Kup je nas,kup je nas
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mi smo ekipa koja ne zna za poraz.
Kup je nas,kup je nas

Kup je nas,kup je nas
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Idi dzelo usta ti se poserem neznalico jedna. Umjesto da imamo 6 bodova fuj treba te otjerat smećaru jedan
DŽELO ODLAZI
Ide smetljar nakon iduceg kola abdTifoz je napisao/la:Idi dzelo usta ti se poserem neznalico jedna. Umjesto da imamo 6 bodova fuj treba te otjerat smećaru jedan
lezVe do bagro
Samo da se "zahvalim" nasem treneru na sexu u zdrav mozak ovo malo pacenika sto aktivno prate Velez
Taman nemam problema u zivotu pa mi pravo dobro dodje ovo tvoje igranje sa zivcima , da se malo uklopim u BH svakodnevnicu.Gospodine Muharemovicu molim Vas da sami napustite moj Velez i na taj nacin ucinite nesto korisno za ogromnu populaciju koja godinama ne zeli na stadion izmedju ostalog zbog takvih kao sto ste Vi licno.U slucaju da ti na zelis, kao vecina ljudi u BIH koja se domogne neke pozicije u zivotu, sam napustiti klupu kluba koji mi puno vise znaci nego tebi onda molim odgovorne iz uprave mog Veleza da ti ukoliko je sutra uruce otkaz. Znaci molim Vas predsjednice Veleza i clanovi UO dajte otkaz nasem treneru da se ne bismo svi kolektivno veoma brzo hvatali za glavu.Taj covjek je uspio dvije dobijene utakmice upropastiti svojim nerazumnim odlukama i papetovskim nacinom vodjenja ekipe.
ps Demire Peco , molim te ne obracaj paznju na poteze ovog neznalice i bezobraznika koji te ostavio na klupi jer ti si nas dragulj i svi nasi navijaci ti daju ogromnu podrsku, samo guraj majstore jer ce tvoj sef veoma brzo postati bivsi a ti ABD nastavljas tamo gdje si stao i tebi ce se Armija veoma brzo zahvaliti kao ni jednom nasem igracu od rata na ovamo.Ti si nasa nada ,u tebe se uzdamo i tebi ce mo se znati oduziti.Sve i jedan rodjeni na dunjaluku stoji iza tebe a ko te proba zavaliti dobice zestok odgovor

Taman nemam problema u zivotu pa mi pravo dobro dodje ovo tvoje igranje sa zivcima , da se malo uklopim u BH svakodnevnicu.Gospodine Muharemovicu molim Vas da sami napustite moj Velez i na taj nacin ucinite nesto korisno za ogromnu populaciju koja godinama ne zeli na stadion izmedju ostalog zbog takvih kao sto ste Vi licno.U slucaju da ti na zelis, kao vecina ljudi u BIH koja se domogne neke pozicije u zivotu, sam napustiti klupu kluba koji mi puno vise znaci nego tebi onda molim odgovorne iz uprave mog Veleza da ti ukoliko je sutra uruce otkaz. Znaci molim Vas predsjednice Veleza i clanovi UO dajte otkaz nasem treneru da se ne bismo svi kolektivno veoma brzo hvatali za glavu.Taj covjek je uspio dvije dobijene utakmice upropastiti svojim nerazumnim odlukama i papetovskim nacinom vodjenja ekipe.
ps Demire Peco , molim te ne obracaj paznju na poteze ovog neznalice i bezobraznika koji te ostavio na klupi jer ti si nas dragulj i svi nasi navijaci ti daju ogromnu podrsku, samo guraj majstore jer ce tvoj sef veoma brzo postati bivsi a ti ABD nastavljas tamo gdje si stao i tebi ce se Armija veoma brzo zahvaliti kao ni jednom nasem igracu od rata na ovamo.Ti si nasa nada ,u tebe se uzdamo i tebi ce mo se znati oduziti.Sve i jedan rodjeni na dunjaluku stoji iza tebe a ko te proba zavaliti dobice zestok odgovor
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tepsija
- Kontakt:
Musa Velozovac!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pojasni molim te. Ne kontam ...tepsija je napisao/la:Musa Velozovac!
