RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 11:21

Osim tih krila,meni je nevjerovatno da Cadikovski nije isao prije van,Peco unutra.Cadikovski definitivno ima znanje ali trenutno nema snage.On je za prvih 50-ak min ili da udje s klupe u drugom poluvremenu.Dok ne dodje u formu.Covjek ima godina ali ima i Maleta koji trci kao zmaj.Dakle,dok ne postane kondiciono spreman,50 min. Max.I ono najvaznije,jedan Mirza ogra cijelu utakmicu,Peco minute dobija na kapaljku.Ljudi jos nisu svjesni kakav je igrac Peco.Nadam se da ce vidjeti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 02 avg 2015, 12:17

Tifoz je napisao/la:@keno tako seres po ovom forumu a neznas lika nikako. Evo ja cu ti reci o Musi jer ga znam kad si bio derle ili se mozda nisi ni rodio. Covjek voli Velez vise od icega na svijetu. Zasto? Jer je pravo mostarsko dijete i tu je sisu prvu sisao. Tu je zapoceo prve korake kao pilić,citava njegova familija su veležovci vazda bili ali nece covjek da rizikuje da mu neko sutra opali zenu ili dijete palicom po mozgu ili baci molotovljev koktel u stan. Stavi se u njegov polozaj da sutra mlatnemo zrinsky a on trener. Daj bola okani se tih prica ja cuo,rekao ovaj,rekao onaj. Ne pisi o ljudima o kojima pojma nemas jer se tom liku oci zacakle svaki put kad velez dobije. Idi gledaj Sarajevo i ne laprdaj vise po ovoj temi. Mlatis gluposti ima pola godine a niko te ne ferma
jest Slaven, ja pricam o Musi Igoru, ne vjerujem da si nesto stariji od mene. PS i Danko Sulenta je Mostarac i Velezovac pa eno sta radi od Zrinjskog.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2015, 12:27

keno83 je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:@keno tako seres po ovom forumu a neznas lika nikako. Evo ja cu ti reci o Musi jer ga znam kad si bio derle ili se mozda nisi ni rodio. Covjek voli Velez vise od icega na svijetu. Zasto? Jer je pravo mostarsko dijete i tu je sisu prvu sisao. Tu je zapoceo prve korake kao pilić,citava njegova familija su veležovci vazda bili ali nece covjek da rizikuje da mu neko sutra opali zenu ili dijete palicom po mozgu ili baci molotovljev koktel u stan. Stavi se u njegov polozaj da sutra mlatnemo zrinsky a on trener. Daj bola okani se tih prica ja cuo,rekao ovaj,rekao onaj. Ne pisi o ljudima o kojima pojma nemas jer se tom liku oci zacakle svaki put kad velez dobije. Idi gledaj Sarajevo i ne laprdaj vise po ovoj temi. Mlatis gluposti ima pola godine a niko te ne ferma
jest Slaven, ja pricam o Musi Igoru, ne vjerujem da si nesto stariji od mene. PS i Danko Sulenta je Mostarac i Velezovac pa eno sta radi od Zrinjskog.
koliko je tačna informacija da bi on mogao biti novi trener?

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 12:33

Ma nikako.To sam sve ja zayebo sa Igorom.Lapsus.Zamijenio imena.Kakav Igor,odakle njega sa trenerom.Na Slavena sam mislio.
Vječno u našim srcima.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 avg 2015, 13:35

Ja samo mogu reći da je moje kriterije od ovih novih/starih novih igrača na jučerašnjoj utakmici jedino Matić zadovoljio. Naravno najbolji pojedinac meča za mene lično je Maletić koji je sam pokrio čitavu desnu stranu zahvaljujući neznanju krete'na na klupi. Mene je bilo stid kad sam vidio da fraer čitavu utakmicu desnu stranu prepušta najstarijem igraču u ekipi. Koji mazlum za to moraš biti ja stvarno ne mogu da razumijem. Sve u svemu imali smo šanse, ,nekolike strašne šanse, ali zahvaljujući panju i čunju u napadu, da ne bi Matića lahko smo mi i bez boda mogli ostati. Ne znam, za mene je ovo jedan užas, jer ekipu vodi "stručnjak". Ako je nastavi ovako voditi, mogli bi ne daj Bože opet pjevat druga liga, druga liga, zaboli nas ki'ta...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 avg 2015, 13:45

