Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Steta izgubismo od suga ali opet svaka cast deckima
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, sigurno bi bilo bolje 40 razlike.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Draze bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike, ovako valja momcima emotivno istrosenni i kojima je vjervatno ni docega igrati utakmicu za 3. mjesto
Znaju oni da ce nama to 3.mjesto biti kao zlato.
Don't believe the hype.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A šteta majke mi , stvarno šteta ... Pa Fahro , da si pogodio ono sa 2 metra sad bi slavili minimalno srebro ; čiji je ono igrač na kraju kad je ostao sam? Očajna zadnja minuta ! Ali s obzirom na situaciju ; ZLATNI MOMCI !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Djeco, svaka vama cast.
Kapa do poda!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kapa do poda!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ne do nam Bog dragi da Aleksic ima ozbiljnu minutazu kao playmaker u A selekciji. Basketas obicninewton_heath_lyr je napisao/la:Svaka cast momcine. Ni jedne zamjerke nemam. Iz ove generacije ce se A tim u dogledno vrijeme popuniti sa bar 4-5 igraca. Atic,Gegic,Memic, Aleksic, oni su buducnost BiH kosarke, koliko go dneki imali protiv Aleksica nesto. Ipak su ovo momci koji tek treba da krenud a igraju ozbiljnu kosarku.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Obicno ekipa koja odigra inafrkt zavrsnicu i ispadne, izgubi motiv tekmu za 3. mjesto i veoma lose udje u istu, valjda ti je jasno toakisarajevo92 je napisao/la:Da, sigurno bi bilo bolje 40 razlike.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Draze bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike, ovako valja momcima emotivno istrosenni i kojima je vjervatno ni docega igrati utakmicu za 3. mjesto![]()
Znaju oni da ce nama to 3.mjesto biti kao zlato.
Nadam se da ce momci snaci snage odigrati najbolju utakmicu na prvenstvu i dobiti Grke/Litvance
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 01 avg 2015, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- sigurnoable
- Kontakt:
Pokazali smo da smo najjaca repka u ovoj generaciji. Dajem ruku u vatru da smo jaci i kao kolektiv i imamo jace pojedince od Turske ali jednostavno falilo nam je vise srece i iskustva. Sa ovim momcima treba nastaviti raditi jer njih najmanje 5 su igraci koji ce sigurno biti u A timu. Ja sam ubjedjen da osvajamo 3. mjesto jer smo stepenicu vise i od Grcke i od Litvanije a to smo danas i pokazali. SVAKA CAST MOMCI!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Joj tuge, možemo li mi ikad išta pošteno izgubiti u ovim ključnim utakmicama

Srca imamo i previše, al' fali nam hrabrosti, prepadnemo se uspjeha nažalost. Sami sebe pobijedimo.
Ali eto, što se tiče ove ekipe imamo se čemu nadati, doći će to na svoje sa iskustvom, već su pokazali dovoljno.
Srca imamo i previše, al' fali nam hrabrosti, prepadnemo se uspjeha nažalost. Sami sebe pobijedimo.
Ali eto, što se tiče ove ekipe imamo se čemu nadati, doći će to na svoje sa iskustvom, već su pokazali dovoljno.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Šteta, šteta
Bili smo puno bolji, zaslužili smo finale, ostaje gorčina ali se nadam medalji sutra
Volim te BiH
Bili smo puno bolji, zaslužili smo finale, ostaje gorčina ali se nadam medalji sutra
Volim te BiH
ovu gorčinu ništa saprati ne može, svaka čast momcima, ponos ste države 
Nad tobom sunce najljepše sja
Ko više odgovara Grčka ili Litvanija ? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako mi je krivo zbog ovog. Zaslužili smo pobjedu. Ovi kni smi ne znaju kako dobiše ovo. Na prepad. Fahro je zaebo, što šutaš ako ne znaš. Samo da nema treće četvrtine, dobivali bi mi često. Ona nas uvijek ukopa. Da nismo BiH ovo bi lagano priveli kraju ali pošto jesmo mi smo ovo izgubili. Šteta. Nema im se šta prigovorit, bori li se ali nešto nije išlo.
I sutra očekujem poraz, ne zbog našeg kvaliteta već zbog toga što ćemo psihički pasti. Ako se uspiju vratit psihički, možemo dobit ali teško.
I sutra očekujem poraz, ne zbog našeg kvaliteta već zbog toga što ćemo psihički pasti. Ako se uspiju vratit psihički, možemo dobit ali teško.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
U drugom dijelu su Turci bili kao Irving prošle godine u finalu SP. Da su stolice bacali prema kosu ulazilo bipinoglavi je napisao/la:ovu gorčinu ništa saprati ne može, svaka čast momcima, ponos ste države
Bili smo bolji i zasluzili smo finale.
Momcima nemam sta prigovoriti, odigrali su maestralno, kao da igraju godinama skupa na najvisem nivou. Treneru skidam kapu
Sreca je kucka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Osjecam se isto kao protiv Litvanije 2013.
radije litvance...ne zato što su lošiji, vec zato što ne mogu više gledati ocima one šugave grkethulkazal je napisao/la:Ko više odgovara Grčka ili Litvanija ?
Nema ovo veze s mentalitetom, dokad ćete vrtiti tu istu priču. Ovi momci su davno prevazišli taj "naš mentalitet", inače ne bi bili ovdje gdje jesu.
Uništio nas je naš sopstveni tempo koji smo zadali u prvom poluvremenu, čega sam se i pribojavao. Momci su dosta pali fizički, nisu mogli stojati ispred svog igrača u odbrani, a kad igraš čovjeka onda ti je to osnovni preduvjet da ti odbrana funkcioniše. Turci su to maksimalno iskoristili u 3. četvrtini i zabili 32 poena u trenucima kada nam odbrana nije ni postojala. U napadu je popustila koncentracija, promašilo se dosta zicera, ali i njihova zona nam je dosta usporila protok lopte ( 17 asistencija u prvom poluvremenu
, 7 u drugom). Treba dati kredit i protivniku, odlična su reprezentacija, dosta atletičniji od naših momaka, a evo vidjelo se da imaju i strašan mentalitet (prvo su se jučer protiv Srbije vratili, izvukli produžetke i kasnije dobili, pa danas protiv nas prelomili u ključnim momentima).
Nije na mjestu bilo kakvo omalovažavanje naših momaka jer dogurali su deeebelo iznad svih mogućih očekivanja. Samo im možemo čestitati i biti ponosni na njih. Bravo momci i idemo sutra po bronzu!
Uništio nas je naš sopstveni tempo koji smo zadali u prvom poluvremenu, čega sam se i pribojavao. Momci su dosta pali fizički, nisu mogli stojati ispred svog igrača u odbrani, a kad igraš čovjeka onda ti je to osnovni preduvjet da ti odbrana funkcioniše. Turci su to maksimalno iskoristili u 3. četvrtini i zabili 32 poena u trenucima kada nam odbrana nije ni postojala. U napadu je popustila koncentracija, promašilo se dosta zicera, ali i njihova zona nam je dosta usporila protok lopte ( 17 asistencija u prvom poluvremenu
Nije na mjestu bilo kakvo omalovažavanje naših momaka jer dogurali su deeebelo iznad svih mogućih očekivanja. Samo im možemo čestitati i biti ponosni na njih. Bravo momci i idemo sutra po bronzu!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
to je to !!!!geoxx je napisao/la:Osjecam se isto kao protiv Litvanije 2013.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.