- tepsija
- Kontakt:
Mislim naravno na Igora Musu kao nasljednika Muharemovica.Bez obzira koga je trenirao,gdje je igrao...gospodin covjek koji je cest gost na Velezovim utakmicama.I definitivno bolji trener od Dzele.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
tepsija je napisao/la:Mislim naravno na Igora Musu kao nasljednika Muharemovica.Bez obzira koga je trenirao,gdje je igrao...gospodin covjek koji je cest gost na Velezovim utakmicama.I definitivno bolji trener od Dzele.
Igor Musa i nije baš u tom fazonu. Plus je nedokazan kao trener.
- tepsija
- Kontakt:
Da bi bio bolji trener od Dzele ne moras biti dokazan.A za Musu...polako,vidjecemo.Jedno su zelje...
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trzno si me @tepsija druze, ja pomislih nesto se desava oko Musinog angazmana kod nas, kad ono samo nase zelje.I Musa ne da je bolji od Dzele nego je to grehota uopste uporedjivati
tepsija je napisao/la:Da bi bio bolji trener od Dzele ne moras biti dokazan.A za Musu...polako,vidjecemo.Jedno su zelje...
Pa Igor Musa se i ne bavi ozbiljnim trenerskim poslom.
- tepsija
- Kontakt:
Ne bavi ni dzelo.Ovo je krajnje neozbiljno 
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Aj dosta više.
Nije bola Igor.
Slaven je
Nije bola Igor.
Slaven je
Kakav crni Musa mrzi sve lijevo od neretve, nisam jednom cuo te stvari od njemu blsikih ljudi. Pa kad je dosao u Zrinjski prvo sto je rekao da mu je drago sto je klub obnovljen i sto konacno mostarci imaju za koga navijat a ne samo za Hajduk i Dinamo. PS ovaj Velez ne bi spasio ni Ferguson klub u kojem igraju ovi igraci realno tesko moze imati bilo kakve ambicije za necim, klub je srozan ljudi su digli ruke od njega, samo neko cudo moze da ga pokrene. Ovako je uvijek ta neka borba izmedju prve i druge lige, zavisno od toga hoce li se pogodit sa igracima iz druge srpske lige. Omladinski pogon gotovo i ne postoji, kadeti i juniori uvijek su u zadnjih nekoliko ekipa, steta ove nesposobne uprave i nemoci da se pokrene bilo sta 20 godina od rata..
- tepsija
- Kontakt:
Jao,lapsus.Zamijenio ga sa celom.Baader je napisao/la:Aj dosta više.
Nije bola Igor.
Slaven je
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Dzelo haj ti odakle si i dosao. Neznam ko te i doveo popisam mu se usta. Nego brato imam jednu dobru zamisao za Radnik. Da stavis od prve minute Mirzu Cemalovica,bez obzira sto nam je izbio 4 boda i sto umjesto 6 sada imamo 2 mislim da bi mogao proradit. Imam neki šmek brato da ce ga krenut. Ako ne ovu sada onda sigurno osmo ili cetrnesto kolo. Samo ga guraj skenirali smi svi da si u njemu vidio potencijal. Bravo majstore divi ti se raja na tvojim taktickim zamislima i tom mudrom pogledu. Odusevio si me juce sa formacijom Cadikovski Cemalovic u igri a Haurdic i Peco na klupi plus one izmjene Matic i Jankovic umjesto rastrcanog Cemalovica i Cadikovskog vani. Pa ti si fenomen. Da se rahmetli Sula Rebac ustane iz mezara nabijao bi te s noge na nogu do ferhadije. Idi sam dok je vrijeme nisi ti za ovog posla . Valjaj šibice,otvori čevabdžinicu,pravi četen alvu samo idi 
DŽELO ODLAZI