*p!p!t@* je napisao/la:Ja samo mogu reći da je moje kriterije od ovih novih/starih novih igrača na jučerašnjoj utakmici jedino Matić zadovoljio. Naravno najbolji pojedinac meča za mene lično je Maletić koji je sam pokrio čitavu desnu stranu zahvaljujući neznanju krete'na na klupi. Mene je bilo stid kad sam vidio da fraer čitavu utakmicu desnu stranu prepušta najstarijem igraču u ekipi. Koji mazlum za to moraš biti ja stvarno ne mogu da razumijem. Sve u svemu imali smo šanse, ,nekolike strašne šanse, ali zahvaljujući panju i čunju u napadu, da ne bi Matića lahko smo mi i bez boda mogli ostati. Ne znam, za mene je ovo jedan užas, jer ekipu vodi "stručnjak". Ako je nastavi ovako voditi, mogli bi ne daj Bože opet pjevat druga liga, druga liga, zaboli nas ki'ta...
Ma imamo mi finih igrača u ekipi, ali kad igraš sa 10 igrača teško se nositi i sa puno lošijim od sebe.Plus toga kad imaš trenera koji nezna gdje je šupalj a uz to nema ni autoritet (kako bi ga i imao kad se uči na nama) onda dobiješ od gotovog veresiju!

salmy

Post Postao/la salmy » 02 avg 2015, 15:26

Tifoz je napisao/la:Dzelo haj ti odakle si i dosao. Neznam ko te i doveo popisam mu se usta. Nego brato imam jednu dobru zamisao za Radnik. Da stavis od prve minute Mirzu Cemalovica,bez obzira sto nam je izbio 4 boda i sto umjesto 6 sada imamo 2 mislim da bi mogao proradit. Imam neki šmek brato da ce ga krenut. Ako ne ovu sada onda sigurno osmo ili cetrnesto kolo. Samo ga guraj skenirali smi svi da si u njemu vidio potencijal. Bravo majstore divi ti se raja na tvojim taktickim zamislima i tom mudrom pogledu. Odusevio si me juce sa formacijom Cadikovski Cemalovic u igri a Haurdic i Peco na klupi plus one izmjene Matic i Jankovic umjesto rastrcanog Cemalovica i Cadikovskog vani. Pa ti si fenomen. Da se rahmetli Sula Rebac ustane iz mezara nabijao bi te s noge na nogu do ferhadije. Idi sam dok je vrijeme nisi ti za ovog posla . Valjaj šibice,otvori čevabdžinicu,pravi četen alvu samo idi :salut:
Upravu si brato Pastrmka, nezna frajer posloziti kockice i to je osnovni problem :crazy: . Cinjenica je da mu je Velez prvi klub koji trenira u zivotu, ali zar mora praviti tako glupe, amaterske greske :problem: .
Pa hebo on sebe u usta ako vidi da je Cadikovski "ispuho" ko balon, a Mirza hoda ko muha bez glave, onda treba udarit novu kombinaciju i po meni je Pecu trebao ranije ubaciti u vatru.

Mali je stvarno prodoran i nadam se buduci kiler za golmane :clap: :clap: :clap: .
Ako u iducem kolu ne proradimo protiv Radnika,a imamo potencijala i sto kazu "materijala", treba ga odmah zatjerat preko Bradine za Sarajevo i trazit novog trenera.
U protivnom odosmo onda svi u p.i.z.d.u. materinu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .
Forza Rodjeni i cini mi se nikad gori pocetak prvenstva :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

salmy

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la salmy » 02 avg 2015, 18:54

Nemojte više o ovom smradu od igraca, sad ce opet ovi iz Mramora kod Tuzle u novu diskusiju, ko je , šta je , ko je koga itd.

Skahic je za nas davno apsolvirana zavrsena prica jednog provincijalca koji je dosao u jedan veliki grad Mostar i u kojem je za vrlo kratko vrijeme stekao jednu dobru reputaciju, ali kao i svaki kompleksaš mora na kraju jedne lijepe priče sve u.s.r.a.t. svojim seljačkim primitivnim ponašanjem.
Tako je to u zivotu i svako je Škahiću kriv sem njega samog :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 02 avg 2015, 21:45

Stvarno neznam cija je bila ideja dovesti trenera bez ama bas ikakvog iskustva,amaterski potez nema sta.Sto se tice jucerasnje utakmice ,opravdanje za igrace moze biti uistinu nesnosna vrucina,realno tesko je biti koncentrisan svih 90min u onako nehumanim uvjetima.Zaista su reflektori nesto sto se mora pod hitno uraditi na stadionu,jer patnja je ono ziva i za publiku i igrace.

stampy

Post Postao/la stampy » 03 avg 2015, 00:31

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2015, 05:45

Ne kontam tipa. Sam rekao da navija za Sarajevo, i evo drugi put dolazi da nam pokaže šta i kako u putu prema naprijed. Keno prijatelju, hvala ti na savjetima, samo zaobiđi!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik87
Kontakt:

Post Postao/la pravnik87 » 03 avg 2015, 12:34

I dalje ce neki pljuvat kad kazem da u ovom sastavu ( igraci + strucni stab) Velež ce se borit za goli opstanak ?
Najstarija ekipa u hebenoj ligi gubi 4 boda u zadnjih 5 minuta !? Kako ? Promjenom uprave Velež nam je postao još veći pijun raznih igara, sada eto jos izrazenije stranackih uz dosadasnje private interese pojedinaca. Elem, nikad lošiji sastav ( budimo realni ) neki klinac vec godinama nije iskocio, dovode se ispuhani igraci preko bog zna kakvih sve menadzera I ja cu sad na stranu ostaviti opstanak u ligi koji ce ipak vjerujem bit osiguran, ono cega me strah je sama buducnost Veleža. kakve se njuske sve vrte oko njega, nakon svega sto je prozivio I prezivio jako me strah da ce doci I do gasenja... SRAMOTA. Raja to osjeti, protiv borca 300 ljudi. Vrucine ? koje bola vrucine, igralo se I na 50 stepeni pa je stadion bio krcat.
Nemam rješenje ni pokusaj istog ali ljudi ovako ne moze.... samo nase legend nas mogu spasiti, nikakvi niksici I pizde materine !

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 03 avg 2015, 13:05

A ti baš naporan sa svojim nebulozama. Ne zanima nas tvoje mišljenje, nešto te nisam prije viđao na našem pdf, otkud te sad. Ne brini se za nas molim te, nećemo ispasti iako bi ti to želio :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 03 avg 2015, 13:15

pravnik87 je napisao/la:I dalje ce neki pljuvat kad kazem da u ovom sastavu ( igraci + strucni stab) Velež ce se borit za goli opstanak ?
Najstarija ekipa u hebenoj ligi gubi 4 boda u zadnjih 5 minuta !? Kako ? Promjenom uprave Velež nam je postao još veći pijun raznih igara, sada eto jos izrazenije stranackih uz dosadasnje private interese pojedinaca. Elem, nikad lošiji sastav ( budimo realni ) neki klinac vec godinama nije iskocio, dovode se ispuhani igraci preko bog zna kakvih sve menadzera I ja cu sad na stranu ostaviti opstanak u ligi koji ce ipak vjerujem bit osiguran, ono cega me strah je sama buducnost Veleža. kakve se njuske sve vrte oko njega, nakon svega sto je prozivio I prezivio jako me strah da ce doci I do gasenja... SRAMOTA. Raja to osjeti, protiv borca 300 ljudi. Vrucine ? koje bola vrucine, igralo se I na 50 stepeni pa je stadion bio krcat.
Nemam rješenje ni pokusaj istog ali ljudi ovako ne moze.... samo nase legend nas mogu spasiti, nikakvi niksici I pizde materine !
Drug neslažem se sa tobom.
Kao 1. legende da su htjele nešto bi uradile pogotovo kad smo bili u 1 ligi federacije.
2.Igrački kadar je dobar i mislim da sa ovim igracima možemo među prvi 7 ekipa biti samo ih treba posložiti.
3.Mladi naši igraci poput Pece su zlata vrijedni to što ga trener ubaciva 6 minuta do kraja protiv Borca je do trenera kao i gubitak 4 boda.
4.Raja i 300 gledalaca, svi nešto pišu preko foruma a nigdje ih na trbinama.Za rezultat treba i podrška navijaca jer malo je klubova koji mogu ziviti a da nemaju navijace iza sebe.
Bolje bi bilo raji da ustanu i podrže grb koji je vrijedan podrške nego da izvinete ser.u preko foruma.
Cast izuzecima koji su bili i u Lukavici i protiv Borca.
još jedna stvar:manimo se neki prica i ja se neslažem sa trenerom i nekim stvarima ali ja ne idem zbog pojedinaca i trenera nego zbog grba i svog obraza .Velež je meni više od života i šta god bilo sa njim ja cu stajati uz taj grb,simbol Mostala i cijele Hercegovine.
PODRŽITE SVOJE ROĐENE!

salmy

Post Postao/la salmy » 03 avg 2015, 13:46

Ramize brate , 90% stvari si u pravu, jedino ova stavka sto navodis ne idem zbog pojedinaca i trenera nego zbog grba i svog obraza mi nije jasna. :hmmmmm:

Pa zbog tih pojedinaca i futavaca od trenera, Velezov ugled i reputacija svakim danom opada i mi kao navijaci ne smijemo dozvoliti da se takve stvari desavaju ili na neki nacin izvrsiti pritisak na Upravu da se krene sa promjenama.

Ko je bolan jedan ušljivi Dželo da dodje u Mostar eksperimentise sa nasom svetinjom Veležom, ko da smo u Kantonalnj ligi, pa treba da pređemo u Federalnu. Ma sramota je ovo sve :puke: :puke: :puke: .

