momci koji tek treba da krenud a igraju ozbiljnu kosarku.
Ne do nam Bog dragi da Aleksic ima ozbiljnu minutazu kao playmaker u A selekciji. Basketas obicni

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 avg 2015, 19:57

akisarajevo92 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Draze bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike, ovako valja momcima emotivno istrosenni i kojima je vjervatno ni docega igrati utakmicu za 3. mjesto
Da, sigurno bi bilo bolje 40 razlike. :lolno:

Znaju oni da ce nama to 3.mjesto biti kao zlato.

:bih:
Obicno ekipa koja odigra inafrkt zavrsnicu i ispadne, izgubi motiv tekmu za 3. mjesto i veoma lose udje u istu, valjda ti je jasno to
Nadam se da ce momci snaci snage odigrati najbolju utakmicu na prvenstvu i dobiti Grke/Litvance
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 01 avg 2015, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 01 avg 2015, 19:58

Pokazali smo da smo najjaca repka u ovoj generaciji. Dajem ruku u vatru da smo jaci i kao kolektiv i imamo jace pojedince od Turske ali jednostavno falilo nam je vise srece i iskustva. Sa ovim momcima treba nastaviti raditi jer njih najmanje 5 su igraci koji ce sigurno biti u A timu. Ja sam ubjedjen da osvajamo 3. mjesto jer smo stepenicu vise i od Grcke i od Litvanije a to smo danas i pokazali. SVAKA CAST MOMCI!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 avg 2015, 20:01

Joj tuge, možemo li mi ikad išta pošteno izgubiti u ovim ključnim utakmicama :( :plac:
Srca imamo i previše, al' fali nam hrabrosti, prepadnemo se uspjeha nažalost. Sami sebe pobijedimo.
Ali eto, što se tiče ove ekipe imamo se čemu nadati, doći će to na svoje sa iskustvom, već su pokazali dovoljno. :bih:

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 01 avg 2015, 20:01

Šteta, šteta
Bili smo puno bolji, zaslužili smo finale, ostaje gorčina ali se nadam medalji sutra

Volim te BiH

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 avg 2015, 20:02

ovu gorčinu ništa saprati ne može, svaka čast momcima, ponos ste države :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 avg 2015, 20:04

Ko više odgovara Grčka ili Litvanija ? :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 avg 2015, 20:04

Kako mi je krivo zbog ovog. Zaslužili smo pobjedu. Ovi kni smi ne znaju kako dobiše ovo. Na prepad. Fahro je zaebo, što šutaš ako ne znaš. Samo da nema treće četvrtine, dobivali bi mi često. Ona nas uvijek ukopa. Da nismo BiH ovo bi lagano priveli kraju ali pošto jesmo mi smo ovo izgubili. Šteta. Nema im se šta prigovorit, bori li se ali nešto nije išlo.

I sutra očekujem poraz, ne zbog našeg kvaliteta već zbog toga što ćemo psihički pasti. Ako se uspiju vratit psihički, možemo dobit ali teško. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 avg 2015, 20:04

šteta...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2015, 20:05

pinoglavi je napisao/la:ovu gorčinu ništa saprati ne može, svaka čast momcima, ponos ste države :bih:
U drugom dijelu su Turci bili kao Irving prošle godine u finalu SP. Da su stolice bacali prema kosu ulazilo bi :oops:

Bili smo bolji i zasluzili smo finale.

Momcima nemam sta prigovoriti, odigrali su maestralno, kao da igraju godinama skupa na najvisem nivou. Treneru skidam kapu :salut:

Sreca je kucka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 avg 2015, 20:06

Osjecam se isto kao protiv Litvanije 2013.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2015, 20:06

thulkazal je napisao/la:Ko više odgovara Grčka ili Litvanija ? :mrgreen:
radije litvance...ne zato što su lošiji, vec zato što ne mogu više gledati ocima one šugave grke

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 avg 2015, 20:06

Nema ovo veze s mentalitetom, dokad ćete vrtiti tu istu priču. Ovi momci su davno prevazišli taj "naš mentalitet", inače ne bi bili ovdje gdje jesu.
Uništio nas je naš sopstveni tempo koji smo zadali u prvom poluvremenu, čega sam se i pribojavao. Momci su dosta pali fizički, nisu mogli stojati ispred svog igrača u odbrani, a kad igraš čovjeka onda ti je to osnovni preduvjet da ti odbrana funkcioniše. Turci su to maksimalno iskoristili u 3. četvrtini i zabili 32 poena u trenucima kada nam odbrana nije ni postojala. U napadu je popustila koncentracija, promašilo se dosta zicera, ali i njihova zona nam je dosta usporila protok lopte ( 17 asistencija u prvom poluvremenu :!: , 7 u drugom). Treba dati kredit i protivniku, odlična su reprezentacija, dosta atletičniji od naših momaka, a evo vidjelo se da imaju i strašan mentalitet (prvo su se jučer protiv Srbije vratili, izvukli produžetke i kasnije dobili, pa danas protiv nas prelomili u ključnim momentima).

Nije na mjestu bilo kakvo omalovažavanje naših momaka jer dogurali su deeebelo iznad svih mogućih očekivanja. Samo im možemo čestitati i biti ponosni na njih. Bravo momci i idemo sutra po bronzu!
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 avg 2015, 20:07

geoxx je napisao/la:Osjecam se isto kao protiv Litvanije 2013.
to je to !!!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.