@keno tako seres po ovom forumu a neznas lika nikako. Evo ja cu ti reci o Musi jer ga znam kad si bio derle ili se mozda nisi ni rodio. Covjek voli Velez vise od icega na svijetu. Zasto? Jer je pravo mostarsko dijete i tu je sisu prvu sisao. Tu je zapoceo prve korake kao pilić,citava njegova familija su veležovci vazda bili ali nece covjek da rizikuje da mu neko sutra opali zenu ili dijete palicom po mozgu ili baci molotovljev koktel u stan. Stavi se u njegov polozaj da sutra mlatnemo zrinsky a on trener. Daj bola okani se tih prica ja cuo,rekao ovaj,rekao onaj. Ne pisi o ljudima o kojima pojma nemas jer se tom liku oci zacakle svaki put kad velez dobije. Idi gledaj Sarajevo i ne laprdaj vise po ovoj temi. Mlatis gluposti ima pola godine a niko te ne ferma
DŽELO ODLAZI
S.e.r.e.š ko grlica!keno83 je napisao/la:Kakav crni Musa mrzi sve lijevo od neretve, nisam jednom cuo te stvari od njemu blsikih ljudi. Pa kad je dosao u Zrinjski prvo sto je rekao da mu je drago sto je klub obnovljen i sto konacno mostarci imaju za koga navijat a ne samo za Hajduk i Dinamo. PS ovaj Velez ne bi spasio ni Ferguson klub u kojem igraju ovi igraci realno tesko moze imati bilo kakve ambicije za necim, klub je srozan ljudi su digli ruke od njega, samo neko cudo moze da ga pokrene. Ovako je uvijek ta neka borba izmedju prve i druge lige, zavisno od toga hoce li se pogodit sa igracima iz druge srpske lige. Omladinski pogon gotovo i ne postoji, kadeti i juniori uvijek su u zadnjih nekoliko ekipa, steta ove nesposobne uprave i nemoci da se pokrene bilo sta 20 godina od rata..
Mi da imamo samo prosjecnog trenera na klupi dosad bi uzeli 6 bodova sa gol razlikom +5.Toliko je gresaka napravio Dzelo u dosadasnje dvije utakmice da smo 2 puta uspjeli napraviti veresiju od gotovog, i sto je najzalivije to se tacno moglo vidjeti, ne treba za to puno fudbalskog znanja.Prvo u Lukavici kad smo poveli, domacini se jedno 15 minuta nisu sastavili s loptom, mi u stalnom posjedu ali tacno se moglo osjetiti kako im fali samopouzdanja ili ti pametnog vodjenja s klupe,dodjemo do 30 metara od gola bez ikakvih problema i onda pocinje petljanje i nepotrebno panicenje.Naravno , protivnik se dohaviza i zabije nam u zadnjim minutama.Jucer jos izrazenija situacija,3 nasa najbolja igraca iz predhodne utakmice sjede na klupi ili cak nisu nikako na klupi.Jedan Peco udje 7-8 minuta i napravi 3 prodora ,stvori visak ,jednostavno svaki dodoir s loptom opasnost po protivnika.2 mu spica ostaju u igri a brani 1-0, i to oba spica bez snage ,izmoreni ,anemicni a vani vadi nasa do tada 2 najjaca igraca, Janka i Matica
Pa moj treneru zar ti za ovo treba neka pamet, moja rahmetli nena bi utakmicu privela kraju bez onakvih blamiranja, jos nam trebase zabiti i drugi pred sam kraj kad je Bobic izvuce iz vec mat situacije.
Udri Dzelo glavom od kakav zid i razguli iz Mostara iste sekunde, a ako ga neko podrzava iz uprave onda i vi mazlumi slobodno poskacite u Neretvu da vas vise ne gledamo
Udri Dzelo glavom od kakav zid i razguli iz Mostara iste sekunde, a ako ga neko podrzava iz uprave onda i vi mazlumi slobodno poskacite u Neretvu da vas vise ne gledamo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.