Avdo je bolan u svakom pogledu za njega Murinjo, hebem im i procedure izdavanja licenci i kuraca :mrgreen: :mrgreen: .
Ako se šupka ne otresemo poslije Radnika, jer sa njegovim kombinacijom teško mozemo ocekivati pobjedu, nakon cega nam dolaze utakmice protiv Zelje i Sirokog, slozili se vi samnom braćo ili ne mi smo generalno nahebali.

Ne bih zelio da me neko pogresno shvati niti imam namjeru da jadikujem i da stvaram negativnu atmosferu ko neki padobranci, ali mislim da je vrijeme da se RA oglasi po ovom pitanju promjene trenera, jer mi imamo potencijala i igrača koji zasluzuju respekt, samo to treba fino posloziti i uklopiti a ocigledno je da ovaj mamlaz to nezna.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2015, 14:18

Jos samo cekam da dodju i zapjevaju onu cuvenu
SDA demokratijaaaaaaaaaaaa :rol: :rol:
Opustite se RAja i probajte ignorisati padobrance, nema boljeg odgovora vjerujte :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 03 avg 2015, 17:07

salmy je napisao/la:Ramize brate , 90% stvari si u pravu, jedino ova stavka sto navodis ne idem zbog pojedinaca i trenera nego zbog grba i svog obraza mi nije jasna. :hmmmmm:

Pa zbog tih pojedinaca i futavaca od trenera, Velezov ugled i reputacija svakim danom opada i mi kao navijaci ne smijemo dozvoliti da se takve stvari desavaju ili na neki nacin izvrsiti pritisak na Upravu da se krene sa promjenama.

Ko je bolan jedan ušljivi Dželo da dodje u Mostar eksperimentise sa nasom svetinjom Veležom, ko da smo u Kantonalnj ligi, pa treba da pređemo u Federalnu. Ma sramota je ovo sve :puke: :puke: :puke: .

Avdo je bolan u svakom pogledu za njega Murinjo, hebem im i procedure izdavanja licenci i kuraca :mrgreen: :mrgreen: .
Ako se šupka ne otresemo poslije Radnika, jer sa njegovim kombinacijom teško mozemo ocekivati pobjedu, nakon cega nam dolaze utakmice protiv Zelje i Sirokog, slozili se vi samnom braćo ili ne mi smo generalno nahebali.

Ne bih zelio da me neko pogresno shvati niti imam namjeru da jadikujem i da stvaram negativnu atmosferu ko neki padobranci, ali mislim da je vrijeme da se RA oglasi po ovom pitanju promjene trenera, jer mi imamo potencijala i igrača koji zasluzuju respekt, samo to treba fino posloziti i uklopiti a ocigledno je da ovaj mamlaz to nezna.
Slažem se u potpunosti za trenera i pojedince ali ako masa ljudi dođe i postavi transparent ODLAZI i zviždi mu mozda i ode ako ima obraza.Ništa se nedobiva ako se okrenemo od stadiona.Na stadionu možemo i trebamo uticati na upravu da sklone sve što nevalja od našeg Veleža.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 03 avg 2015, 17:43

Ocito je hebena politika usla u svaku poru naseg drustva,zbog toga i jesmo na dnu.Evo i navijaci nam se poceli djeliti u stranacke tabore"ako nisi na istoj politickoj talasnoj duzini,onda si moj neprijatelj i najradije bih ti zabranio dolazak na stadion" ,to je nasa surova stvarnost,znaci poceli smo se mrziti i to iz dna duse i kako onda ocekivati da jedan kolektiv kakav je Velez ispliva iz ove zabokrecine :twisted:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 avg 2015, 18:56

Ne djelimo se mi,ne valja ta prica.To je tek jedan sarajlijica iz Mostara koji fura svoju furku.
Vječno u našim srcima.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 avg 2015, 19:06

nista ja ne furam ne mantaj, ko se ne dijeli, bola na tribinama nema 200 ljudi na tekmi, od rata na ovamo ni jedan potez koji je napravljen u Velezu nije kako treba, od omadinskog pogona reorganizacije kluba izbacivanja grada pravljenja terena u vrapcicima umjesto u sjevernom, kad se vec moralo, do ove kulminacije i nikad goreg igrackog kadra u istoriji kluba, koji ni u sjedece tri tekme nece boda osvojiti, nikad Velez nije dovodio igrace iz druge srpske lige, i nadao se necemu od njih, od rata nijedan igrac nije stvoren niti ce, Cemalovic ne bi mogao igrat u Turbini iz Jablanice, ovdje je pola foruma pricalo o nekim strasnim pojacanjima spektakularnoj skupstini, gori su ti nego bilo koji politicari, sto se ne izvinu za ta velika pojacanja, ili je to ovaj Cadikovski? a sta tek reci o tribinama, tamo da nema Orhana Imamija i 50 njegovih zaludjenika koji kombijem dodju, na tribinama osim redara niko bio ne bi.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.